Älsklings- Eliyah förkyld!

Huga så ont det gör i mammahjärtat... =(

Igår var vi på Knasiga Kojan med barnen. Therese hade stundvis lika roligt som barnen! ;) Hon kröp i gångar och åkte rutschkana. =)

Innan vi går in någonstans brukar vi påminna barnen: "Visst vet ni vad som gäller här?" De brukar svara: "Inget bus och spring och lyssna på mamma och Maria." Som standardfras nästan. Så igår ställde jag frågab lite lurigt och Melwin började svara "inget bus och..." sen tittade han på mig. "Massa bus och massa spring!!!" fyllde jag i. =)

Jag och Eliyah satt där uppe och tog det lugnt. Han var trött och jag likaså + att jag hade en hejdundrande huvudvärk som jag haft sen jag klev upp...

Barnen (och Therese) härjade på i cirka tre timmar och sen bar det av mot Sibylla och få lite mat i magarna. =) Väl hemma gick jag och Eliyah och vilade en timme och när vi sen klev upp var huvudvärken äntligen borta!! =) Jag skickade SMS till mamma och frågade om de villle ha sällskap, det ville de så vi åkte dit upp och då fortsatte lillgubben sova ÄNNU mera... Någon gång där under dagen började hans förkylning... Inatt har han hostat och nyst om vartannat och jag har inte fått mycket sömn. Känns som om det är sååå mycket jobbigare för de små då de inte kan ta i ordentligt eller veta vad det är... Idag blir det på sin höjd en promenad och sen kurera lilleman!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0