Sicket flax!!!!! =)

Min älskade Björkissläde gick ju sönder ifjol då vi körde över en stor hård snöklump. TUR det var alldeles i slutet av säsongen. Frågan är nu om vi ska be en snickare laga den eller om vi ska beställa nya medar från Björkis?? Med den frågan i huvuden kom denna säsongen smygandes på oss och jag sköt nog allt framför mig i tron om att det inte skulle gå att köra då jag ammar. Men PYTTSAN! Det funkar skitbra! =) Så tills bara för någon månad sen satt vi där- UTAN släde. Sen fick jag nys om Ljusdalssparken!!! Där kan man sätta plastskenor UNDER medarna så de funkar inne i skogen på tex ett skoterspår. =)


Så här ser den ut! Bild hämtad från www.ljusdalssparken.se

När man köper den sitter dessa skenor fast, de är 30 mm. Det går att köpa till 50 mm och tänka sig! Jag önskade mig denna "sparksläden" i födelsedagspresent och fick den av mina föräldrar!!! =) Skenorna jag ville ha? De fick jag av älsklingstösabiten min!!! =D
Malla åkte och köpte en någon dag före så med varsin sparksläde och hundarna begav vi oss ut i skogen!!


Hej vad det går!!! =) Bild hämtad från Mallas blogg; http://ilskas.blogg.se Drifwa och Pajas jobbade på riktigt bra!!! =) Vad det är som sitter fast på sparksläden förutom jag??? ;) Malla har gjort en  DRAGVÄSKA till mig som jag fick i present med diverse roliga prylar i!!! =) Bild på den kommer!!!! =)
Mer bra med sparksläden är att styret är höj- och sänkbart! Helt överlägset för en långstång som jag! =)
Det var en underbar känsla att komma ut i skogen igen. Att höra tystnaden! Sina egna hjärtslag! =) Och tolv ivriga tassar mot snön förstås! =)
Men ändå saknade vi känslan av EN stor släde, där en av oss kör och den andra får åka. Att alla tre hundarna drar.
Men så kom jag på programmet de har på P4, Sök och finn! Så i fredags ringde Malla in och fick två telefonnummer!!!!! =) Utav en av männen hon pratade med skulle vi FÅ!!! Ja, FÅÅÅÅÅÅÅÅ, två slädar.. Inte en- TVÅ!!!!! 2! Så ivriga som barn på julafton kastade vi in oss i bilen på en gång och begav oss mot Härnösand där de fanns!!!
Sen fick vi ett MMS från den andra mannen, hur hans släde såg ut. Den fick vi betala för men vem kunde motstå denna skönhet??? ;)Lätt värt en slant!!! =)

I veckan hoppas jag vi kan testa dem!!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0