Homofobi

Mina älskade vänner Malin och Eva var på Boppers i helgen på Södra berget. Hela dagen hade varit mys, det var en överraskning för Malin som Eva ordnat! Malin visste ingenting om att de skulle till Sundsvall (de bor i Övik) på kvällen för att se ett klassiskt band de gillar.
De satte sig bredvid varandra och Malin höll om Eva. Naturligtvis. De är ett par for God´s sake!!! När de sjön "When A Man Loves A Woman" sjöng, ursäkta mig, den störda KÄRRINGEN bakom dem högt lutades fram till dem med betoning på MAN och WOMAN.
De hörde naturligtvis detta men lät det vara. Då tog idioten tag i Malins hand och slet bort den från Eva! Vad är det frågan om?!?!?!? Det hade fan brunnit om det var mig det handlade om. Eller om jag ens sett detta! Malin blev naturligtvis förbannad och vände sig om och stirrade på kärringen. Hon vågade inte ens möta hennes blick! Har man en sån jävla stark åsikt i saker och ting måste man väl för fan kunna säga något öga till öga! Kan garantera att hon är en sån skvallerkärring som sprider osämja runt sig. På jobbet, i grannskapet...
När Malin och Eva sen ställde sig upp, vet inte om det var slut på konserten eller varför de ställde sig upp så sparkade kärringen stolen rakt in i Malins ben.
VAD ÄR DET MED FOLK?!
Rädda för att älska??? Att se andra lyckliga när man själv lever i en misär? Vad är det som är sååååå fel med att en kvinna älskar en annan kvinna? Eller en man älskar en man för den delen. INGET! ALL kärlek är vacker!

Det här är såååååå jävla sjukt. Fram till -79, och då pratar jag om 1979, inte 1879, var homosexualitet klassat som en sjukdom. Vi fanns alltså intill förkylning i läkarboken. Till slut gjorde alla uppror och la in sig på sjukhus och önskade att bli botade. Med behandling eller medicin. WHATEVER bara de blev friska! Naturligtvis gick inte det och läkarkåren och högre insåg att det INTE var en sjukdom. Vi avskrevs från listan. Detta är alltså bara drygt 30 år sedan. Sen dess har allt gått i slow motion. Vi få fortfarande inte gifta oss. Hur romantiskt låter det med "Älskling vill du ingå partnerskap med mig?" NÄÄÄÄÄ precis. Värdelöst. Vi måste alltså "gifta" oss i en domstol för att sedan KANSKE få en välsignelse av en präst. Var är romantiken??? I DO, ska det svaras genom att skriva under ett papper? 
Mina vänner Jannika och Mia gifte sig för två somrar sedan. Ursäkta, ingick partnerskap. De gjorde det på ett fint sätt, med allt pappersarbete en dag, utan folk och en ceremoni med vänner någon dag senare där de hade en präst som välsignade dem. Men de var alltså redan "gifta". Lagligt sett. Ähhhhhh orkar inte tänka på den här skiten mer,har tusen andra saker i mitt huvud.

Dagens MINUS är alla homofober i detta avlånga land. Politiker, kyrkan till viss del och vissa Svenssons. 

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja det finns verkligen idioter överallt. Men stå på dig! Härligt med öppna homosexuella, ni kommer förändra framtiden för "dagens ungdomar".

2008-10-08 @ 09:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0