Idol i all ära men

i år finns ingen Mariette med. Hon var så självklar i fjol att det var löjligt! I år har jag inte riktigt fastnat för någon på samma vis, visst många är duktiga men har inte fastnat för någon så där riktigt. Jag gillade look-alike tjejerna, on som Bagge hämtade på resturangen, har för mig hon hette Nadja? Hon var galet lik med Therese i profil. =) Sjuka var att jag inte såg det förrän min kollega sa det. Någon timme senare kom hennes dotter och sa att hon var lik Therese. =) SANT! Hon hade en bra sångröst, men åkte ut... Sen var det hon från.... Tja, ska vi gissa på Luleå? Hon sjöng någon svensk låt på audition, en blandning av Lisa Ekdahl och Melissa Horn. Hon var lik min vän Martina! =) Men hon åkte också ut... =( Och Frida tyckte jag om, tjejen i rullstol. Hon kommer släppa en skiva ända, tro mig.
Nej synd och skam att inte min Therese fick chansen... Vi stod ju där i kön och allt, bara för att fyra timmar senare komma fram och idiottjejen säger att ID-kortet gått ut...


"Idolhuset" i Malmö. Folkets Park

Nej vi får ta nya tag nästa år, var väl kanske en fördel att de inte fick höra henne i år då jag inte hade pallat att ha henne borta från mig hela hösten då vi väntar bebis. Känns som bäst när hon har handen på min mage. =)

Men IDOL 2011- Det blir Therese Jacobzon! =D

Hon är dock min Idol redan nu, kanske därför jag är så kritisk till TV rösterna??? =) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0