Therese silvermedalj i karaoke- SM!

I oktober, på regnbågsveckan var det karaoke. Vad vi inte visste då var att det var uttagningar till karaoke- SM! Pärlan klev upp och sjöng Beast of Burden med Bette Midler och kammade hem en finalbiljett i Sthlm!


HEJA!!!!

Finalen visade sig gå samma helg som det var begravning av min älskade farbror Kjelle. Så efter en sorglig dag i kapellet fick vi försöka tänka på något annat, göra oss klara och bege oss till Globens område.

Himmel och plättar vad folk det var där!!! Först skulle de bästa sex tjejerna och bästa sex killarna plockas ut. Naturligtvis var Therese en av dem! Då sjöng hon samma låt som på uttagningen.Sedan skulle dessa sex bli tre... Var hon med även där?! JAJEMÄN!!!!!! =D


Så jäkla proffsig så det är löjligt!!!! =D Hon tog publiken med storm och i finalen kom hon på silverplats! Mäkta stolt var OCH ÄR jag! =)


Therese- guldvärd! =)

Det var en helt galen kväll, tack till mamma, Maritta och Daniella som ville följa med och förgylla vår afton som var fyld med spänning, samtidigt som JAG visste att hon skulle gå långt. För mig fanns inget annat än vinst på menyn! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0