Upp som en sol...

ner som en pannkaka! Nej det går betydligt snabbare än så! Upp som en raket och ner som ett blylod! =(

Igår vaknade jag och mådde rätt okej. Eftersom gumman tagit hand om mig 24 timmar om dygnet ville jag kliva upp denna morgon och ge pojkarna frukost och ge mat till alla djuren så hon fick sova. Sa även till pojkarna (eftersom jag inte har nån ro i kroppen, vill UPP ur sängen) att vi skulle åka och köpa spel åt dem och hitta på bus! =) YEAH RIGHT!!! När jag stod och diskade så tog det inte mer än en minut innan jag mådde PISS! Mina ben skakade, jag blev kallsvettig och mådde INTE bra alls. Smög ihopvikt in till sovrummet och kurade som en fågelunge hos Therese. Hon sa att en Ipren kanske kunde få mig att må bättre, så jag försökte verkligen att ta en men klöktes av blotta tanken att ha ytterligare en tablett i munnen så den fick vänta ett tag...

Vågade inte ut i nån bil så mina underbara föräldrar åkte lite ärenden åt mig samt laddade upp min stackars telefon som varit död i några dagar...

Tack Therese för all hjälp! Vad hade jag gjort utan dig? Tjurig som jag är hade jag ju inte ens åkt in på sjukhuset!!!

Idag är en ny dag. Vaknar och mår rätt okej. Har dock fått springa på toa 6-7 gånger inatt så det går verkligen upp och ner i tillfrisknandet. Krampar lite i magen idag igen, går väl till sig hoppas jag.

Har precis tagit tabletterna och gissa vad?!?! Det fick bra!!! Jag fick dem tillsammans med varm blåbärssoppa som liksom lindar in tabletterna med sin "slemmiga" konsistens. =)

Just nu står kärleken ute i köket och lagar världens godaste soppa! Jag bara väntar och längtar tills dofterna kommer in i sovrummet!!! =)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Poor little thing you :(kram

2009-04-13 @ 11:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0