Pajas med den lille, lille, lille...

.... GRISEN! =)

Pajas älskar ju (som alla vet) att bära på saker. Lillasyster är smart och har slutat ha sina älskade converse på sig när hon kommer hit! =) Men han leker ju inte med skorna, bara bär. När han leker så är han inte jätteförtjust i plastleksaker. Gosedjur är det bäst! Men helst inte de som bara piper sådär tråkigt, vanligt. Nej, Pajas vill ha det bästa av det bästa!!! =D

I vintras köpte vi en höna åt honom som kluckar när man tippar henne fram och tillbaka. Den var jättekul, Pajas vickade och hade sig, ända tills han upptäckte att den PEP ju också. Då struntade han mer eller mindre i den. I samma veva köpte vi ett lamm som typ bräkte. Vi säger väl det då då det var ett får... ;) Den gjorde iallafall roligt ljud när man tryckte på magen. Lurvig och god och passade Pajas ypperligt. Han sprang runt, runt och bar på det stackars fåret ända till en dag då Drifwa brutalt hade slitit av den öronen och plockat bort all stoppning!!! Stackars fåret gick nu inte att använda utran ligger på gosedjurssjukhuset och ska sys! Så när vi var på Hammerdalsutställningen och var på väg hem körde vi förbi ett gigantiskt Dollar Store som vi gick in på. Där fanns en GRIS!!!! En alldeles rosa Eva. ;) Vi provade att trycka på den och den NÖFFADE!!!! Eller bräkte som fåret, men vi säger nöffade då det är en gris! ;) Vi kollade igenom den och den hade ingen vanlig pip i sig så vi köpte den. Pajas blev SALIG!!! Nu är det hans bäbis, hans ALLRA bästa leksak!!!
Han skyndade sig dock att bita av den öronen så inte Drifwa skulle hinna före, men än så länga har den inte behövt åka in på gosedjurssjukhuset! Eftersom han älskar den så mycket sprang vi in på DollarStore i Härnösand också och köpte en till åt honom där, så nu har han två; min saliga gris! =)








ÄLSKLINGSPAJASEN MIN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0