IRMA SCHULTZ KELLER!!!

Jag säger bara det... Otroliga kvinna! Du kan nog allt!!!! =) Hittade en ny grej på youtube, hoppas det går att lägga in här?? Tyvärr är det liiite brusigt, men man hör henne klart och tydligt. Blev superglad när jag hörde henne börja sjunga på Joni Mitchells "jullåt". Känns som om hennes version av skivan snart är klar!!!! Ähhh, vet att det kommer dröja men man kan ju hoppas! ;) Vill ha nu nu nu!!!!! Så nu ska vi se om jag kan lägga in den där länken...

Jesus!!!

Händelserik dag igår! Jag tog med Drifwa ner till sjön för första gången. "Vilken sjö?" kan man då undra. Jo "min alldeles egna" lilla sjö vid stugan!!

image90

Vi gick ner till hällan för att jag skulle fiska. Där finns en sån där "båtring" att sätta fast båten i så där satte jag fast lillan i ett långt koppel. Hon var så fin där vid vattnet så jag passade på att knäppa kort!

image91
Detta var dock i princip det enda jag hann knäppa på madame innan hon fick för sig att hon var Jesus och kunde gå på vattnet. Det gick INTE! PLUMS!!!! Sa det och jag fick syn på en hysteriskt förvånad Drifwa som simmade in till kanten. Jag riktigt kände alla hennes funderingar om livet så här långt! =) Efter det var hon inte riktigt lika modig, hon doppade sig igen, absolut, men det var lite mera glida i än hoppa i denna gång. Mycket tassar i vattnet var det också.

image92
Kul med vatten!!

image93
Här glider vi (motvilligt) i!

image94
Livet är häääärligt!

image95
Spanar'n!

image96
Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

image97
Cyklop är onödigt...

INGEN FISK FICK VI HELLER!!! Kan det bero på att Drifwa plumsade runt i vattnet hela tiden och skrämde iväg alla fiskar? VÄGRAR inse att jag är dålig på att fiska!  ;)

Efter detta fick hon ligga ute och torka till sig, dricka vatten och äta en glass.  Sen tränade vi lite inför valpkursen. De hade ju en uppgift, sitta kvar medan jag gick och hälsade, remember? Så vi tränade lite på parkeringen och hon är faktiskt duktig... Tänkte hon skulle vara lite slö inför valpis och slippa få hennes huskyfnatt när Helene och Karin står och pratar så jag tog med henne och Pajas på prommis till skogen. Plötsligt ser jag hur Drifwa springer fram en bit och sen hoppar rakt upp i luften. När jag kollar vad det var var det en HUGGORM!!! =/ Avskyr ormar, verkligen! åtminstone de som har någon form av gift i sig. Är van att när en hund viftar på svansen kan man gulla med dem, men med en... Låt oss säga Skallerorm är ju inte det någon hit direkt! Well jag drog henne snabbt åt sidan och inspekterade ormen. Jo då, den hade zick zack mönster på sig. En man kom förbi i en bil så jag bad honom titta om det var en så inte hjärtat bara hade skenat iväg i rädsla. Han sa att det var det, tog en pinne och kastade bort den från vägen. Jag kände paniken komma, vände om och gick tillbaka till stugan för att ringa några vänner och rådfråga. Inom en halvtimme skulle stället ha svällt upp. Jag tyckte hon andades tungt men det kan ju ha varit för dagens bravader med, men höll tummarna så hårt att de blev blå i den stackars halvtimmen. Märkte ingenting på henne på valpkursen, inte när vi kom hem eller och idag så mår hon prima. Har gett mig sitt dagliga morgonflin. Hon är väl det sötaste... Måste få det på kort någon gång!!! Öronen bakåt, mungiporna uppåt och ögonen kisandes! =)

Iallafall... Tyckte alla klarade uppgiften riktigt bra på valpkursen! Jag fick gå fram till tekoppen och hans matte Pernilla och hälsa innan jag vände om. Hon sa med lugnande ord då hon såg skräcken i min blick "Det går bra!!" Ha ha ha! Och visst gjorde det det, Drifwa satt kvar!!! =) Sen skulle vi prova budföring och då kom hon på att hon inte haft sitt obligatoriska huskyfnatt, så hon fixade ett sånt. ;) Jag provade även på lite inkallningar bland alla hundarna och det gick bra. =)

Känns tråkigt, nästa tisdag är det sista gången på valpkursen. Tror nog jag måste anmäla mig till Steg 1 i höst med. =) Hoppas Helene är tränare då med och så många som möjligt från valpkursen är med, vi är ju ett glatt gäng! =) Men nästa gång ska vi tydligen ha något som heter rally-lydnad. Låter farligt... Fast rally borde ju onekligen passa Drifwa, min lilla dåre!

Ha ha i söndags när vi var i skogen fick jag se hjälpledarens golden. Mitt hjärta hoppade dubbelslag! Min Charlie i en ny tappning! Hans huvud, han pälskvalité och färg. Jag blev helt paff och frågade om han var efter Kakis To Be Continued. "Näe, det känner jag inte igen!" Men så åkte hon hem och tittade på stamtavlan och det visade sig att min gubbe var morfar till Rufus!!! Kul, kul, men liiiite läskigt också att de var så lika i huvudet...

image98
God natt!!

För övrigt vann vi senaste matchen med 8-0!!!!!! =D

image99
Matte och Pajas sitter och fikar på altanen.

image100
Till nästa gång, use sunbriljers!!!!

Nu bär det av mot min kära hemstad ÖRNSKÖLDSVIK!!!! =) Wiiiiie!!! Idag vet jag inte vad vi hittar på, imorgon blir det picnic iallafall som jag ska planera. Ooops! Där kom jag på en sak som ska med!!! =) Och fredag blir det jäkligt roligt! Kan inte riktigt skriva vad ifall min underbara moder går in och läser... ;) Jag blir iallafall där hela dagen och hämtar väl mamselrosen senare under dagen. =) KUUUUL! Ljuv musik i mina öron... ;)

Jaja, kaffe och klädtvätt väntar först och främst! Adjöken!

PARTY I SKOGEN!

Idag ska alla valpar från valpkursen träffas i skogen! Det ska bli spännande!!! Hoppas de får busa ordentligt med. =) Synd bara att det är så olika storlekar på dem, minsta är ju bara stor som en tekopp och största är väl.. ja... som ett badkar! ;) Typ...

Igår var jag ju på Rod Stewart och blev positivt överraskad! Var betydligt fler låtar man kände igen och kunde texten till, men tvivlar på att alla var hans? Den där "Do you think I'm sexy" har väl ändå inte han sjungit..? Eller? Ja jag vet inte jag... Efter showen ilade man hemöver för att hinna se en glimt av mello. MEN VAD HÄNDE?!?!?! Sverige på 18:e plats, är det ens möjligt?! Måste vara jobbigt för Charlotte när hon var favorit där nere och sen går det ändå så här... USELT! Fattar ingenting. Hade alla invånare i europa tanken att "Alla röstar på henne, jag röstar på någon annan!"??? Förmodligen. Det är vad jag kommer tänka iallafall för att slippa den bistra sanningen om omdömeslöst folk. Kommer Sverige nånsn vara med i toppstriden igen?? Känns inte så. Liiiite kinkig nu.

Hallå!?! HUR MÅR DU?!!!

Långa tåg

Långa tåg av längtan går genom landet. Går från kust till kust. Från hav till hav. Stora skepp av saknad strävar mot fjärran. Går från land till land. Från hav till hav. Från land till land. Frå hav till hav. Och jag vet att jag är och att ensamheten ljuger. Och jag vet att jag är och att mina drömmar duger.

Skrivet mellan rader läser hon orden. Ifrån rad till rad. Från blad till blad. Kärleksbrev i sanden med en fjäder i handen. Flyr från lögn till lögn. Från skräck till skräck. Från lögn till lögn. Från skräck till skräck. Och jag vet att jag är och att ensamheten ljuger. Och jag vet att jag är och att mina drömmar duger.

image101

Långa tåg av längtan går genom landet. Går från kust till kust. Från hav till hav. Stora skepp av saknad strävar mot fjärran. Går från land till land. Från hav till hav. Från land till land. Från hav till hav. Och jag vet att jag är och att ensamheten ljuger. Och jag vet att jag är och att mina drömmar duger.

Oooooooh... Långa tåg av längtan. Långa tåg av längtan.
Oooooooh... Långa tåg av längtan. Långa tåg av längtan. Långa tåg av längtan.

Go Sverige, go Sverige!

Telen fungerar fortfarande och nu blir till och med MMS:en i normal storlek. Tidigare gick inte vissa foton att skicka för de var tydligen för stora, men nu går allt! Min telefon är bra, den kan allt! ;) Hee hee! Lät inte alls som nån annan där. Nån som även sa den otroooooligt smarta meningen: "Jag gillar din mamma, hon är lång!" Ha ha ha ha!!! Soooo THAT'S why!!!!!!!!!! =D

Pärlan har för övrigt en uppgift att lösa till nästa valpkurstillfälle! =/ Helene sa att vi ska stå i en ring, sätta hundarna vid sidan, lämna den och gå och ta i hand med den som står mittemot! Åh herregud, har hon blivit galen?!! Ha ha! Drifwa kommer få ett av sina numera kända huskyfnatt!!! =/ Äta upp lille Zeb eller något... Nä, får nog se till så Ajax (berner sennen) och Nix (dobermann) står på varsin sida om henne ifall hon blir hungrig. Då hinner jag ju tillbaka innan hon svalt sista biten FÖRHOPPNINGSVIS!!!

Ikväll ska jag på Rod Stewart! Utomhus så jag kommer frysa rumpan av mig! Man lär ju behöva en täckjacka.. funderar på att ha den i ryggsäcken så man inte kommer som en idiot med täckkläder medan andra sitter i... BIKINI! Äh inte vet jag... Det visar sig... Vantar på iallafall...

Förväntar mig att få ett MMS ikväll med trillingarna i likadana klänningar!!! ;) Ha ha ha, så sött, jag döööör! =D 

HEJA CHARLOTTE!!!!!!!!!!! HEEEEEJA SVERIGEEEEEE!!!!!


VIVA LA TELEFONE! =D

Lavvar den! LÖÖÖÖÖÖV IT! När man äntligen kommer till NORRLAND så har de Windows XP minsann och jag provar ladda hem de där programmen och det fungerar!!! NU FUNKAR MIN TELEFON IGEN SÅ SMS, BILDER, VIDEOSNUTTAR OCH LÅTAR ÄR MEEEEEEEEEEEEEEEEEER ÄN VÄLKOMNA NU! =)

image89
N73

Idag har varit en bra dag! Telen funkar, ljuvliga stämmor (speciellt en då...), hjälpt mormor städa huset, MORMOR FICK KOMMA HEEEEEEM!!!!! =) Tårta och kaffe, mys, milkshake, godis, världens godaste mat, underbara planer inför nästa vecka! Hela veckan kommer vara en dröm!!!

image88
Min älskade mormor MARY EMERALD! =)

Vill skriva sååååååå mycket!!!!

Längtar till jag vaknar imorgon...

Ha ha ha jag rekommenderar starkt att ni ska gå in och kolla på Anglayzors blogg!!! In på hemsidan; www.anglayzors.se så hittar ni länk till bloggen. Man får sig ett gott skratt!!!

Hade jag dock vetat att saker och ting var på ONSDAGEN och inte TORSDAGEN och anledningen till detta hade jag naturligtvis åkt tillbaka till Sundsvall ikväll redan, nu blir det imorgon istället eftersom jag börjar jobba 14.30 hos favoriten. Känns everkligen tråkigt att det inte blir så mycket jobb där...

Premiär på fotbollen har det varit med. Vi mötte tjejerna som tog guld i fjol och vi förlorade med 3-2. Fast dumt som fan då min Sofia fick en smäll i huvudet vilket domaren såg men struntade i att blåsa. Jag sprang fram till henne eftersom jag naturligtvis tänkte att han skulle göra det och då passade de andra på att göra mål! =( Jag hoppas verkligen Sofia mår bättre nu!!!!
Fick ett par skor av henne, grusskor så jag slipper ränna runt i joggingskor eller grässkor. Sen på kvällen blev det INTE kul... Jag skulle till lägenheten för att dusch och vad tror ni händer?! BLIR TAGEN FÖR FORTKÖRNING!!! 1 km/h till och jag hade blivit av med kortet. 3200:- i böter och för er som inte läst denna sörja förr så åkte jag dit på att jag inte hade bälte på mig för typ tre veckor sedan. 1500:- Tro mig, ibland suger det att vara Marre Barre Honeygoat!!!!! Då är det tur man har sina vänner och jyckarna. ÄLSKAR ER!!! Sofia sa att hon skulle komma till stugan och göda upp mig!!! :D Gooooooofia!

Nä, kvällsprommen gör sig påmind så jag får sova, är trött!!! Tlöööööött....

GLAD + MSN

Fånigt, klockan är strax 02 och jag är inte ett dugg trött. Får skylla på att jag gick och la mig 15.30 igår... ;) Men är på strålande humör!!!! MSN är fan guld! Gamla vänner, nytt folk och nyas vänner!!! Haft trevliga samtal tills NU! =) Måste skaffa en webkamera jag med så man verkligen pratar! Eller ja, sprätta colakorkar, kolla på månen, sjunga en truddelutt mm...  

Nä dags att tygla flocken och bege mig till stugan. Imorgon ska jag laga telefonen hos Höckerskan! LOVELY! Under tiden ska Wilda och Drifwa demolera hennes lägenhet! Hee hee!!! ;) Nej då de går båda på valpkurs så det ska väl gå bra! INTE! De är galna i varandra!!! Världens bästa vänner... Åhhh känner mig som... En fånpropp (vad nu det är) som missade att det var utställningsdags för dem idag! När hon sen säger att hon kom tvåa i bästa tik blev jag ju så klart nöjd och jätteglad och STOLT över dem! Men jobbade, var på promenad med både brukaren och en halvgalen husky så lät nog disträ. Sen sa hon "Så nära BIS- finalen!" Och jag bara... "Hur tänker hon nu? Är ju både BIR/BIM och BIG kvar." Sen hann hon även säga GRK, men trillade poletten ner??? NEEEJ! När vi lagt på insåg jag ju allt!!! FAAAAAAN VAD DUKTIGA NI ÄR!!!!! Klart ni var nära BIS gumman!!!! Ni skulle ha vunnit rubbet!!! GRATTIS!!! Måste få läsa kritiken imorgon!!!

image87
Mina trötta hjärtan... Drifwa, Pajas och King...

NU! Rullade mina ögon bakåt.... Snark... Har första fotbollsmatchen imorgon... Undra just om vi bytt namn ännu?? PK Press är ju så där alltså med tanke på innebörden... Jaja... Lär väl inte springa alltför mycket med tanke på att jag hade feber igår... Ska bli kul att se vilka som är med i år! Och du, madame, jag har den där transparenta skylten!!! ;)

NÄ! NU! GOD NATT/MORGON!!!

MÄH! Kom på ytterligare en sak! När jag kom hem från jobbet idag så kom Pajas och Pirat springandes och de var överdrivet glada! Släppte även ut pärlan och tvillingarna var galna! De blev så exter så det blev slagsmål av det hela!!! Jag flyttade på Drifwa och skulle sen titta till dem, då kommer Pirat och är alldeles blodig i ögat! Jag kände hur paniken steg, tänkte nu blir han en RIKTIG pirat med lapp för ögat. Usch. Sprang upp med honom och hämtade grejer inne för att inspektera honom. Pajas hade bitit IGENOM ögonlocken- BÄGGE två i ett bett! Rengjorde noga och nu är Pirat ensammen så inte de andra vill tvätta honom, börjar nog blöda väldigt lätt! Tror man han ytliga blodkärl vid ögonen för HUGA så det blödde! Nämen va fasen?! Ser ut som det ljusnar ute?!?!?! Åh imorgon måste jag lägga ut bilder på folk och fä... GOD NATT NU!!! BUMS!

Knepigt...

Igår mådde jag inte prima på jobbet, kände mig helt slö men trodde det berodde på att man skolios gjorde sig extremt påmind. Hela vägen från mitten av ryggen och uppåt. =( Det bara brände, sved och strålade. När jag kom hem fick jag massage så ryggen släppte, men illamåendet kvarstod! Började frysa hysteriskt och fick feber, så jag låg i sängen från halv fyra igår till sju imorse. Nu har jag ingen feber, är inte ens hängig! Vad var det som spökade tro?

Ha ha igår ringde Thera med... Hon var hos en kompis, vilken jag skrivit ett "kärleksbrev" till en gång i tiden. Hon hittade det och läste det högt. Jag höll på att skämmas ihjäl!!!!! Såååååååå pinsamt. Fast kul ändå, för det var verkligen på den tiden då allt var så hysch hysch och att man kunde tro saker om folk, det var ju ett mysterium och nästan fult! Well, som tur är har alla varit snälla och nu är saker inte så hysch hysch längre! =)

Känner mig liiiite korkad. Pärlan är ju smart och det inser jag när hon är fem månader! Har bara lärt henne "sitt" egentligen, förutom såna saker som går sådär på valpkursen. Tänkte att nu är det hög tid att börja lära henne saker, så idag har hon lärt sig två!!! =) "Vacker tass" och "Sitt fint" då hon ska lyfta upp båda framtassarna. Det är liiiite vingligt ännu, men hon vet vad hon ska göra. Och tassen en flyger så jag fick mig en smocka! =) 

Min tele jävlas än... =( Så jag har en gammal NOKIA 3210 jag använder tills den funkar igen. Så ni som läser detta: SKICKA INGA BILDER!!! Det går INTE att ta emot...

Fortfarande felande...

Suck... Tänkte ju att det kanske skulle fungera från jobbdatorn för där finns det XP, men icke! Då blev det annat fel så det gick inte att uppdatera telen. För lite minne. Man kanske har lite var på datorn om man delar?? Läste sen att man kunde gå ut på internet via telen, men det gick ju så där alltså med tanke på att DEN SÄGER ATT MINNET ÄR FULLT!!! =( Någon som har en dator att låna ut en sväng eller två?

Jaja, pärlan är assistanshund idag. =) Hon ligger mest och sover när hon inte är på bushumör.
Är anmälda på två nya utställningar... Hee hee! Lill-fisen...

Nu finns Drifwas kullsyster på Blocket, skriv siberian husky så kommer hon upp. Ser riktigt fin ut!! Hör av er till Angelica Rothoff på anglayzors.se !!!

DYNGTELEFON!

MORR!!!

Min tele jävlas lite då och då med att påstå att teleminnet är fullt. Problemet är bara att jag inte HAR något där! NADA! ZERO! NOLL!!! Alla mess ska ligga på minneskortet och gör även det men telen anser att så inte är fallet. Nu går det inte att ringa, för det krävs tydligen minne för det. Inte heller kan folk ringa till mig. Jag kan inte skicka mess och inte heller få. Dels känns det lite kymigt när man bor ute i stugan att inte kunna ringa om något händer och dels är jag ju en SMS- nörd!!! När man sen brukar få från en annan SMS- nörd så är det STOOOORA problem. =( Nu har jag inte kunnat använda den på strax två dygn. Åkte till Elgiganten så fort jag hittade kvittot. Karln tyckte jag skulle åka hem först och prova uppdatera mjukvaran via internet. "Jaja", tänkte jag och åkte hem och laddade ner program från Nokia som behövs och skulle prova. Då säger detta usla program att HOPPSAN KERSTIN!!! Vi är visst inte kompatibla med Windows Vista!!! Så nu måste jag alltså vänta till imorgon. Det här suuuuuuuuger!!! Blir vansinnig när dyra grejer inte fungerar!!!

image81
Tur man har affe- afghan att pussa på!!

SKIIIIIIIT! Skit, skit och åter skit. Jag vill till Övik. Vill busa runt med alla gullungar i stan och se till så Bjästatrollen får träffa Krokstatrollen. =) Nu blev jag glad igen om ni inte la märke till smileyn. GOOOOOOOOOUNGAR!!! Hade gärna varit barnvakt i helgen om jag inte jobbat...

image82
Pirat och Pajas startklara!!

image83
"Kom igen då matte, nu kör vi!!!"

image84
Moahahaha!!! Fattar ni HUUUUR kul det är att köra och HUUUUUR mycket jag längtar till Drifwa kan vara med där framme?!?! =)

image85 
Liiite trötta när vi kommer in efter rundan. =) Hääärligt att se dem jobba! =)

image86
Hee hee RELATIVT söt brorsson!!! =)

COLAKORK!

Om du behöver mig

Om du känner att du saknar mig
och varje dag är som en natt så lång
säg bara till så kommer jag till dig
för du är allt jag bryr mig om
och när ditt hjärtas inre har glömt
hur det känns när någon rör vid dig
låt mig få hålla dig så mjukt och ömt
om du behöver mig

Jag har avgett löften i Guds namn
för att få en dag med dig
att somna rofylld i din trygga famn
är frälsning nog för mig
och i mitt inre finns ett särskilt rum
som du vet är bara till för dig
jag finns här på jorden än en stund
om du behöver mig

Som regn över torrlagd jord
ta emot vad jag har att ge
och om smärtan din blir för stor
kan jag låta dig få vara ifred
och när du tror du har förlorat mig
och ingen skylt finns som visar väg
sänd mig en tanke och jag finner dig
om du behöver mig

Ja, om du känner att du saknar mig
och varje dag är som en natt så lång
säg bara till så kommer jag till dig
för du är allt jag bryr mig om
och när ditt hjärtas inre har glömt
hur det känns när någon rör vid dig
låt mig få hålla dig så mjukt och ömt
om du behöver mig


Asså asså!!!

Måste göra ett till inlägg idag och säga att jag har länkat även härifrån till Drifwas kennel- Anglayzors! De var ju också på utställning i helgen med fyra valpar. BIR och BIM såklart och alla med HP. Sen så in i uppfödarklass och avelsklass, BIS-1 och BIS-2!!! KANSKE den bästa kenneln jag vet! ;) Är lite nere att jag inte kan åka till valpträffen... =(

KOLLA IN DENNA BILDEN!!!!!

Caroline på valpkursen med dobermannen Alf var på utställningsområdet och knäppte kort. Kolla in hennes blogg! http://carolliine.blogg.se

Är den finaste bilden nånsin!!!

image80

Bilderna...

image70
I väntan på att ränna runt!

image71
Publiken var intresserade. ;)

image72
Klämma och känna på "den underbara helheten". ;)

image73
Tydligen bara goda tankar från domaren Solveig Eriksson. =)

image74
Hoppas valpfröken ser det här nu då och att hon faktiskt KAN vara kontaktsökande, ähum, godissökande. ;)

image75
Full fart!

image76

image77
Kan man få nån karra eller??

image78
Lina och Wilda!

image79
Sofia och Wilda.

Hoppas på fleeer bilder! =)

VILKEN HELG!!!!!

LÖRDAG:

Wow! Jag och Sofia åkte till Härnösand för att ställa ut på brukshundklubbens utställning. Det var Wildas första utställning och Drifwas andra. Wilda fick tyvärr inget HP för domaren tyckte hon var för tunn. Däremot vann hennes kullbror över tiken och gick alltså vidare! Drifwa fick även hon HP och gick vidare. På den här utställningen hade de plockat bort BIG-finalerna i valpklasserna vilket resulterade i att det var 22 valpar i BIS!!!! Både jag och Martina (tjejen som gick med Wildas kullbror) blev intagna för närmre granskning och Drifwa placerades som BIS-4 och Wicko (som han heter) blev BIS-2!!! Av 22 valpar!!! Är helnöjd!!!

image64
Sofia och Wilda in action!!

Med var också våra nyfunna vänner Lina och hennes siberian husky Wilda. De blev BIS-3 i "den vanliga" BIS-finalen. GRATTIS!

image65
Lina och sötnosen Wilda. =)


SÖNDAG:
Idag är det Timrå brukshundklubb som gäller!
image66
Sofia, Drifwa, Pajas och Wilda på G för ännu en dag!!

Vi börjar med Wilda, hon blev BIM och henner kullbror, samma som igår, blev BIR. Båda med HP. Tyvärr gick inte Wicko vidare i BIG som vi hade hoppats på. Däremot sprang Sofia runt i Brace med dem och vann! =)

image67
Lite mys med Wilda och matte.

Så lilla Drifwa... Mitt hjärta som beter sig precis som sin mentor King i utställningssammanhang. Hon har en lugnande inverkan på mig. Drifwa är ju, som de flesta vet, lite halvgalen oftast, eller som Lina sa: "Det heter inte galen, det heter husky!" Ha ha ha!!! =)
Jaja, iallafall, hon är ju husky ;) men väl på plats i buret blir hon som ett litet ljus!!! Hon sitter och tittar på mig tills hon somnar. Man plockar ut henne strax före hon ska in, hon kissar direkt och sträcker på sig och är sen helt pigg för att springa i ringen. Väl där springer hon och tittar på mig hela vägen. =) Står någolunda stilla framför domaren... SÅÅÅÅÅ DUKTIG!!! I Vilket fall fick hon HP, BIR och vann BIG.
 
image68
I väntan på BIS-final...

Eftersom de hade BIG-finaler här så blev det ett rimligare antal i BIS, 7 små valpar. Hon tackade två, men vi var kvar. GULP! Hon placerade 5an, 4an, 3an och kvar var Drifwa och en saluki. VI VANN!!! =D Jag var så glad så jag visste inte vars jag skulle ta vägen!!! =) Kändes skönt att vinna på "hemmaplan" och med Helene som ropade ut i högtalarna! =)

Tack Solveig Eriksson och Kerstin Henriksson!!! =)

image69
Pärlans skörd av rosetter på två helger... ;)
HP, BIR, BIG2, HP, BIR, BIS-4, HP, BIR, BIS-1!!!! Och en liten pokal från Härnösandsutställningen.

Bilder och kritik dyker upp så småningom!!! =) Nån som känner till någon utställning framöver...? ;)

Tack Soffe för tipset om skrivfelet... ;) och om utställningar, vilket gjort att vi är anmälda till en 28 juni! =)


"Va e katten?"

Ha ha ha!! Världens bästa jobb, det är jag på nu! Älskar att vara här! Hon är världens roligaste och trots att Drifwa vuxit så tror hon fortfarande att det är en katt! =D "Var e katten?" "Kan han gå?" "Gå han på lekskola?" "När fyller katten år?"
Och när jag frågar vad "katten" heter så heter "han" Liva. =) Söööööööööt!

Drifwa var heeelt galen på valpkursen i tisdags. Hon hade husky-fnatt i princip 99% av tiden. =) Tur det är bra klasskompisar där... ;)

Helgen kommer bestå av utställningar- Härnösand på lördag och Timrå på söndag. Ska även sitta vid insläppet på söndag mest troligt.

Igår var Martin, Simba och Kia i stugan och hälsade på. (Simba och Kia är dobermann) Vi tog Bandsjösvängen med Drifwa och Simba och jisses så de busade i leran!!! Simba såg ut som en spräcklig vorsteh och Drifwa...? Levande lerhög! Men här fick man iallafall se vad pälsen gick för. Ingenting hade kommit till underullen och så fort hon torkat såg hon ren ut! =)

Någon som har en fön till salu förresten?!

Ser fram emot måndag med. ÅKA MC!!!!! =D

RSS 2.0