Bus i skogen


Igår var det alltså dags för bus i skogen med jyckarna! Alla fick vara lösa, även Safir och Drifwa alltså som sitter i band annars på tomten.


Här kommer Saffe kutandes. Titta öronen! Ser ut som mormor på -50 talet! =D


Pirat hamnade lite på efterkälken men var snart ikapp de andra.


Lill-pärlan i sitt rätta element. Snö! Hmm... Är snö ett element? Element brukar ju vara varma...? ÄHHH ni fattar! =D


Pajji storöra posar lite meda Drifwa undrar vad matte hade som prasslade och Pirat klurar på bästa gömställe att attackera ifrån.


Hua! Här är Pajas skrämmande lik hur han såg ut som en fem veckors valp! Försökte hitta bilden men lyckades inte. Identisk!


Kan man annat än älska den här pojken??? NÄ! Precis! Man vill bara stoppa in honom i jackan så han inte fryser.


Ligan på språng. Jag är så jädra dum. Tänker så fort jag ser denna bilden att Drifwa ser ut som en siberian husky. MEN VAD ÄÄÄÄÄÄR HON DÅ??!? Men hallon!

Vackraste Afghanius.



Min underbara flock! Safir, Drifwa, Pajas och Pirat. Till och med lillan kunde sitta stilla! Heléne föreslog att jag skulle börja träna mer med Drifwa och hoppa direkt med på Steg 2 till våren men... Vet inte... Kluven... Hon är inte såååååå tränad sen valpkursen faktiskt. Men  får väl ta mig i kragen och sätta igång! Ska KÄMPA och få en LP på henne! ;) Nu blev jag taggad, ska ta mig tusan gå ut så fort jag bloggat klart! =)


Godistajm med matte!!! =) Här ser man verkligen att Drifwa fått sin rätta, röda färg. =)

Tyvärr skadade Safir sig när han kutade runt, mitt lilla lilla LILLA glashus till hund!!! En klo på vänster framtass delade sig så ena biten stod rakt upp och hela pulpan syns. En klo höger bak är helt borta! Var blodbad i snön, bilen och hemma innan jag fick bukt med det.


Så här spatserade han omkring igår kväll. Strumporna lossnade hela tiden och efter lydnaden kom jag på att jag faktiskt har afghanstövlar!!! Så jag satte på honom dem och nu sitter de som de ska! Sprayar med Aloe Vera, Veterinary formula för att få rent och lägger sen på ett tjockt lager Gelly med antibakteriell verkan. HOPPAS att det läker snabbt så jag inte måste åka till veterinären! Inte för jag har något emot Mats och Ingela, tvärtom! Men kan man fixa och trixa själv känns det ju roligt!

Nu ska jag hjälpa honom nerför trappen (så han inte belastar fel) och gå ut en sväng med honom.

 


Kommentarer
Postat av: Huckelhöckert

Ha ha ha det börjar ta sig för dig oxå stumpan... Har du oxå en bra lärare?!?!? =) Meen hallon!!! =D



Syns snart!! (LÄNGTAR!!!!)

Kramar/Soffi-propp

2008-11-18 @ 18:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0