PRIDE- here we come!!! =)

WAY!!!! Nu är bussen bokad och väskorna uppburna och väntar bara på att bli packade!!! =) Åhhhhhh vad jag längtar! Min absoluta favoritvecka på året!

Nä nu ska jag färga håret!!!!

MASSOR att göra!!! =)

KRASCH!

Min dator har, inte helt otippat, kraschat. ALLT är nog borta.... Så därför jag inte bloggat något... Är hos vänner nu, min älskade SAIDAK är hemma så nu ska jag ut och krama om henne igen! ADJÖKEN!!!

/Marre (som är deppad över ALLA mina bilder)

Publicerat! =)Fick denna på mailen så jag visste annonsen skulle komma in på lördagen och för er som inte har ÖA (Örnsköldsviks Allehanda så kommer länken här! =)

http://allehanda.se/slaktvanner/familjeforeningsannonser/forlovningar/1.1180518

Nu dags för TV och mys i soffan innan läggdags.... Sjuuuuukt trött, jobbar mycket, är därför jag inte bloggat något...

Länk till ifjol...

http://drifwa.blogg.se/2008/july/kakis-freestyle-king.html

King...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Min älskade jycke!!! Idag är det ett år sedan jag var tvungen att låta dig somna in. Bakbenen bar dig inte riktigt och du hade svårt med andningen. Som en stor förkylning som aldrig riktigt ville släppa. Hostig, rosslig och snuvig var du...

Kakis Freestyle, King, Kakan, Kakanson, Gurkan... Kärt barn har många namn!
Mamma och pappa tyckte du skulle heta Foppa som valp, men jag vägrade. Jag såg att du var en King direkt när du föddes och jag höll dig i mina händer. Foppa har ju en karriär som dalar, men en King, han är legend och stor för evigt!

Väntan från 16/2-94 till 20/2-94 var lång, och idiotiskt jobbig! Jag visste att det var Icis sista kull och jag bönade och bad att jag skulle få en valp. Jag visste inte då att mamma och pappa redan pratat med uppfödaren om att jag skulle få en i födelsedagspresent den 20/2!!! Det var då tal om en tik, men det föddes inga och då blev det naturligtvis en hane. Uppfödaren skulle välja ut de två bästa då både hon och jag ställer ut och de två bästa var en ljus och en mörk hane. Mitt hjärta slår än idag hårdast för de mörka så det var den jag ville ha och med lite övertalning fick jag honom och en dag runt påsk fick han flytta hem!

Kan ni förstå glädjen i mig när jag fick veta att jag skulle få en valp och glädjen när jag fick hem honom! Stolt som en tupp spatserade jag över till Soffe för att visa underverket!


Kings första dag hemma.

Jag kunde gå hur långt som helst med honom- naturligtvis inte bra för en valp men säg det till en trettonåring som väntat just tretton år på att få en egen hund? =) Så vi gick några meter, King kissade. Vi gick några meter, King la sig och sov en timme. Vi gick några meter, King kissade. Vi gick några meter, King la sig och sov en timme... ;)


Storöra och lakritsnos! =)

Tiden gick och King växte upp till en alldeles underbar hund. Han var en alltiallo som kunde det mesta. Han vann KM i lydnad ett år, har två CK på utställningar. Vi provade på jakt som han klarade av- men inte jag. =/ Drag naturligtvis och vilken Hörnettbo är det som INTE sett mig ränna runt med honom i sele och skakel framför en spark?? =)


Drag


Utställning. Hans båda CKn tog han som veteran...

King och jag var de bästa vänner och på tal om bästa vänner så måste jag få lägga in ett SMS jag fick av en vän när King gått bort:
"Hoppas verkligen att det går bra för dej, mina tankar har legat hos Kingen idag. Det var rätt beslut iallafall, även fast det måste kännas jättekonstigt och vara hus svårt och hemskt som helst. Vet varför han varit så glad den sista tiden, han visste, gjorde det sista glada rycket med sin matte, han kände att han inte behövde spara på sin energi nåt mer, utan ge den till sin bästaste och älskade livskamrat och sej själv... Sen vet han ju att ni kommer att ses igen, med den skillnaden att han kan springa, hoppa, skälla och jaga dej utan att han blir trött! Kingen finns med dej även fast du inte kan se honom. Kramar!"

Ja vad säger man? Jag älskar mina vänner och otroligt glad att jag har er både i glädje och sorg!!!
Tack för att ni finns!


King älskade att grusa ner sig. Då skällde han tills man sa: "Vad cool du är" då lugnade han sig. =)


Min lilla Ferdinand...


King och hans bästa vän tillika granne- Felix.


Mister Flin! =)
Kortet är precis på dagen ett år gammalt. Det sista på mamma och King tillsammans... =.(..


Sista på mig och King...


Sista nånsin på King, mitt i ett skall...

Nä nu ska jag ta och tända ljus, kramas med mina älskade hundar och minnas King, gråta, skratta och bara vara...

Tänk på honom strax efter två idag är ni snälla...

/Maria

Änglarna håller hov ikväll

Det finns så många sätt
att få timmarna att gå
men hur får man dem att räcka till
när du jobbar natt
och jag jobbar dag
och att va med dig
är det jag allra helst vill
Jag kommer hem vid fem
Har hämtat barnen
Vi äter mat och sen:
"Kram och puss, hej då!"
Vid sju så har du gått igen

Men änglarna håller hov ikväll
De gör underverk för dig och mig
när tiden stannar till i deras händer
Änglarna håller hov i kväll
och de vakar över dig och mig
En stund av evighet blir vår

Min assistent!

Hihihi, gumman fick assistera mig i morse. Vi grubblade och pratade igår om hur hon skulle ta sig in till stan idag då hon jobbar, och vi kom fram till att jag skulle få sova så gott det gick, hon skulle ta bussen. Men så hände det tydligen en smärre olycka i Noas säng och hon hann inte med bussen... Så hon kom in och väckte mig, jag var VRÅLTRÖTT! Så hon klädde på mig medan jag låg lealös i sängen så nu vet hon hur det är att jobba som assistent! =) Kom knappt ihåg att jag lämnade av henne på jobbet, kommer dock ihåg att jag fick en puss! =) Sen så tänkte jag göra en god gärning- hjälpa brorsan köra på tippen, men han hade semester så det gick inte så bra... Så nu sitter jag hos mamma och pappa och äter frukost medan barnen leker med Duplo. =)
De ska för övrigt vara ifrån oss en vecka nu, känns så där alltså... =(

Jaja, ska hjälpa dem med kameran nu! Rätt vad det är är det nån bil som måste läggas upp här! =)

Ringarna...


Maria + Therese = sant! 4/7-09

Just när jag trodde jag var som lyckligast blev jag ÄNNU lyckligare då jag fick ringen på mitt finger! Men sitter lyckan i guldet på fingret eller sitter det i hjärtat? KLART det sitter i hjärtat, men att ha hennes ring är liksom pricken över i, grädde på moset eller vad du nu vill...

Min kärlek finner inga gränser till dig. Du är den underbaraste kvinnan jag vet!

Förlåt mig min svaghet, förlåt mig mitt begär
Så svag för din skönhet och allt det du är

LYCKLIG!!!!

Åhhhhh nu ÄNTLIGEN kan jag berätta vad som hänt!!!! Nu är allt på plats och igår var förmodligen det mest romantiska jag varit med om. Eller det var inte igår, utan inatt, strax efter tolv så det skulle vara på vår dag, den 4/7!!! Hela USA firar oss idag med! ;)
Nån som inte fattar något? Ska ta det från början...

Den 28e var jag och gumman i mamma och pappas stuga i Rössjö och solade och badade och hade picnic på en filt. Vi hade köpt med såna där bokstavskex och när jag tittade vad Thera skrivit så hoppade hjärtat trippelvolter!!! =)


Blev sååååååå jädra glad!!!!

Och vad jag svarade??

SÅKLART!!!!!! =D


Kärlek, lycka, tro


Våra fötter där vi låg på filten. Jo det är mina till vänster OCH jag lever i allra högsta grad vilket man inte kan tro då man tittar på den bilden!!! Solen skenade bara på Therese, men hon kommer ju med solsken till mig (nynnar på Östen med restens låt) och värmer mitt hjärta.


Vår utsikt...
MEJ
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
DEJSå två dagar senare var vi på Greens Guld och kollade storlekarna och bestämde vilka ringar vi skulle ha. =) Vi var väldigt eniga (som i allt annat) om vad vi ville ha och det blev en guldring, ganska tjock och som är välvd så de ser lite bulliga ut. =) Vi ville ha våra namn i ringarna, eller ja, mitt namn i Theras ring och hennes i min samt dagens datum 4/7-09!!! =) De kunde vara färdiga till på torsdagen så när vi hämtade dem fram till vi tog på dem, strax efter tolv var TORTYR på hög nivå! Vi tog ner asken miljoner gånger och tittade på dem, kände lite, men aldrig samtidigt. =)Så igår hade ju Therese karaoke ute i Gullviks Havsbad och jag fick kila lite tidigare från jobbet så jag skulle hinna hem och hämta henne och köra dit ut innan det började. Tyvärr kunde ingen vi känner följa med så jag trodde jag skulle sitta fånig själv vid ett bord, men ICKE! När första låten bara hade börjat så kom en tjej och satte sig vid bordet och vi hade riktigt skoj! Hennes vänner kom också dit och denna kvällen flög lapparna upp till Therese. Alla bäst var det naturligtvis när gumman själv sjöng, vilket hon gjorde en hel del till min stora glädje.Så när klockan blev tolv slog hon igång någon låt som någon fick sjunga, kom och tog mig i handen och vi gick ut på bryggan där hon frågade om jag ville förlova mig med henne....

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Så vi tog på oss ringarna och kramades innan vi sprang in igen för att låten började ta slut. Therese hade bara cirka tjugo minuter tidigare sjungit vår låt Jason Mraz - I'm Yours men sa i micken att det kan kanske bli tjatigt men att hon tänkte sjunga den igen för hon hade något att fira. Hon ville sjunga den till sin flickvän som hon ikväll förlovat sig med!!!! Publiken jublade och applåderade och Therese ville att jag skulle komma upp på scenen... Tjejen jag suttit med på kvällen tog tag i min arm och drog upp mig till henne och publiken fortsatte att busvissla och tjoa och tjimma. =) Så började hon sjunga låten igen och höll min hand... Hade fullt sjå att hålla tårarna tillbaka. Blinkade som en tok medan jag log så jag fick ont i käkarna. =) Det var en underbar kväll!!! När vi åkte därifrån ringde vi naturligtvis mamma och pappa- väckte upp dem men glada ville de att vi skulle komma och visa ringarna. =)JAG ÄLSKAR DIG THERSESE!!!!

Jag har lärt gums att sticka!!! =D


Japp! Nu är hon officiellt en gumma, inte bara i mina ögon! =D


Se så fint det blir!!!

Åhå!!!

Mina kära vänner jag vill blogga, jag vill det av hela mitt hjärta, men vet då att jag kommer skriva ut att jag är... Ni ser, var på G nu!!!! Men! Vill ha alla bilder klara och naturligtvis det viktigaste av allt! Ehhh... Ja ni får som sagt vänta till imorgon eller på söndag för imorgon ska vi till svärmor hela dagen lång, ska till och med sova där... =)
Men som jag längtat till imorgon eller vid tolv inatt eller när det nu blir!!! =)

Imorgon är det idag, idag är det imorgon!!!!! =)


KÄRLEK!

RSS 2.0