More pictures!


Mysstund med en inte sååååå ilsken Ilska.


Mja, man kan påstå att hon gillar godis...


Ställer sig själv...


Mormor framme och grattar plutten.


Grattis också till Soffe och Gizmo som blev BIS-2 på Goldenklubbens egna utställning, Open Show!!! Hon vann förra så det är otroligt roligt!!! =) 

BEST IN SHOW!!!! =D

Wiiiie! Igår knöt Maria Hansson verkligen ihop påsen angående valputställning. =) Hon dömde Drifwas första utställning där hon blev BIG-2 och igår var det Drifwas sista utställning som valp och då blev resultatet alltså BEST IN SHOW!!! =)

Kritiken:
"8 månaders tikvalp med utmärkta proportioner. Korrekt bett. Utmärkt bröstkorg med tillräckligt förbröst. Välansatta öron. Utmärkta vinklar såväl fram som bak. Bär sin svans på ett korrekt sätt. Utmärkt päls i härlig kondition. Rör sig med mycket bra steglängd och påskjut. Trevligt temperament. En trevlig bekantskap!"

Domare alltså Maria Hansson. GRK Örnsköldssvik 2008-08-30Lill-skruttan! Världens finaste! =)


I springande stund


Drifwa och hennes nya vän- schäfervalpen Ilska som var på sin allra första utställning och placerade sig som BIS-4!!! Hoppas de fick blodad tand så jag har fler kompisar att åka och ställa med. =)


Terriern före oss kom tvåa.


Blir nåt bra det här! =)


Naturligtvis ringde jag uppfödaren Angelica Rothoff det första jag gjorde! =)


Är i Hamra!

Älskar verkligen att vara här, har aldrig varit här sommar/höst men är lika vackert då! Ovant bara att komma upp mot stugan och INTE ha ont i vaderna eller gå i klumpiga snowboardskor! =)
Många bilder kommer sen, har dem på min tele men det finns några bilder på den här datorn också.


Från ytterdörren. =)


Härligt va? =)


Bruksvallarna


Walles. Var där vägen slutar åt -----> hållet som Johanna började spotta och fräsa i vintras. ;)
"HATAR ATT ÅKA SKIDOR, KOMMER ALDRIG GÖRA OM DET!!!"
Tro fan att hon tyckte det var tråkigt då vi andra hade varsin hund framför oss som drog iväg! =D

Nu ska vi in till Funäs och äta Souvas! Bild kommer, lovar! =)

Nööööööjd nu Sofia? =p
Marres planer

15/8 Jobba, dra tandjäveljäveln, till Lena och hämta Ölandstok, städa stugan, på Selånger marknad och köpa hem kryddan plus renkött!
16/8-17/8 Jobba, mamma och pappa är här!!! =D
20/8 Jobba
21/8 Min älskade storebror fyller år! 34!!
23/8-24/8 Jobba. Eventuellt och förhoppningsvis kommer Stefan, Helena och barnen. =) Till Övik söndag för att sova och lämna Safir.
25/8 Till Hamra!!! Jippie kajje!!!!!!! Ska åka MC, dricka öl, fjällvandra och förhoppningsvis träffa Ginger- Drifwas kullbror! =) Ska bli kul att se hur de beter sig mot varandra. =)
28/8 Hem från Hamra. Hämta Sofia och Wilda. Till Övik
29/8 Bada busarna.
30/8 UTSTÄLLNING I ÖVIK!!! Förhoppningsvis fest på kvällen! =) Sen får vi se vad vi gör, men stannar till måndag. U-N-D-E-R-B-A-R-T-!

Bara bra nu. Behöver det. Behöver det så enormt mycket... Hoppas även CW ringer med en BRA nyhet. =)


NUUUUUUUUUUUUUUUU ska jag sova. =)


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!

Ähum!!! Fick en liten.... Låt oss kalla det notis. Vill säga att Sofia är en kvinna och inget annat. Om man kollar på bilden när hon ligger på bryggan kan man kanske tro annat... Men så är icket fallet! Har kollat hennes personnummer och hennes näst sista siffra i de fyra sista är en jämn= tjej. PUH!

NU!!!! Har jag bloggat hela eftermiddagen! Dags att sova. Ska upp och jobba imorgon... Kanske göra ett inlägg till förresten om mina närmsta planer?! JAO! 

Josses bilder


Emma har... *internskämt* Sorry, kan inte skriva. ;)


Saidak är ARG!!!! Ser ni hur ARG hon är?!


Tränar på att vara arg. Det gick inte så bra för mig! Kan inte. Börjar bara skratta hela tiden!!! Mot Eva är det ta mig fan hopplöst!!


Jomen visst regnade det?! =)


Otroligt fult men ack så praktiskt!


LillelillelillelilleSaidak!!!!!


Eh.. va? Eva!


Var så här jag och Saidak fick gå runt! ;)


Sisdah och Eva!


Jag och mina två nya vänner- Öl och lila palestinasjal! =)


Nytt sätt att äta popcorn! Jag vill INTE smaka!


Vad händer här?!
Pirat? Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrgh!
MAN VET INTE DET! ;)


Regnet det bara öser ner...

Sidsjön 10/8

Jag och Sofia bestämde oss för ett varv runt Sidsjön med hundarna. Tyvärr var Wilda halt så hon fick stanna hemma. Var underbart väder så när vi gått ett varv gick vi på Konsum och köpte fika och sen ner till sjön igen och till en brygga. UNDERBART! Sofia är en sådan man bara kan vara med, är helt fantastiskt! Älskar såna människor! =)


Mys eller vad? Drifwa, Safir och Pajas tog sig ett (ofrivilligt) dopp efter prommisen. Pirat var med Krisse i Hårte denna dag.


Skönt att vara sig själv för en stund. ;)


Töntarna!


Dagen var lika härlig som den ser ut! =)


Glada troll!


Drifwa är så ljus att hon "försvinner". =/


Avslappnat. Vi måste ha en till sån här dag- SNART!


SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!


Alla hundarna låg och sov,
Utom Saffe, han önskar han hade en håv! =D


Tar på krafterna att vara sådär otroligt söt! =)


Safir som, i vanliga fall, har ljusbruna ben hade denna... Urk på burkfärg efter sitt dopp så Sofia kastade i honom så han fick simma in halvvägs (inte gå i slyn) så lyfte vi upp honom sen. Kan säga att de inte är vänner ÄN! Eller hon med han men inte han med hon! ;) Jorå det börjar gå över, om ett år har han nog glömt ska du se! ;)

Tack för denna dag! Gjorde gott i själ och hjärta! =) KRAM!

Måste lägga in denna...


Är de inte bara för söta, killarna mina?? =) Safir och Pajas. Inte ofta Pajas "ler" på bild, han ser alltid så spänd ut.

ILSKA!

Är inte så farligt som det låter, jag lovar! Det är min kompis som skaffat sig en liten schäfervalp med det namnet! =)


Älskebos Ilska, inte rikigt så elak...

Hoppas ni tränar nu inför hundutställningen i Övik! =) Många valpar blir det som jag känner! =)

Drifwa, Wilda, Ilska och Sigge. =) KUL!

VAD HÄNDE?!När hann det börja bli så här!!?!?!

Jag såg höstens första löv falla från sin gren.
Där växer nya löv i vår men den trösten är klen.
Jag såg höstens första löv sakta singla ner.
Jag sörjer den min vän men gråter inte mer.

Vart tog sommaren vägen? När hann den springa iväg som en kapplöpningshäst?? Eller är det bara ett skämt? Kommer värmen?

GRATTIS!!!


GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!! =D


Bästaste Sofian!

Min kära vän Sofia skulle på bröllop för några helger sedan och VEM tror ni inte hon ber om hjälp att fixa med håret om inte MIG av alla jordens människor?! Mamma var ju ner för någon månad sedan och hann visa på henne hur jag skulle göra, men Sofia skrek när mamma höll på och jag kan inte vara hårdhänt med henne så vad händer?! Jag får knappt fast de där förbaskade spolarna. Thank you Lord att Höckerskans mamma kom som en räddande ängel och kunde lugga sin egen dotter så blodet I PRINCIP sipprade ut genom porerna. Well... Check this out! =)


Sofia och hennes mamma när bara hucklet återstår.


Ha ha! Jag döper dig härmed till: *harkel och trumvirvel* HUCKELHÖCKERT!!!! =D


Är inte hon en "desperat husfru" så vet jag inte... ;) Skokräm... SKOKRÄM?! VEM förutom -50 talets husfruar har det hemma?! ;) Men tack för klicken jag fick på tån! ;)


RESULTATET!!!! Vackert va?! =)

PRIDE -08!!!

Tisdag:

Jisses Amalia så trött man kan vara! Bussen gick från Övik halv sex på morgonen... Försökte sova på bussen, men lyckades göra bort mig TVÅ gånger! Helt sjukt...

Förnedring 1:
Jag var heeeelt inne på Pride så jag ville "Pre-Prajda" lite på bussen. Jag tog fram min mobiltelefon och vad kan väl passa bättre än Strula Med Siri?! Valde en hyfsad propaganda-låt med dem där refrängen lyder som följer:

"Kom nu varje bög och flata.
Vi ska befria varje gata
från dom som hotar oss,
ja vi ska börja slåss.
För vi har rätt till självförsvar,
ta till de medel som vi har.
För vi är faktiskt fler;
GÅ UT BEVÄPNA ER!"

Well, när låten var inne på sista refrängen så öppnade jag mina trötta ögon och tyckte att folket tittade konstigt på mig. Förutom en- en butchflata som flinade och gjorde tummen upp. Mina funderingar satte igång: "Har jag snarkat?" "Har jag en fläck på tröjan?" "Har jag dreglat?" Precis då trillade ena luren ut ur mitt öra och jag insåg då att ljudet, som för övrigt var ganska högt BÅDE kom från lurarna OCH telen!!! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Förnedring 2:
När vi kom till Sundsvall hoppade en tjej på bredvid mig. När vi kom ner mot Söderhamn hade jag slumrat till och vridit mig mot henne. NEJ jag hade inte trillat med huvudet mot hennes axel som annars är en klassiker. Jag hade väl drömt om kärleken och i min förvirrade nyvakna skepnad tänkte jag väl att det var hon som satt brevid mig så jag sträckte på mig och skulle precis lägga ner båda mina händer på hennes lår!!! När jag var en centimeter ifrån henne tittade jag upp och såg ju att det såklart INTE var mina drömmars kvinna som satt bredvid mig så snabbt som attans drog jag tillbaka mina händer. Jag snuddade alltså inte och hon sov- TACK OCH LOV! Men hjärtat bultade och slog så jag nog kunde väcka hela bussen!!! =/

Så rätt vad det var var vi framme i Stockhomo! ;)
Pinnade på med min stackars packning och min onda fot som redan här börjat värka (Veckan innan hade en kattrackare klöst mig på foten) och begav mig mot min faster och farbror. Love them! Hann inte vara där speciellt länge innan min kompis Jonna dök upp. Hon skulle också bo hos dem. Vi bestämde oss för att fixa banden redan denna dag för att slippa kön onsdagen, plus införskaffa lite alkohol.
 

WOW!!! Ville ha!!!!!

Lite alkohol visade sig bli mycket alkohol och vi fick låsa in lite på Centralen. =) Vi ringde Saidak och Josse för vi var sugna på att sitta och ta en öl någonstans. JA NI LÄSTE RÄTT! =D Jag har börjat dricka öl!!! =D Kors i taket! "Nu har det blivit en riktig flata av dig med!" sa Saidak... Hmm... Det fick jag ju äta upp senare, återkommer till det...


"Saidak och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika..." =)


Josse och Saidak are in löööööööööööööööv! =)

Vi gick till någon Thaibåt som såg trevlig ut, men medelåldern låg på 95 så vi gick därifrån till någon liten pub inne i stan... Mot söder... Pick Wick tror jag den hette.


Ser inte detta trevligt ut så heter jag... URBAN! Cigaretterna är INTE mina. Usch och fy och host. Förr rökte jag alltid på Priden, men inte nu för tiden. Har blivit förnuftig skulle säkert mina kära moder säga. ;)


Jag och Jonna. Gillade skenet där, jag ser nästan brun ut! ;)

Vi åt och drack och jag ringde mina vänner Jannika och Mia och ville att de skulle komma, men de hade lovat bort sig till några andra vänner den kvällen. De skulle antingen på Torget eller Patricia så vi beslöt oss för att jaga dem. ;) Vi åkte först på Torget. Eller mina vänner hade någon form av marathon dit. Min stackars fot ville inte gå liiiika snabbt som mig... Därinne var det knökfullt och inte en kotte någon av oss kände. Jag försökte prata med enda kvinnan där- en 45 åring, men fick inte för Jonna för hon hade rynkor mellan tuttarna. Ha ha ha!!! =D Vi stack iallafall vidare till Patricia och ju mer jag drack dessto lättare gick det att gå! ;)


Där fann vi äkta paret Jannika och Mia och deras vänner som vi kom att umgås med nästan varje dag utanför området. =)
Det här var nog den roligaste kvällen tror jag. Vid ingången fick vi ett blomsnöre runt halsen- så vackert så, se själva!


Tjusigt värre.

Lärde känna två tjejer som visade mig någon hemlig gång fram mot scenen så jag fick sitta och titta ovanifrån. Hee-hee. =) Förmodligen var den inte såååå himla hemlig men svår nog att hitta då inte mina kompisar återfann mig trots att jag skrev KLARA och TYDLIGA mess till dem. Inte alls fyllemess, nej nej... ;)


Babsan var där. Se så bra jag såg förresten! ;)


Sonja Aldén var också där! Mycket bra skulle jag vilja påstå!

Hemfärden gick... Sådär... Naturligtvis missade vi sista tunnelbanan... Jag som gnällt på Övik, att de inte har bussar sommartid på söndagar... SKANDAL är det att tunnelbanan slutar gå 01.00 i STHLM! Jag var hungrigt och halt så Jonna fick fråga oss fram och hem kom vi! Stupade i säng och sov som små hamstar. =)


Onsdag:


Idag börjas det! Wiiiiiie!!! Jag, Jonna, Malin, Eva, Saidak och Josse träffades utanför för att sitta och dricka lite. HÄR kom mobbingen igång med att jag kanske är något mer femme än de andra... ;) Jag hade rosa döskalle på mina svarta shorts och ett rosa linne under en vit tröja. Till råga på allt rosa Hello Kitty plåster på min onda fot och... EN ROSA DRINK!!! (den var asgod) Är handväskan också ett problem?! ;) Gillar rosa... Hmm... Försökte ge igen då de skulle öppna en öl men ingen hade en öppnare med sig.

Jag:
-"Men ta en tändare då."
Nån: -"Jag kan inte med en tändare."
Nån annan: -"Inte jag heller."
Jag: -"Men ge mig då så öppnar jag! Butch-Marre!"
Nån: -"Var fan är du butch nånstans?!"
Innan jag hann svara:
Nån annan: -"I KÄFTEN!!!!"

Ha ha ha!!! Ja jag är kanske inte sååååååå pryd i truten som somliga kanske tycks tro... ;)


Here they are! Eva, Malin, Saidak, Josse och Jonna.


Ja å Jonna


Är endast ENDAST EENNDDAASST på Pride man kan finna något dylikt! Jag blev suddig på bild för jag hade bråttom därifrån!Efter den obligatoriska "hångla-med-polisbil-bilden" tagits åkte vi till Kolingsborg och kollade på Miss Gay. Relativt löjligt, det var en som ville nominera mig till det i våras men jag tackade bestämt NEJ! Hua.
Det var hysteriskt mycket folk där, förmodligen mer än tillåtet och man kände sig som en fånge när man ville ut ur den varma byggnaden för att ta lite luft. UTGÅNG ÄR LIKAMED HEMGÅNG skanderade vakterna och hänvisade till en annan dörr, ett litet ställe på kanske tio kvm där man stod som packade sillar för att ta lite luft. Nej fasen, inte trevligt. Blev inte allt för sent där, vi åkte hemöver.Torsdag:


Lite mys utanför Pridepark.


Ahhhhh livet på en pinne. =) Fattar inte varför dessa cigaretter förföljer mig?! Kanske för det är samma gäng jag umgås med? ;)


Emma och Josse köpte öl. Tyvärr inte bara åt mig. ;) Men så hade jag det faktiskt några gånger på området, båda paren ville bjuda på öl så rätt vad det var stod jag där med två samtidigt! =D Gullungar!


Gissa vad detta är???

En alien?

Hundnos??

Godis???

NOPE!!!


Malin- min lillasysters NÄSA! =D


En något vackrare bild på damen. =) Fiiiiina ögon. =)


En nyfunnen pudelvän... =) Kände igen ägaren och vrålade ÖRNSKÖLDSVIK!!!! Sen satt vi och pratade ett bra tag. =)

Vad gänget gjorde sen på kvällen kommer jag faktiskt inte ihåg... =/ Vi var nog bara kvar på området har jag för mig...Fredag:


Mitt hångel för veckan då gumman var tvungen att jobba... Hon var väldigt trevlig, lugn och sansad, stod mest stilla. Något frasig och hård hy som LÄTT gav träsmak. På lördagen då det regnade en hel del gjorde vi även en upptäckt när vi stod under hannes famn som gjorde att jag dumpade henne. Hon höll inte tätt.


Eva införskaffade ett par sprillans nya Converseskor. RIKTIGT snygga måste jag påstå!

När vi satt och pratade och jag tog fram kameran frågade Malin om hon skulle göra sin "bajsnödiga min". Jag fattade ingenting och såg väl förmdligen ut som ett frågetecken innan hon satte igång.


Ha ha ha! I SEE!!! ;)


Eva står och väntar på Malin. Förmodligen ska de på toa om man tänker på förra bilden... ;)


RELATIVT GOTT!!! Är den här man blandar drink på. Tyvärr hann vi inte dricka upp hela utan gav bort den till ett glatt gäng bakom oss...


Eva, jag och Malin.
Var den här kvällen vi sjöns Singstar. Jill Johnson, my love, naturligtvis. Har video på det, men vet inte om det går att lägga upp?? Går det så lovar jag att den kommer! Ha ha ha!


Sötnosarna diskuterar något. Jag vet vad! =D

Var här efter jag... ÄHHH!!! Blev rosenrasande. Orkar inte skriva om det. Men Saidak och Josse var sååååå söta, de plåstrade om mitt hjärta!


BOKSTAVLIGT TALAT! =) Smycket är en kungakrona så King också finns nära...Lördag:

PARADEN!!!

Min fot var inte nådig alltså. I vanliga fall brukade det komma mer och mer värk ju senare det blev men här hade jag haft ont hela natten och morgonen. Det höll i sig så jag fick hoppa mellan Malin och Eva. TACK!


I ärlighetens namn tittade inte dessa brudar alltför mycket på Paraden... ;)


Naaaaaaaaaaaw! Söt-Saidak under mitt (numera dumpade) träd.

Sen regnade det FÖR mycket för att jag skulle kunna knäppa bilder. =( Vi var kvar i parken hela kvällen och till slut blev alla "less" på min fot och skickade mig till läkartältet. Läkaren tittade på min fot och beordrade mig att åka till akuten på Södersjukhuset. Jag pinnade tillbaka till mina vänner och sa vad läkaren sagt och sen hade jag ingen talan. Vi var på väg mot sjukhuset. Alla tänkte följa med men vi fick inte plats i taxin så Malin och Eva stannade medan Saidak och Josse åkte med. Jag som är livrädd för allt som gör ont...


Min obefintliga fotknöl.


Tjusigt värre... "Det dunkar i min fot, betyder det att jag har taktkänsla?"

Jag fick komma in till två riktigt trevliga sjuksystrar som skulle bedöma först och främst. De trodde jag skulle behöva penicillin.
Jag: "Kan du lova att doktorn inte skär upp???
Syster: "Nej jag kan inte lova, för lovar jag och han ändå måste göra det så kommer du jaga mig med yxa sen!"
Ha ha ha!


Jag med vår numera kända "Jag är arg på dig" min. ;)

Att åka in med en infektion i foten till akuten i Sthlm en lördagkväll var... Sådär alltså. Knivskurna kom in och gick naturligtvis före, med mera med mera.
 

Liiiiite trötta blev vi...

Så efter tre timmar och lite panik i kroppen att missa sista tunnelbanan (eftersom jag nu var själv) så bestämde vi oss för att skita i det. Jag försökte pressa ner foten i skon vilket kan liknas med att försöka pressa ner tio liter deg i ett decilitermått! Plus VÄRK! Jaja, det gick till slut och vi tog taxi till Zinken och hann med sista T-banan mot Centralen. Mitt på hållet hoppade brudarna av och jag hann åka en hållplats till innan tåget stannade. Vi var tvungna att stå stilla då ett tåg stod stilla vid Slussen. Paniken kom över att jag kanske skulle missa sista tunnelbanan mot Rissne. Dåligt batteri på telen med, det kunde ju inte bli bättre!!! Så startade tåget och vid Centralen sprang jag på min onda fot ner mot blå linje, hörde ett tåg åka och insåg att det var det sista mot Rissne. Arg som ett bi ringde jag faster och farbror som (snälla som de är) lovat att komma och möta mig vid tunnelbanan och frågade vad jag skulle göra. Hade två alternativ: Ta linjen mot Akalla, hoppa av vid Hallonbergen som känns sju resor värre än Rissne, eller hitta buss. Jag valde buss och sprang dit. Halvvägs över vägen kom bussen och den skulle till Rissne! Tack gode GUUUUD! Så Maritta och Kjelle mötte upp mig och det var inga problem att gå därifrån.Söndag:

Hemgång. Jag skulle få åka med Malin och Eva, för de hade bilen ner. Mötte upp dem i stan och de bjöd på lunch på Kungshallen. Vilket NICE ställe!!! Kommer åka dit varje gång jag är i Sthlm! =) Vi köpte även godis inför hemresan för sammanlagt över 250:-! Ska det va, ska det va! =)

Hade en trevlig och rolig Pride och längtar redan till nästa år! =)

Jag fick Kingen


(Ainbusks Lassie)

Det var en dag och jag var 13 år, jag trodde mer på det onda än det som var gott.
Jag var 13 år och det fanns hemska typer i mitt rum, svarta tapeter,
kalla trumpeter, blodpannkakor och planeter och luftens surrande slag.
Mörkret var mycket mörkt och ensam och rädd var jag, tycker ingen om mig, ingen tycker om mig...
Då kom han som ljuset ur mörkret, han slickade min kind och sa;
"Hos mig är du trygg & varm, jag ska värma ditt hjärta, jag tycker om dig."
Och i hans ögon tindrade kärleken

Jag fick Kingen, jag fick Kingen och jag såg att godhet fanns.
Hoppets stjärna lyste klart runt hans ludna svans.
Jag fick Kingen, jag fick Kingen, han viskade till mig sitt vov.
Vi gick tass i hand och i mitt hjärta kändes lugn.
Om man är liten och svag (änglarna gråter)
Och blir slagen med slag (när själar dör)
Ingenting man begriper men hjärtat det skriker; varför?
Om man är liten och svag. Varje natt varje dag (bland tysta moln)
Av allt ont blir man blå, inuti -utanpå varför finns jag?
Men hemskhet kan vända och maskrosor tända sina knoppar att växa upp i gryningen.
När spökerna glufsar mot jaget då lufsar han till oss, mig & dig med all sin kärlek
Jag fick Kingen, jag fick Kingen, älskling du är som en ros.
Du pussar mina ledsna tårar med din mjuka nos.
Jag fick Kingen, jag fick Kingen, han gjorde mig så varm och glad.
Tillsammans gick vi tass i hand på livets promenad
Hemskhet kan vända och maskrosor tända sina knoppar till att växa upp till tusenden,
när spökerna glufsar mot jaget då lufsar han till oss, mig och dig med all sin kärlek
Jag fick Kingen, jag fick Kingen och jag såg att godhet fanns.
Hoppets stjärna lyste klart runt hans ludna svans.
Jag fick Kingen, jag fick Kingen han viskade till mig sitt vov.
Vi gick tass i hand och i mitt hjärta kändes lugn.
Vi gick tass i hand och i mitt hjärta kändes lugn."


SÅÅÅÅ SANT SÅ!Kingen 7/7 med ett ENORMT gott ben. =)

"MEN URSÄKTA MIG!!!"

Eller fortsättningsvis som min faster säger; "De är inte stora, bara långa!" Ha ha ha! =D

Som rubriken lyder, ursäkta att det tagit så lång tid att blogga! Har bott i stugan och där finns ju, som bekant, inget internet.

Pride var kalaskul ända till fredagen då jag stötte på mitt livs hatobjekt. Jorå blogglovers jag är kapabel att hata. Har inte lätt för det, men när jag väl gör det så gör jag det. Vi fiskar är ju sådana, de vi älskar, de älskar vi och de vi hatar, de hatar vi. Alla som känner mig kan nog intyga att det stämmer in på mig till 100%! Vid hatobjektets sida infann sig en person som smörat för mig i fem års tid, är det inte ironiskt???? Nu har jag iallafall GODA skäl till att INTE ha mer med den personen att göra. Ingen kan klandra mig nu. Känner att det här blev ett... Gnällinlägg och inte på humör längre att skriva om allt roligt jag haft! Så... Jag ska ta och snacka med mina fyrbenta vänner som alltid lyckas få mig på bra humör så återkommer jag på en strax. ;)

HA DÈ!

För att du är du!

För att du värmer mig med din glöd, för att du tar på mig på sättet som du gör, för att du ger mig rum att andas i, för att livet smakar bättre där du är...

... Ska jag ge dig solen, ska jag ge dig månen, ska jag ge dig stjärnorna var du går. Ska jag ge dig himlen, ska jag ge dig havet, ska jag ge dig vindarna i ditt hår.

För att du fyller mig med ditt ljus, för att du driver ut det mörka som jag har, för att du tar dig in i mitt djup, för att du alltid vill försöka att förstå...

... Ska jag ge dig solen, ska jag ge dig månen, ska jag ge dig stjärnorna var du går. Ska jag ge dig himlen, ska jag ge dig havet, ska jag ge dig vindarna i ditt hår.

För att du är du...

För att du värmer mig med din glöd, för att du tar på mig på sättet som du gör- ska jag ge dig solen, ska jag ge dig månen, ska jag ge dig stjärnorna var du går. Ska jag ge dig himlen, ska jag ge dig havet, ska jag ge dig vindarna i ditt hår....

RSS 2.0