Melissa...

Gaaaaaaah!!! Hon är såååå underbar!!!!!

Sorglig låt, som fan... Känner igen känslan alltför väl, men tur jag slipper känna så nu!!! =)


Åh älskade lilla Drifwa...

Världens roligaste hund!!!! =)

Här satt vi i soffan igår och mös och knäppte lite kort. Titt på flinet hennes!!!! =D


Anglayzors Crying Out Loud *DRIFWA*

Melwin...

Hihi! Killen kommer in till vardagsrummet efter middagen och vill kolla TV med mig. På TV var det reklam precis med killar som spelar fotboll. "Men varför sprutar de vatten??" =D Det de sprutade var alltså svett från att de nickade. Hihi, inte lätt att veta. Nu är det snart dags för kvällsfika till killarna, tro vad det blir. De är sugna på riskakor tror jag. Ska vi se om jag har rätt? =) Yoghurt blev svaret. Attans att jag hade fel. Tur vi har yoghurt hemma då. =)

När blev drag och bergsklättring samma sak? ;)

Wiiiihoooo! Morgonen startade med att gumman låg och höll om mig men jag kände mig iakttagen... Hörde henne andas tungt så jag förstod att hon sov. Vem stirrar då ut mig??? Jo! Pajas pch Pirat stod i sängen och STIRRADE allt de förmådde. =) När jag sa hej blev de överlyckliga och kutade runt, runt. =) De visste nog precis som jag vilken dag det var idag!!! Planerade dragdagen med Malla och Ilska! =D
Igår kuskade vi runt och sökte bra dragställen då alla vägar nu tinat och det inte funkar att köra drag längre. Så fick vi tips om ett grustag som man kunde köra runt.


Startklar bil.

Så vi åkte dit och kopplade på hundarna på släden och drog iväg. Vi missade nog en sväng så vi började stöta på en uppförsbacke. Och en till. Och... En till... Jädrar anåda vad det gick uppför! Vi förstod nog inte riktigt att vägen bar hela vägen upp på ett högt jädra berg!!! =) "Men vi kollar bara bakom nästa kurva, så vänder vi om det är uppför." "En kurva till kollar vi, annars vänder vi..." Yeah right!

Vid en brant backe hoppade jag av och Malla drog iväg uppför. Jag hörde ljuden av hundtassar och hundflås försvinna och insåg att jag gick där i skogen alldeles själv. Jag gick och gick, ingen Malla och inga hundar. Så jag passade på att spana runt och se fina saker som tex:


Termitbo...


Vacker utsikt halva berget upp...


Liiiiiiite trött... =)


Ingen Malla och inga hundar. ;)


Jo, här uppe var dom!!! =)


Underbar utsikt här uppe!!! Här funderade vi på åt vilet håll vi skulle, skulle vi vända eller fortsätta eller svänga in på ett liiiitet skoterspår??? Medan vi klurade släppte vi hundarna fria och hej och hå vilket flås de hade kvar för de stack iväg så långt ögat kunde nå. =D Tur de är bra på inkallning...


Vi fortsatte SÅKLART! =D
Till slut blev det helt platt och vi blev fikasugna så det var hör tid för en fikapaus! Malla hade bakat kladdkaka, det var hur gott som helst med grädde och bär. =)

Hundarna fick varsitt oxöra som de fick mumsa på.


Pajas


Drifwa


Ilska


Pirat, mattes lille gosegris! Så glad att ha dig hemma en stund!


Malla med kaffe och kladdkaka!


Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!


Fattar ni hur underbart detta är!! Här fick Ilska prova att vara i topp tillsammans med Drifwa. Bakom Ilska springer Pirat och så Pajas till höger.


Trötta hundar efter cirka två mil. =) Drifwa, Pirat, Pajas och Ilska.


De hann nog somna innan vi ens hade startat bilen.

Längtar redan tills nästa sväng!!!! =)

Måste bara ta fram telen...

... Och göra ett inlägg här då min dator har fått virus och annat trist... Gumman är på jobbet nu och det känns otroligt tråkigt då vi planerat mys med pojkarna i eftermiddag och kväll. Men vi hade missat att hon skulle jobba så vi körde dit med ilfart så hon får göra folk mätta och nöjda. =) Vi hann iallafall äta gott med killarna och de hann leka av sig ordentligt. Iallafall kommer vi hem, äter värsta goda och onyttiga kvällsfikat- JACKY CHOKLADPUDDING MED GRÄDDE! =D Nu ser killarnas rum ut som ett bombnedslag så jag beordrade dem städa medan jag pratade med min storebror Stefan i telefon. Mitt i samtalet hör jag Noa skrika och grina och och vråla "-MARIA!" på värsta Stockholmskan. Låter som en vild fight där ute och jag lägger på luren för att kolla vad som står på. Melwin sitter som ett ljus på golvet. Jag frågar Noa vad det är. "Men Melwin... Han. Han. Åh. Han. Jag vet inte!" Jag förklarar för honom att man inte bara kan skrika och grina och bete sig illa och sen inte veta varför eller utav ingen anledning! Ingen lyssnar på folk som skriker, man håller snarare bara för öronen och vill helst gå åt andra hållet. Diskutera lugnt så kommer folk att lyssna och man kommer fram till en lösning. Man behöver inte alltid tycka samma sak eller vara överens men man kan enas om varandras olikheter. Fundera på vad som är sant osv. Då säger Melwin: "Ja till exempel om Norge finns!" Åh jag hade fullt sjå att hålla mig för skratt. =)

RSS 2.0