Trevliga dygn! =)


Det var vår vecka att ha killarna förra veckan (de hämtade dem igår) och vi har nog haft massor av mys hela veckan tror jag! =)
Mamma och pappa kom och hjälpte oss få upp en lampjäkel i köket och sen grillades det korv. =)


MYYYYYS ute på altanen! =)


Melwin druttade på arslet... ;)


Men sen lekte de fint även om (vilket man ser) Melwin stod och drog i brallorna då de var blöta... ;) Strax efter gick vi naturligtvis in och bytte om...


Solen skenade på mamma Therese. =)

Vilken dag detta var, det vetti klåen men vi fick en present fylld av kärlek av Malin och Eva!


VACKER VA?!?! Den har en hedersfylld plats på öppna spisen. =) Vet inte riiiiiiiktigt vad de menar med den? Är nån av oss lik den? Å andra sidan vet ju alla att alla lesbiska har hängtuttar och aldrig sminkar sig, så det kanske är en bild av alla lesbiska?!?!?! ;) YEAH RIGHT! SÖÖÖÖT är den! =)

På fredagen kom Johanna och hämtade Therese för jobbet på Harrys. Hon följde med hit efteråt med mat från MAX som hade räckt till ett helt fotbollslag! ;) Vi hade tänkt se en soft film, men det blev en massa prat istället. =) MYSIGT! Jag hade passat på att bädda i barnens igloo så Melwin och Noa fick sova där istället för i sängen. Utanför satt en isbjörn, en pingvin och en eskimödocka och vakade. =) Var mysigt att ligga där inne och läsa godnattsaga för dem. =)

På lördagen åkte vi till Thereses syster Maria och hennes kille Stefan med barn och hade partaj! Jisses säger jag bara!!! Längesen jag drack så där mycket!!! Och att vi kan dricka tillsammans! I vanliga fall är jag nykter då vi åker någonstans men nu fick vi sova över så det var både mysigt och kul! Bildbevis finns tyvärr i överflöd på deras kamera så de kommer väl upp så småningom... =/
Blev dock väldigt glad när jag gick och kissade och såg en bok med miljoner skitbra frågor i. Sånga frågor som egentligen bara jag grubblar på. TEX: HUR LANDAR EN FLUGA I TAKET?!?!

Luta er tillbaka och fundera en stund. =)

Glad i hågen kommer jag ut tillbaka till folket och mitt vinglas och berättar HUR de gör! Allt medan Maria filmar mitt utlägg. Åhhhhhh... Men jag var tyyyyydlig och med Thera som flaxade med mitt hår som vingar kunde INGET missuppfattas! ;)

På söndagen åkte vi hem, mamma och pappa kom och hänmtade oss, men vi bestämde att de skulle komma någon timme senare och grilla. Korv åt barnen och grillad kyckling åt oss vuxna med Theras tsatziki till. MUMMA! Jag kände till och med vitlökssmaken genom min förkylning så antingen är jag på väg att bli frisk eller också var den väldigt stark! =) Jag hoppas på det första, men gissar på det andra... ;) Anna var också här och en stund senare kom Ida. När Maria och Stefan och barnen åkt hem besämde vi oss för att se film och äta godsaker vilket vi också gjorde. Så med småttingarna (Wilson och Leo) i vardagsrummet tittade vi på The Shaggy Dog. Tycker den är skitrolig!!!!
"Vad är det som fladdrar framför mina ögon?? ÅHHH! Det är min tunga! Jag kan känna smaken från min ögonglob!"
=D

Så igår kom Maria och Stefan och barnen igen och fikade. Nån som smakat Singoallakex med lakrits?!?!? MUMMA!!!! Och min älskade Kicki kom också och hälsade på. Hennes hundar Xena och Alaska satt i bilen och väntade men de ska få lära känna mina hundar så vi kan umgås obehindrat. =)

Nu är det dags att åka och hämta mamma för shopping på WILLYS!!! =) Sn hade jag tänkt fixa och trixa lite här hemma. Önskar köket var färdigslipat så jag kunde slänga upp lite tapeter... Well... Får se vad jag hittar på. Blir väl ett nytt blogginlägg om det ikväll skulle jag tro. =)SO LONG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0