Tja vad säger man...? ;)

När en lastbilschaffis stannar för rött ljus glider en liten Nissan Micra upp jämsides med honom i den andra filen. Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och undrar vad som står på, och blondinen säger:

- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!

Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar åter ned fönstret, och blondinen utbrister igen:

- Hej igen, Linda här och din last håller på att läcka ut!

Lastbilschaffisen skakar bara på huvudet och fortsätter nerför gatan. Vid det tredje rödljusstoppet händer samma sak igen. Andfådd hoppar blonden ur Micran, springer runt och knackar hårt på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ännu en gång ned fönstret, och blondinen säger på nytt:

- Hej, det var Linda här igen och din last håller på att läcka ut!

Lastbilschaffisen tar sig för pannan, och när det blir grönt drar han på allt vad lastbilen förmår och hinner fram till nästa rödljus i god tid före Micran. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg för att möta den lilla Micran. När den stannar knackar han på fönstret till förardörren, och när blondinen vevar ned rutan säger han:

- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!

Ögonkontroll

Titta på bilden!Ser du rumpan på tjejen i bakgrunden???Om du svarade "JA" tycker jag det är dags för en ögonkontroll då det inte är en rumpa utan axeln på tjejen med kameran! =D

hundtest!

Dina svar i hundägar testet visar på att du är: Den aktiva hundägaren

Du är en person som verkligen engagerar dig i din hund och tycker om att göra saker tillsammans med den. Har du en liten valp går ni tillsammans på hundskola och har du en fullvuxen hund håller ni båda gärna på med hundsport.

Du tycker det känns viktigt att träna din hund och det är förstås också något som din hund tycker är riktigt kul. Ni går ofta ut i skogen och motionerar och kanske kan din hund till och med hjälpa dig att leta efter kantareller...

Din hund förtjänar bara det bästa och du ser alltid till att den får god och näringsrik mat. Åker du på semester så tar du helst din hund med dig.

Du är kort och gott en riktigt god kompis till din hund och din hund är lycklig att ha dig till sin Matte!Bli inte förbaskad

om ni skickar SMS som jag inte svarar på. Inga SMS når nämligen fram till mig. Det går inte att ringa mig heller. Och jag kan naturligtvis inte heller ringa eller skicka några SMS. Såååååå.... Vill ni nå mig så ring eller skriv till Therese! =)

Idag är det jobb och utbildning som gäller för oss på proppen. Känns hur bra som helst och glad för gumman som fått komma igång och jobba ännu mera. =) Härligt!

Nu ska jag ta och väcka henne så hon hinner få i sig lite frulle innan hon börjar jobba. Barnen har jag promenixat iväg med till skola och dagis och sen passade jag på att stanna ute med hundarna när jag kom hem. Jag räfsade sidan mot Soffe och Marcus och plockade lite skiiiiiiit. =)
Hurtigt värre! =)


Ahhhhhhhhh! =)

Pajas


Älskade gokillen mattes!!!! =)

Namnet fick han redan i valplådan, innan jag ens hade bestämt mig för honom. Han var en spjuver, en rolig jäkel som man bara kunde skratta åt! Jag namngav alla nio valparna och Pirat var redan den dag de föddes vald att följa med mig hem åtta veckor senare. När Pajas fastnade i mitt hjärta var det för sent att byta namn på honom. Och han gör fortfarande skäl för sitt namn. Det går inte en dag utan att vi får skratta åt honom och det syns i hela hans uttryck att han tycker om att roa, en sann entertainer. =)
När han inte sett oss på ett tag, om vi så åkt och handlat eller legat och sovit så blir han så glad så svansen är det som viftar MINST! Hela hans kropp går som en elvisp och sen tar han en sko och spriner iväg innnan man ens hunnit klappa honom!!!! =)
Men han har en annan sida också, en alldeles underbar sida. Han är jordens goskit, en riktig klassisk hund som ligger under skrivbordet när man sitter vid datorn. Ligger under köksbordet när man äter. Han älskar barnen något kopiöst!

Åh! Måste bara avbryta det jag skriver just nu för att berätta vad barnen säger!!!! Noa sitter och klappar Pajas och säger med sin mildaste röst: "Din pappa är död Pajas... Han finns på många kort! Nu måste jag titta på honom!"
Så hoppade han ner från sängen för att kika på ett kort av King. Då säger Melwin: "Vet du vad jag önskar Maria? Att det kunde komma en trollkarl och trolla tillbaka Kingen för jag saknar honom. Jag hade velat se honom som ett hundbarn. Vi hade blivit kompisar då! Vi hade kastat pinnar och klappat honom!"
ÄLSKADE SÖTUNGAR!!! =)

Såååå... Tillbaka till Pajas... Han är enormt klok, lättlärd, har mycket will to please i sig. Han kräver inget, men får massvis med kärlek tillbaka. Han jobbar undercover som polis, kurator och sjuksköterska. Hundar som har problem med andra hundar får träffa Pajas som tar ett litet snack och berättar om hundspråk för dem och sen funkar det! Alla älskar Pajas, djur som människor. =)

Han är duktig på lydnad, det är bara mina nerver som sätter stopp från att prova att tävla med honom. Han är också duktig på drag till min stora glädje. Outtröttlig visar han de andra hundarna vägen.

Nämen nu hör jag en bil, garanterat gumman som kommer! YAY!!!!! Gotta go! =D

Angående jul, här är listan!!! =)

Helena- Jörgen
Mona- Carin
Therese- Kent
Kent- Stefan
Carin- Mona
Stefan- Maria
Jörgen- Therese
Maria- Helena

Osis att Stefan fick mig.... ;) NOT!!!! =D

RSS 2.0