Mår bättre idag! =)

Känns riktigt skönt, jag har hållit igång hela dagen! =)

Dagen började med att jag vaknade före Therese och tänkte att jag skulle fixa frukost på säng till henne. Sagt och gjort, jag kokade kaffe, gjorde mackor och hällde upp juice. Strax före jag var klar ringde mamma men jag tryckte av henne för att jag inte skulle råka väcka Therese med vårt prat. Vad gör då min mor om inte ringer upp THERESE!!!? =D Så strax efter jag hört en människa skrika låttexten "UPP OCH HOPPA LIGG INTE OCH DRA DIG, DU OCH JAG MÅSTE FÅNGA DAGEN!" så hör jag Theras glada stämma prata med min mamma PRECIS när jag står på tröskeln och JAG- INTE TELEN skulle säga "Upp och hoppa, ligg inte och dra dig, du och jag måste fånga dagen"... Typiskt! ;) Jajajajajaja, mamma fick väcka henne denna morgon jag har cirka 12858990945892846920 andra morgnar att göra det på. =)


LOVE

Sen kom mamma och pappa hit, pappa skulle fixa lite med lampor och så där. Vi städade altanen så nu kan vi sitta ute och mysa vilket vi också gjorde idag! Först fikade vi (jag, Thera, mamma och pappa) och sen åkte pappa och jobbade och då lagade Therese mat åt oss övriga medan jag pratade med olika "viktiga" företag. SUCK! Vilken röra när inte Adressändring vill fungera som den ska!!!


KÄRLEK

Sen sa min underbara mamma att hon kan ha hundarna medan vi åker till Sundsvall! =) Vi blev nämligen bjudna av vår vän Helena att bo på hotell, det tackar man fasen inte nej till! =D Så just nu är Therese hos Jessica och grattar henne, och det är väl tänkt att jag ska packa lite... Går så där som ni märker... ;) Vi åker alltså ikväll! =) WIIIIIIIIIOOOOOO!


MYYYYYYS

Bloggar mera när vi kommer hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0