Lite bilder från ifjol!!! =)


Jonna trött, slut, less på tunnelbanan. Vart var vi på väg tro? Ser att det är i Rissne... Hmmm... Kanske till Jannika och Mia? JEPP! Hundra spänn på det! =D


Emma ser djuuuuupt ner i flaskan. ;)


"Det var en tysk, en norsk och Bellman..."Jonnis


Min smilfink till vän- Saidak!


Malin i funderartagen


Jahaja, glömt namnet... Hon var typ huvudfigur på fjolårets Pride. På omslaget och så där... Malin kommer jag dock ihåg! ;) She's my sisdah!


Har man inte komplex över sina ben så får man!!! Oh my gooood! =D


Paraden- ETT MÅSTE!!! Åk dit och titta på lördag! Fatta vad folk som kollar på!


Stolta transor! Hon längst fram som är klädd som Xena- krigarprinsessan känner jag. =)


Jag och Emma mitt uppe i ett snack. Intressant kväll det där. Och ganska typisk en annan person. Mycket snack- lite verkstad. Som väntat.

FATTAR NI HUR MYCKET JAG LÄNGTAR NER!?!?!!?!?!?!?!?!?!


Kungen King

Igår fick jag åka och hämta King... Trodde inte det skulle vara så jobbigt när det gått några dagar utan att jag gråtit över det. Gick bra att köra dit, öppna dörren... Men inte mer. Jag gick fram mot disken, ingen där och jag kände tårarna börja komma. Fick gå in på toaletten, torka tårarna och andas lite. Med ett djupt andetag gick jag ut igen och då var Mats tack och lov där!
- "Jag skulle... Äh, hämta hem King..."

I samma veva kom Ingela också fram. Kändes skönt att se dem igen, om än jobbigt! Jag vet verkligen vart jag kommer vända mig hädanefter. Så proffesionella  och gulliga.

Vi satte oss i bilen, på med solbrillorna och fram med telen för att ringa mamma och berätta att King var bredvid mig. Satt sen och tänkte mycket på vad min frisör berättade för mig. Hon är en fullblodsindian och jag bara ÄLSKAR att lyssna på hennes historier när jag klipper mig. Sist jag var där (den 24:e tror jag det var) pratade vi om döden och hon sa så många fina saker så tårarna bara trillade då med! Hon sa att det inte var första livet som jag och King levt tillsammans. Att han finns runt mig. Att han är min guide i livet nu och att man inte ska tycka det är fånigt med en hund som guide, de skyddar ju! Så så fort jag känner en hotad situation kommer jag antingen se honom, höra honom eller känna hans lukt. Och OM det all förmodan skulle hända mig något så är det för att King hade lovat att vara någon annanstans just då. Att han var tacksam för det liv han fick med mig och glad att slippa sitt gamla skal. Indianerna tror väldigt mycket på reinkarnation och karma. Gör jag med, men att höra det från en indian, gör allt så äkta! Inget folk känns närmare naturen än indianerna tycker jag! Alla kunskaper man har i det här livet följer med till nästa, så King kommer bli den allra bästa trädgårdsmästaren! =) Hur man levt sitt liv avgör vad man blir i nästa, så han blir väl kungens trädgårdsmästare då! =)

Tack Viki för alla värmande ord!!!

Bilder från valpis

Foton av Karoline Larsson

Snart, snart, snart!!!

SNART!!! =D

WIIIIIIIIE, WOHO, JIPPIE och TJOHOO!!! Snart snart snart snart dags för Sthlm!!! Tror inte jag längtat dit så mycket nåt år som i år!!! Är välbehövligt att komma iväg från allt. Tänker INTE tänka ett skvatt, bara ha roligt med alla mina kompisar! Vissa är redan där!!!!! =) Få se nu... På plats: Saidak, Josse (som jag inte träffat men är säker på är underbar då hon är tillsammans med Saidak!), Eva och Malin.
Ska dit med Jonna, bor hos min faster och farbror.
Kicki och Mia åker strax neröver.
Sen har jag ju även mina vänner som bor i Sthlm, en hel bunt! =)

Inser ni exakt HUUUUUUUR kul jag/vi kommer ha?!?!?!

Varulvarna då?? Önskar jag hade kunnat ha Safir eller Drifwa med mig... =( Men mamma och pappa är snälla och ställer upp och har dem. Krisse har Pajas och Pirat, och nästa helg har Martina och Peter Pajas. Tur man har folk som ställer upp.
Imorgon bär det av mot Övik för att lämna djuren och tisdag morgon halv sex går bussen från Övik mot STHLM!!! =) Tjohoo vad jag längtar!!

Maritta och Kjelle är bäst, TACK FÖR ATT JAG/VI ALLTID FÅR BO HOS ER!!!

En bild vore ju på sin plats här från ett tidigare år, men hittar fasen ingen. Tiger ska maila över lite bilder, så det kommer förhoppningsvis framöver.

Hade för övrigt trevligt i Östersund med!!! =)

Ska försöka hinna med lite bilder med här idag som Carro knäppte på valpkursen. Hon ser riktigt duktig ut min lilla pärla. =) (Skenet bedrar... ;) )

Vad säger ni...?

Är det inte skottpengar på att läsa någons dagbok?? Hör inte det till sakerna man bara inte gör?!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGGGGG!

=(

Åhejåhå

1 dag kvar till Östersund.
4 dagar kvar till Övik.
6 dagar kvar till Stockholm.
11 dagar kvar till Övik.

Så där ja! Ses bra ut! Läääääängtar ihjäl mig till Stockholm!!!

Vacker ros


Man kan tycka denna ros är helt otroligt vacker. Att den är kantstött eller "trasig" gör ingenting. Färgen- dess innehåll utstrålar dessto mer. Rosen är kärlekens blomma. Rosen börjar som ett frö och i rätt jord växer den sig stark och vacker. Likaså är det med kärleken. Är det därför man kopplar samman dem? Och att håller man rosen för hårt gör man sig illa på dess taggar. Stämmer...
Ros är kärlek, kärlek är en ros.

Screw you Aftonbladet!

Litar inte ett dyft på att det ska bli sol hela veckan. Ser VÄLDIGT mörkt ut skulle jag vilja påstå, och det ett bra tag framöver. =( Stora svarta oroliga moln. Är de kanske centralt just över mig?? Det återstår att se. Om det regnar på er andra med vill säga.

Åhhhh kom genast att tänka på en bra låt från min favoritfilm The Crow! "It can't rain all the time. The sky wont fall forever..."


JOOOOOOOOOOO!


Let me introduce you to...

... my brother: REDIGERAREN! =D Ha ha ha, måste nog anställa honom om jag ska fortsätta blogga. Har läst igenom vissa texter flera gånger och verkligen läst det jag TÄNKT det ska stå. har missat ett väldigt betydande stavfel... Hahaha!!! =D Vid bilderna på Drifwa i finalringen på Ragundautställningen så hade jag TÄNKT det skulle stå "Mitt finfina hjärta." Men SÅ VAR ICKET FALLET! Det blev fjärta istället för hjärta, skall genast redigera!
Tack för go´middagen igår Stefan och Helena! =)

Tro hur det gick för min andre bror med "min" Buick idag?! Måste ringa honom imorgon... Men nu- REDIGERA FJÄRTEN! =D

Kraxe

Måste ju berätta om min kära vän Kraxe! =)

För några år sedan när jag skulle backa bilen så kände jag att jag inte kunde, jag var tvungen att hoppa ut och kolla vad det var. Mycket riktigt! Bakom ett däck satt en liten skatunge! Jag hörde inga föräldrar som ropade på honom och kunde inte se något bo som han skulle ha trillat ner från så jag ställde upp Safirs stora guldbur och byggde ett bo till honom i en stor vid kruka. Jag kollade igenom honom efter skador men fann inga så han hamnade i min vård. =) Första nätterna fick han sova inomhus i hundrummet med en övervakande Safir som knappt kunde sova. Han tycker ju att det är såååå intressant med fåglar. Jag matade honom flera gånger om dagen och tränade honom att flyga. Jag vet inte riktigt hur länge jag hade honom hemma, en månad kanske? Så en dag när vi gjorde flygövningarna så kunde han flyga! Han flög iväg och vilken otroligt skön känsla det var i magen och hjärtat att se lilla Kraxe flyga iväg!

Jag trodde det var slutet på vår lilla vänskap, men det visade sig att jag hade fel. =) Britt och Rune (ett par som bor ovanför mig) berättade för mig att när jag är borta brukar grannens hund Pära vara på tomten. Men INTE om Kraxe är "hemma", då jagar han bort henne! =) Hoppar bakom henne och kraxar så hon försvinner från vår tomt. =) Hihi inte alla som har en vaktskata! =) På morgnarna när jag äter frukost brukar han även sitta på telefonledningen och titta på mig. Ska knäppa kort och lägga in så ni får se. =)


Imorgon- Övik igen. Lovely.


Viktiga små ord

Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!"

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig!


Till dej

Varje gång du rör mej
Varje gång min vän
Inser jag att livet levs för kärleken
Gränslös kraft och glädje flödar genom mej
Då jag har dig nära, vad jag älskar dej

Tro, du ger tro och hopp
åt en kärleksfull men frusen kropp
Fylld av lust och längtan
Längtan efter nån
Som för livet framåt
Nån att hålla om

Aldrig ta för givet att man har varann
Då blir ömhetsbandet
Långvarig och sann
Varje gång du rör mej
Varje gång min vän
Inser jag att livet levs för kärleken

Tro, du ger tro och hopp
åt en innerlig men frusen kropp
Fylld av lust och längtan
Längtan efter nån
Som för livet framåt
Nån att hålla om


MARTYR!

Jag känner mig deppad, ja, inget känns bra
ändå låtsas jag jämt vara glad
När vännerna kommer och ska hälsa på
Står jag hurtigt där med tummen upp - hej-och-hå
Det känns som om jag står
Med sönderfrusna tår
På toppen av ett isberg
Som sakta smälter ner
Och havets djup jag ser
Jag säger; dynga, dynga!

Ständig martyr, jajamensan
För det finns dom som har det värre
Motgångar styr, jaja-men
Varför gnälla för nåt smärre
När det finns dom som har det värre

Och jag har inga pengar, jag har bara skulder
Ja skulder, skulderblad
-Som är större än mina egna bröst
Så där finner ingen tuttfixerad tröst
Varje kärleksaffär
Går alltid åt fanders
Var det nu än ligger
Det känns som om jag står
Med munnen full av hår
Vill skrika - dynga, dynga!

Äkta martyr, jajamensan
För det finns dom som har det värre
Oturen styr, jaja-men
Varför gnälla för nåt smärre
När det finns dom som har det värre

Ja, jag går som martyr, så jag nästan blir yr
Ska själv klara allt bestyr
För det är kvinnan i mig, som kan lida med dig
Men aldrig med mig själv
Det känns som om jag står
Med hoplimmade lår
I närheten av lava
Som sakta närmar sig
Jag kan inte röra mig
Vill skrika; dynga! dynga!

Ständig martyr, jajamensan
För det finns dom som har det värre
Oflytet styr, jaja-men varför
Gnälla för nåt smärre
När det finns de som har det värre

Ja, det finns dom som har det värre
Ja, det finns dom som har det värre
Ja, det finns dom som har det botten
Ja, det finns dom som har det uselt
Ja, det finns dom som har det ruttet
Ja, det finns dom som har det vidrigt
Ja, det finns dom som har det öken
Ja, det finns dom som har det risigt
Ja, det finns dom som har det knapert
Ja, det finns dom som har det tråkigt
Ja, det finns dom som har det inte så bra
Ja, det finns dom som har det ledsamt
Ja, det finns dom som har en sportbil
Ja, det finns dom som har det toppen
Ja, det finns dom som har det skitbra
Ja, det finns dom som har det lyxigt
Ja, det finns dom som har det risigt
Ja, det finns dom som bor i Norge


Lyckos dig

Hallå, vad är det här som händer,
Mitt hjärta vrider och det vänder
Hallå, kan detta vanvett stoppas
Vad gör du med mig får jag hoppas
This crazy, dazy, lover fool
Försöker säga; "du är cool"

Jag undrar hur jag ska bete mig
Jag svimmar nästan när jag ser dig
Ett enda sött ord i mitt öra
Ett enda leende så dör jag
Vill ge dig allt jag nånsin kan
Jag hjärtar dig och det är sant

Jag känner nånting är på gång
Jag känner natten kan bli lång
Du är fantastisk hela du
Se till och gör nåt med mig nu
Jag känner att det här blir bra
För Lyckos Dig - här är ju jag! ?

I kroppen rusar små hormoner
Känns som om de är millioner
I dina ögon kan man drunkna
Ja, utan flytväst lär jag sjunka
Och tänk så kul vi två kan få
Jag hjärtar dig, om du förstår

Jag känner nånting är på gång...

Ha ha ha!!! =D


Bro...

När du är trött, när du vill fly
och oron viskar att din dag skall aldrig gry
Jag är hos dig, känn handen kring din hand.
Var stilla var ej rädd.
Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig
Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig

När skuggan faller kall där du går fram
När fågeln inte längre syns och solen dör
Jag tänder ljus, jag tänder himlens ljus.
Var trygg och tro på mig.
Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig
Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig

Styr mot havet nu, segla bort,
Nu är din tid, din stund, den är här och nu
Följ vågens väg, se ljuden skrämmer ej
För jag är här hos dig
Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig
Som en bro över mörka vatten skall jag bära dig

Ja, jag ska, jag svär att
Jag ska bära dig


JWW-08 Bedarra Fenrir Greyback

Har ju faktiskt en helt otrolig nyhet! Drifwas kennel uppfödare Angelica Rothoff var ju till Stockholm och Världsutställningen med Bedarra Fenrir Greyback, eller Goliath som han heter till vardags. Han tog hem JWW-08 titeln!!!
STORT GRATTIS TILL MIN OTROLIGA UPPFÖDARE!!!


Foto: Anglayzors

Fler bilder från Ragundautställningen...

Fick ett inlägg i min gästbok på hemsidan om att någon knäppt kort på Drifwa i finalringen. Altid roligt att få, så här kommer de! =)
Linda Lindström hette fotografen. =)

Långhals! ;)Meeeeeeera godis matte!!!!


Full fart framåt!


HUH? Äre Wilda?!


Stolt matte och jycke...


Men hallå där!


Går den att äta?


Mitt finfina HJÄRTA! =) BIS-R!


Inte bara jag som har sorg...


Igårkväll var första gången jag var själv, ja förutom hundarna, sen i måndags. Jag satt och pratade "med" King och var ledsen. Safir kom och tittade på mig och la huvudet som han brukar göra. Jag frågade honom om han hade någon som helst aning om var King var, eller vad han gjorde? Då gick Safir och ställde sig så här och suckade...

=.(..


Hur fin var han inte???
14 år!!!
Sista kortet på oss tillsammans... Är overkligt att tänka! Har ju miljoner kort på honom... Hade aldrig förberett mig på att ett skulle bli det sista... =.(..

Är inte bra på att vara själv... =/

Kings buske


"Okej! Är det här den ska stå?"


"Gräv lite till så finjusterar jag sen."


"Så där ja, nu bör det snart vara klart!"


Fint! Tack för expertkunskaperna King! Som du hade i allt!

Fel på bloggen...

Det går tydligen inte att skriva kommentarer på förra inlägget... =( Sen skulle jag rätta till ett fel, gjorde det igår men har ännu inte blivit uppdaterat...

Saknar King...

Idag åker jag till Övik...

Kakis Freestyle- King*16/2-94  † 7/7-08

14 år, 4 månader och 21 dagar...

Det svåraste beslutet i våra liv fattade vi för några veckor sedan. Steget sedan- att  bestämma datum var ändå stort. Tur att Sofia Höckert, den underbara människan finns i mitt liv och skötte ALLT! Vi berättade bara för henne hur vi ville ha det och hon ordnade resten! Vet inte hur jag skulle klarat det själv.

Vi kände att början på juli skulle vara passande, vi ville inte ha för kort tid att säga farväl och inte heller för lång för då skulle man ju bara tänka på det. Vi hade ungefär två veckor på oss. Vi ville att veterinären skulle komma till stugan, den plats King älskade mest på denna jord.

Mamma ville vara med så jag hämtade henne vid bussen. Vi åkte och köpte varsin rosenkvist och en rosenbuske som vi planterade tillsammans med King. Han älskade ju att plantera. Man hade aldrig en chans att få göra något på stugtomten utan att han gav sitt tycke och grävde en stor grop. "Djup och vid ska den vara" ansåg King "för då växer det som bäst!" Jag gjorde även ett avtryck av Kings tass på en canvasduk och skrev dagens datum. När det var klart ringde Sofia och sa att nu var de på G, hon skulle guida veterinärerna till stugan.

De kom in i stugan och presenterade sig som Mats och Ingela. Två väldigt sympatiska veterinärer måste jag säga. Ett stort tack till Er! Vi gick till vardagsrummet där rosorna stod på bordet, ljus var tända och Kings lilla tavla med tassen stod framme. Sofia var kvar, tack och lov... De andra hundarna fick vara i hundgården men med altandörren öppen (bara en grind för) så de kunde se vad som hände med King. Han  kom fram till mig och la sig självmant ner. Han fick den lugnande sprutan ganska snabbt och det var en lagom tid innan den hann verka. Man hann säga många saker till King, och tänka ÄNNU flera! Jag alternerade att hålla hans tassar och huvud. Efter sprutan börjat verka fick han sömnmedlet. Sen gick det fort... På bara någon minut var han borta, min älskade hund... Vi la ner varsin ros intill honom och fick god tid att säga farväl sen gick vi ner till Kings rosenbuske och pratade medan veterinärena bar ut honom till bilen.

På kvällen pratade vi om att King förmodligen tog en pubrunda med brorsan Charlie och bästa kompisen Felix. De kollade på sport- greyhound racing och beställde in varsin sexa vatten. Allt medan mamma Ici stod och väntade hemma med nybakade bullar...

Jag litar på Astrid Lindgren nu. Hon sa att i Nangijala så behöver man inte vänta länge tills de man älskar kom, det är bara här på jorden som tiden går. Detta innebär att King inte behöver längta efter mig alltför länge. Det är bara jag som kommer sörja till den dag jag dör.

Länk till veterinärerna vi anlitade: www.sundsvallsvet.se Regnbågens bro

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord...
Just på vår sida om himlen finns en alldeles särskild plats,
Regnbågens bro. Då ett djur, som stått någon av oss särskilt nära i livet,
till sist dör, börjar det sin vandring till Regnbågens Bro.
Därbortom, väntar grönskande ängar och böljande kullar på våra älskade vänner,
där de kan springa och leka tillsammans. Där finns gott om mat,
vatten och solsken som håller våra vänner varma och nöjda.
Alla de djur som varit sjuka eller gamla, återfår sin hälsa och styrka.
De som varit skadade eller lemlästade, görs hela och starka igen,
just sådana vi minns dem i våra drömmar om dagar i en tid som gått.
Våra djur är lyckliga och nöjda men, ändå fattas något,
alla känner de saknaden efter någon särskilt utvald,
någon de lämnat efter sig.
De springer alla omkring och leker tills den
dag kommer då en av dem hastigt stannar upp mitt i leken,
för att skåda bort i fjärran...
Hans blick är spänd och uppmärksam,
iver och otålighet får hans kropp att skälva.
Plötsligt störtar han iväg från gruppen, flyger över
det gröna gräset så fort hans ben bär honom,
allt snabbare och snabbare... DU har blivit upptäckt
och när du och din älskade vän möts, kastar ni er om
varandra i outsäglig lycka, för att aldrig mer skiljas åt.
Överlycklig slickar han dig över hela ditt ansikte
medan din varma hand åter smeker hans älskade
huvud och ännu en gång ser du in i dessa trogna ögon,
som så länge saknats i ditt liv,
men alltid funnits i ditt hjärta.
Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens Bro...
för att aldrig mer skiljas åt......

Författare okänd


Älskade dig från första stund King och kommer aldrig sluta med det...

Today

DAGENS RESA: Till och från jobbet.
DAGENS MAT: Kycklingsallad
DAGENS PERSON: King
DAGENS LÄTTNAD: Idag är inte imorgon.
DAGENS JOBBIGASTE: Försov mig me hann i tid ändå till jbbet och att imorgon är imorgon.
DAGENS MÅSTE: Pussa, krama och knäppa kort på min gubbe.
DAGENS VILL HA: T s m f.
DAGENS VILL GÖRA: Shoppa.
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne och huvtröja.
DAGENS SMINK: Inget alls, försov mig ju så hann inget...
DAGENS FRISYR: Oborstat hår. ;)
DAGENS PLANER: Jobba, kramas med King.
DAGENS SAKNAD: Öviksbor...
DAGENS BÄSTA: Jobbar så slipper toktänka.
DAGENS ROLIGASTE: ???????????
DAGENS MISSLYCKANDE: Jag klev upp.
DAGENS DROG: Bloggen
DAGENS KÖP: Inget än så länge, eller bensin vid 02 tiden.
DAGENS GODIS: Glass som jag gjorde igår.
DAGENS HUMÖR: Så där alltså...
DAGENS PLAYLIST: VH-1 nu på jobbet. Är gammal. ;) Bäst musik var slutet på 1990 talet/ början på 2000
DAGENS DUSCH: Efter jobbet...
DAGENS PARFYM: Ingen där heller, försov mig...
DAGENS HÄNDELSE: Lugnt än så länge.
DAGENS TRÅKIGASTE: Att imorgon är imorgon.
DAGENS FINASTE: Ärligt? Vet inte.
DAGENS SJUKA: Att imorgon är imorgon.
DAGENS MÅENDE: Nja....

Bilder på King...


King utanför mamma och pappa...


Han har alltid gjort så här med tassarna; lyfter den övre och lägger framför. Söt. 


Kisar lite mot solen och i full fart att skälla på matte för att få en godis!


Gimme, gimme, gimme!!!


jo, han är lite galen i godis...


Så söt, mitt hjärta... Mattes älskling...

Lite mys eller vad? =)


Pajas, Pirat och Drifwa på väg att somna för natten... Gullhundar!

Imorgon...

... är imorgon... =.(..

Folk säger att man ska leva i nuet, inte titta tillbaka eller framåt. GLÖM DET! Skiter fullständigt i nuet. Sitter i tankar allt från igår till 14 år tillbaka i tiden. Och naturligvis tänker jag på imorgon... Väldiga tankar om morgondagen. Fast ska väl eränna att jag är i nuet också, går bara runt och pratar, kramas och gråter.

Mina ögon ser inte kloka ut. Helt svullna...

HUR SKA JAG KLARA MORGONDAGEN OCH TIDEN SOM FÖLJER?!

Tlöööööööött SafirErkänn att han har en skön stil?! =D Att sova är nog det bästa han vet och Gud nåde den som petar på honom och stör hans skönhetssömn. Låt oss säga att han blir liiiiite irriterad. ;) Han är ju min dobermann i kostym!

Sann lycka!!!

Tänk att en musikvideo kan göra en så glad!!! Satt på youtube nu och sökte på Irma. En musikvideo från hennes underbara skiva Andas Fritt låg ute!!!! =) Hela den där skivan betyder så mycket för mig och att höra henne sjunga den där singeln är en otrolig känsla. Vilken glädje i hennes sång! Nu går det inte att lägga in en länk direkt till den, så den spelas upp i det här fönstret just, men skriver ner en länk till youtube och snälla!!! Tryck och lyssna. Titta. Njut.

Önska så att folk hade en möjlighet att höra originalversionen av Vagga Dig. Den omgjorda lite mer jazziga versionen finns på hennes Andas Fritt platta. Originalen finns på en dubbel-CD (Vilda Fåglar) med en mängd olika artister. Där finns även två andra egna låtar som inte heller finns någon annanstans. Även de helt underbara och gjorda i samma tid. Hörs att de tillhör Andas Fritt liksom... =) De låtarna heter Minnet Av En Cykel och Tack Och Lov! Hon sjunger även med Staffan Hellstrand i hans Varje Litet Grässtrå, plus introt till skivan. Jisses vad jag babblar!!! =D Ha ha ha! Men är lätt hänt när det är något man verkligen älskar, att man pratar om det! Bloggen består ju till 90% av mina hundar så... =)

http://www.youtube.com/watch?v=Bs-yR7NDqfE

Tryck på den nu!!!!! =D


Älskade Bandsjön!


Detta är alltså utsikten från min altan i stugan och sjön jag och jyckarna badar i.


Han är bra tjusig Pajas! =)


Saffe njuter av utsikten och sitter i sina egna tankar.


"Huh?! Nån som sa korv??"


Gostajm med matte! Eller är det jag som har gostajm med honom??? Ha ha! Höckerskan i bakgrunden...


Ha ha tycker den här bilden är så rolig!!!! Det är INTE Safirs öra, det är jag som kramar honom och råkade få mitt huvud så precis så det ser ut som om det är han!!! =D

Bus med töntarna


Gillar den här bilden, ser ut som om hon ylar. =)


Älskar min hund!


VARFÖR har mina hundar en tendens att se ut som Timone i Lejonkungen?!Vad har hon hoppat upp på???


MIG! Ha ha ha!!! DÅRE!

På skogspromme i Bandsjön


Vackra Safiren


Drifwan sekunden innan huskyfnattet bröt ut. =D


Tittut!


Full syra!


Taking the long way around...

Bad i Hårte!


Stenig botten- smygande King.


Affe- afghan var också med och busade i vattnet. King är ju Safirs idol även om han inte alltid vågar erkänna det. Han går gärna förbi och rör King. Han är som en tonårspojke som är på bio med sin tjej och låtsas sträcka på sig för att armen naturligt ska falla över partners axel.. ;) Ligger King går Safir förbi och sträcker på sig, ni vet när de "niger", och att sen lämna tassarna tätt intill Kings tassar, gärna ovanpå. =) Men är inte så konstigt, King har ju funnits i hela Safirs liv!


En av Kings många filosofier här i livet- Man går ut några steg och lägger sig sen ner så slipper man anstränga sig med att gå ut!


♥  Ha ha sötnos!!!!!!!!!!!! ♥

DRAG!!!


Drifwa på sin jungruresa tillsammans med Pajas! =)


Så här fina är man med selar! Drifwa andades så häftigt så hennes huvud blev suddigt! =)


Liiiite trött blir man!


God natt!!!

Saga å ja


Av någon anledning blir de flesta bilderna på oss i rörelse och alltså suddiga! Ständigt bus med lillfröken!


Säger ju det!!!! Galna unge! ;)


Nämen där ser man, lugnt och sansat. Ser ut som jag skällt ut henne- STÅ STILL!!!! =D Det hade jag dock INTE gjort. =)

Ragundautställningen


Drifwa i sitt hus med rosetterna- HP, BIR, BIG och BIS-R.

Hur ofta är det fyra stycken samåker på utställning, möter upp en femte, och alla fem hundarna får HP, en tvåa bästa hane, en BIM, tre BIR, två BIG och två placerar sig i BIS-finalen som reserv och tvåa?! =) KUUUUUUUUL! =)


Nalle- HP, tvåa bästa hane.


Goa- HP, BIM


Hmmm... Hette han Kyrov? Osäker... HP, BIR, BIG, BIS-2! GRATTIS!!


Glad kille! MYCKET fint huvud enligt mig!Hee hee, storkillens nos var lika stor som lillskruttens huvud! ;)


Gigantiske Shadow- HP, BIR.

Gamla kort- lånad dator.

Sitter inte vid min dator och korten jag lagt upp på King nu är några av de jag har på min hemsida på http://www.angelfire.com/mn3/kingsafir  När jag sitter vid  min och kommer åt internet med den så ska jag lägga upp en massa nya bilder och på söndag kommer världens bästa Sofia och Jörgen och ska knäppa kort på honom med en riktigt bra kamera...
Sofia är verkligen underbar, det som är åt skogen för jobbigt för mig fixar hon utan att jag ens behöver be henne om det!!! Vad gör man med vänner som henne??? Nån som vet? Tipsa mig med en kommentar här nedanför!

Bilder av hjärtat...


Första dagen hemma. April -94.


Sommaren -94. Oh my God så sööööt han var!!!


King vid ett av våra favoritställen här i världen- "vår" brygga vid Moälven. Soffe?? Kan vi åka dit någon dag?! =.(..


Är han inte den finaste goldengubben??? Ser ni flinet?! Begreppet "Jag ler så mungiporna når öronen" stämmer på honom. =)


Lugn och sansad tänkare.


Campinglivet är en fröjd! Notera den moderiktiga scarfen a la -96! ;)


Vackra färger... Vacker hund...


Hur fin är han inte?!?! Jag kommer ALDRIG få en sån här golden igen- ALDRIG!


Kings allra största passion här i livet- BADA! =) Här tätt följd av sonen Pirat som väntar och hoppas att King ska tappa bollen.


Gräva är också VÄLDIGT roligt...


Speciellt när man får se ut så här sedan!!! =D

4 dagar kvar...

4 ynka dagar kvar!!! =( Livet är hårt...

Måste skriva en av Kings alla låtar han fått genom åren:

"Kingeling, Kingeling, Kingen är hans namn. Åh vad skoj att jaga boll i denna vinterborg. Följ oss ut, följ oss ut, Kingen travar på. Han galopperar och busar så hellre än att bara stå."
Sjöng den för fulla muggar när jag stod på sparken med King i full fart framför. Snabbast gick det alltid ner till mormor, om det var för kakorna han hade i åtanke vet jag inte... =) Det var King som fick mig att fatta tycke för drag, är efter våra strapatser jag köpt en Björkissläde, Björkisvagn och DÄRFÖR jag tränar drag med hans sönder Pajas och Pirat och DÄRFÖR jag köpte in lilla Drifwa. Tack King... Älskar dig...


King körandes som 10 åring!!! =) Safir är inte liiiiiika förtjust i drag som King, han tycker rent av det är ÄCKLIGT att få på sig selen! =D

Bildbevis:


Pajas som valp SOVER på selarna för att pappa King sagt åt honom att bli en bra draghund; och se det blev han! =)


Paus i spåret...


King älskar snö, det syns på hans leende vill jag påstå. Störst leende av dem alla... Och det smittar av sig. Tänk allt han fått höra av mig. Vidriga saker som hänt, han har lyssnat, tröstat och försökt göra mig glad igen. Han har alltid varit på samma humör som mig. Är jag sjuk gör han ifrån sig alldeles utanför dörren och skyndar in så jag kan lägga mig till sängs igen. Fest hemma- vem festar mest? KING! Skäller och tjoar och tjimmar. Partynisse! Sover jag, sover han. Äter jag... Tigger han. ;) Vi har verkligen gjort allt tillsammans sen den dag han föddes. Jag var ju med på hans förlossning, det var han som föddes när jag kom fram, det var han jag värmde i mina händer. Underbara hund!!!

Svår vecka

Ja jag har en svååååååår vecka nu. Kanske den värsta någonsin. Orkar inte skriva om vad det är, skriver det sen, efter den sjunde...

14 år, 4 månader, 21 dagar...

Löpvärk!

För några kvällar sedan betedde sig Drifwa knepigt. Hon ville inte komma in från hundgården för kvällen utan satt kvar och bara tittade ut över "ägorna". Ropade och ropade, men ingen liten tös som ville komma in, jag fick hämta henne. Dagen efter var samma sak förutom att pojkarna var VÄLDIGT snälla och smörande för henne. Så jag tänkte: "Vänta nu lite... Karlar som är snäll och trevlig???" GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!! Såklart hade jag rätt, Drifwa hade börjat löpa!!! Eftersom jag har mensvärk jag med blev jag väldigt pysslig med tösen och masserade hennes mage någon timme innan vi skulle sova, det tyckte hon var skönt. Själv har jag ont i kroppen, vi har ju börjat springa nu på morgnarna innan värmen slår till. Kom där fram till att ordet vi hade gemensamt var just- Löpvärk. Men på olika sätt dock... ;)

RSS 2.0