Toarullefrulle!!!

Ja toalettrullar är nog det bästa hundarna vet. =) Sitter jag med stängd dörr på toaletten så nog TUSAN hör Drifwa om de blir tomma och jag byter rulle. Då sitter hon utanför och ropar på mig så hon ska få ta den. Är vi hos mormor och morfar och vi sitter i TV- rummet så kan vi höra henne gny ynkligt från toaletten. Går man dit så står hon en decimeter ifrån en tom toalettrulle och bara BER om att få den. =) Duktig iallafall på att inte bara sno den. Hon tar inget för givet den tösabiten. =)

Någon gång då och då tar jag varsin rulle åt dem och tejpar fast ett kors av maskeringstejp i bottnen, vänder på dem och fyller upp med godis och gör sen ett kors till. Hundarna kan knappt bärga sig innan de får dem. Svansarna går som elvispar och ögonen lyser av glädje. Mattes hjärtan!!!


Safir med sin godisrulle.


Pajas har inte sån JÄTTETASS egentligen... ;)

 
Men Drifwa har såna här huggtänder!!!! =)

Är underligt hur de verkar veta vad som väntar mig, med oss som flock och familj! Jobbar Therese eller vilar eller bara är och handlar så låter de mig aldrig vara själv. De byter av vem som ska vaka mig där jag befinner mig just då. Som nu; Therese ligger och vilar, Safir dricker vatten, Pajas sitter ute och Drifwa ligger i soffan intill mig. Kikar på mig då och då innan hon somnar till lite lätt. Kan sätta hundra spänn på att hon snart går iväf för att kolla om det finns något gott i köket och då kommer GARANTERAT någon av mina pojkar att hoppa upp i soffan och lägga sitt vackra huvud i mitt knä. Är däremot Therese i samma rum har de inte samma koll på mig. Då förväntar de sig att hon ska hålla koll, och koll, det har hon verkligen. Hon vet redan innan jag får en värk att den är på G. Hon har en värktimer på sin mobil och ligger med den i högsta hugg och frågar cirka fem sekunder före min värk: "Säg till när den startar." Då känner jag alltså inte ens att det är en på G! =)
De två sista kvällarna har jag haft förvärkar jag inte haft innan. Alltså en annan typ av förvärk. Tidigare har de varit lite lättsammare, men nu tar de i ordentligt och magen ser ut som en alptopp. Tror bestämt lille prinsen är redo att komma ut! =) Och det bör han ju vara, det är bara två dagar kvar till beräknad förlossning!!! =)

Nu börjar Halv Åtta Hos Mig! Adjö!

Oj, var inte igår jag skrev...

Men som ni förstår har jag fullt upp med annat. =) Magen växer löjligt mycket och med den kommer ÄNNU mera foglossningar och annat "skoj"... ;) Annars är det mycket med vovvarna och renoveringen av lillens rum. =)

Jag kan bara inte fatta att det endast är fyra dagar kvar till beräknad förlossning! Och nu tycker jag att ALLA föder barn åt håger och vänster. Jag siktar på rakt fram så går det nog bra. ;) BB väskan är sedan länga packad, det enda nu som ska ner är ett par mysbyxor som hänger på tork nere samt min urmysiga morgonrock som jag använder varje morgon... =)


Vecka 33+4


Vecka 35. Safir vill att lillebror ska komma ut NUUUU! =)

Och nu är vi alltså i vecka 40, bilder kommer såklart på det med!!! =)

Nu är Soffe och Marcus, våra goa grannar och tillika gudföräldrar på väg över så nu stänger jag ner. Skriver mer imorgon- LOVAR! ;)

RSS 2.0