Men det var då ett jädra tjaaaaaaat!!!! ;)

Hee hee HÖRRÖH HUCKELHÖCKERT! BLI NÖÖÖÖJD NU DÅ! =)

Här kommer bilder från Västernorrlandsmästaren!!! =)

Upp med tuppen klockan sju och iväg med hund och packning mot utställningen!!! Aningens trötta... 
 
 

Vi åkte i myskläder och klurade lite på NÄÄÄÄÄÄR klänningarna och glittret skulle på?! Vi kom på att de alltid är trevlïga på OKQ8 macken i Timrå så vi stannade där för att byta om. En liten flicka inne i butiken fick världens största ögon när hon såg två kvinnor gå in på toaletten och komma ut sminkade, med håret uppsatt och i klänning!!! =) Värsta stålmannen fast utan telefonkiosk!!! Ja ni fattar... ;)


Här är vi framme i Bergeforsparken där årets Västernorrlandsmästern höll hus. =) Nervös väntan inför att springa in och visa sig. Drifwa var Mästare nummer 31. =)


Här är vi på G mot ringen! =) Therese filmade när jag sprang men det går inte att lägga upp tyvärr... Drifwa var ganska snusig faktiskt och skötte sig väl så där... Men jag VET ju att hon behöver tid på sig. Hon är halvhispig första timmen, sen sansar hon sig... ÄNDÅ kom vi ganska sent så jag får skylla mig själv.
Västernorrlandsmästaren går alltså till som så att man först går in en och en så domaren får titta på alla hundar. Sen lottas alla hundar ut två och två för ren utslagstävling. Förloraren åker hem och vinnaren går vidare, till slut finns det alltså bara en hund kvar!!! VINNAREN AV VÄSTERNORRLANDSMÄSTAREN 2008!!!


Efter Drifwa varit inne för enskilda bedömningen var det lång väntan. Jag blev helt kär i denna hunden, en sloughi! VILL HA!!!!! Heeeeelt underbar! Hon satt så där med benen hela dagen. Snacka om att Safir skulle bli lycklig av att ha en lika stroppig diva som han själv hemma! =)


Till slut blev väntan lika lång och jobbig som kurrandet i våra magar så vi begav oss till ett matställe för att korta ner väntan- och kurrandet.


"Matte, matte, när ska vi in?!?!"


"COME ON!!!"


"Äsch då! Bäst jag sover en stund då!"

Drifwa lottades mot en pyreneerhund som var svensk- och finsk champion så jag hade inte jätteförväntningar.... Den vann naturligtvis. Drifwa skötte sig kalas inne i ringen! =)


Drifwa och snygg- Misty! =) Misty lottades mot en weimaraner, PRECIS SAMMA hund som ifjol!!!!! Huuuur stor är den sannolikheten?! Weimaranern vann...


Det var första utställningen Therese fick följa med på, av bilden att döma var det rätt okej. =)


Drifwa passar på att vila sig lite. =)


Och mysa med matte...


Och med Thera förstås!


"Jag vädrar mat!"


Mycket riktigt! Supén vad uppdukad med kyckling med soltorkade tomater i och potatisgratäng. MUMMA! =)


Mistys matte Martina och mormor Erika som vi umgicks med hela dagen!

HOPPAS vi får vara med på Västernorrlandsmästaren nästa år med, för 2009!!! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men är väl klart ni får!!!!!!!! Förväntar mig två cert från er denna sommaren! Och drag till vintern så hon blir en fulländad SUCH! :)

2009-03-12 @ 20:13:49
Postat av: Anonym

SATAN VILKEN FIN FÄRG PÅ HUNDEN! Vad är det för ras?!

2009-03-12 @ 20:36:39
Postat av: Marre

Siberian husky!!!

2009-03-12 @ 20:40:51
Postat av: Martina

Tack för senast! :)

Håller jag på att spetsa mig på gaffeln, eller vad??Hoppas allt är bra med er!Klart ni ska vara med på vn-mästarn nästa år!!

2009-03-12 @ 20:52:49
URL: http://www.goldaus.se
Postat av: Huckelhöckert

Va bra... TACK NU ÄR JAG NÖJD!!!! =)

Men du har inte berättat att ni var med Martina och Erica hela dan... Kul!!!Fast jag har en sak att klaga på... Det finns inte ett enda kort där man får se DIG på hel bild, vill ju se dig i klänning för det händer ju inte så ofta!!! ;-)

Och eftersom jag aldrig får någon inbjudan till Övik, så tänker jag härmed eventuellt bjuda in mig själv helgen 4-5 april!!?!?! =)KRAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAR!!!!

2009-03-12 @ 22:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0