Hammerdal...

Gumman kom hem efter två på fredagsnatten och på lördag skulle vi ju upp och iväg mot Hammeral på utställningen... Hon fick bara sova en timme! =/ Fyra skulle vi vara iväg! Jag hade inte sovit många timmar mer och trötta och eländiga satte vi oss i bilen. Jag hade bäddat åt Thera i baksätet så hon skulle få sova åtminstone.När vi var i Backe misstänkte jag att vi kört fel så då stannade jag och då vaknade gums till och var snäll och ringde till Eniro. Vägbeskrivningen jag hade skrivit ut från deras hemsida stämde inte alls! Jag hade tydligen kört galet och skulle vända och köra in i Ramsele och följa den vägen tills det hette... Nånting annat. Kommer inte ihåg vad. Den där vägen som jag inte kommer ihåg vad den skulle heta dök aldrig upp så Thera ringde Eniro igen. Hon fick prata med någon annan och hon sa att vi kört fel där vid Damsele. Vi skulle ÅT andra hållet än vad den där människan sagt. SUCK! Vi hade inte allt för många att fråga en si så där kvart i sex på morgonen, men sen så dök det upp en bil och jag hoppade ut på vägen och stoppade dem.

HUR I HELVETE HITTAR JAG TILL HAMMERDAL?!?!?!

-"Ja du ska tillbaka mot Backe."

Så.... Jag hade alltså rätt där i början. Jag skulle bara ha fortsatt, inte ringa Eniro så hade vi tjänat cirka 10 mil... Alltså de på Eniro skötte sig utmärkt. God zervice och allt, men de hade inte den bästa kartan skulle jag vilja säga...

Men vacker vy var det efter vägen må jag säga! =)


Hahaha! Jag, Malin och Eva kom på ett ordspråk nån dag tidigare och sen fick jag syn på denna skylt!
"Det är inte kläver att stoppa näver i bävern! NÄVER ÄVER!!" =D


Låååååååååååååååång väg!!!


Fatta hur glad jag blev över denna skylten?!?!?!


YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY! =)


Drifwa och jag startklara...


En tvåa som sagt...

En dröm fick en dröm uppfylld! =)

Thera har alltid velat rida och nu fixade Ankan det!!! Hon sköter en häst- Ace och i det stallet finns några till hästar. Bland annat Ticken den gamla trontjänaren (25 år!!!!) som nu gumman skulle få rida på. =) Hon var allt lite nervös när vi begav oss mot stallet.


Ser inte heeeeelt lugn ut... ;)


Fötterna vittnar om detta. =D


Här kommer Anna med hästarna! Ticken och Ace.


Ticken står och käkar.


Thera snackar lite med Ace...


Finfina Ace!


Efter de ryktat hästarna var de redo att bege sig... Thera med Ticken och

 
Anna med Ace.


Hästarna snackar lite innan turen. =)


Anna kollar så stigbyglarna passar.


Ser nöjd ut!!! =)


Looking good babe, looking good. =)


Här står Povel och spanar efter dem. =)

Det hade gått prima för gumman där ute i skogen. De var ute i över en timme!!! Det var knappt hon fick träningsvärk!!

Tack Anna!

KRAM!


SPINDELJÄVELJÄVELJÄVEL!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

Alltså! Jag sitter i vardagsrummet och ser på TV då jag ser Drifwa rusa runt och leka med något ute i hallen. Hon spottar ut och petar på det med tassen. Jag flyger upp och tänker att nu har kattrackarna tagit in en råtta, men icke! Det var ett stort jävla as till spindel!!! Jag var ensam hemma och alla som känner mig vet min skräck för spindlar. Jag skrek rakt ut, kastade iväg hundarna mot allrummet och skyddade dem med armarna mot den hemska besten som kröp på golvet. Jag tog gallret och mosade fanskapet och hörde det ända upp hur det krasade. Jag har ALDRIG sett en större spindel. Jag grät, äcklades och var helt förstörd efteråt. Spindelfans ben var tjocka som tännstickor!!!

Var tvungen att ta ett bildbevis!! Denna lilla hundleksak- Tweety är INTE stor. 7 centimeter kanske?! La den intill så ni fattar var hysterin kommer ifrån.Som sagt; SPINDELJÄVELJÄVELJÄVEL!!!

Hos föräldrarna!

Medan killarna sitter i badet passar jag på att lägga upp lite bilder från deras dator. =) För övrigt saknar jag mina föräldrar och deras bagage! I bagaget har de nämligen en karta Gin, en tequila, en Mintu, en Mintu black, en Amarula och en Frangelico till oss!!!!! WWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW!Drifwa


Hatte


Pajjen


Safir som utvikningspojke


Påsk hos mamma och pappa. Alice, Melwin och Noa käkar parisare!


Helena, Sanna och Julia


Julia, Alice och Melwin (Jisses vad Melwin ser gammal ut!!!)


"Får man ingen mat i det här huset eller?!"


Saga inser också att skålen är tom...


PUSS!


Saga; min kennelflicka! =) NÄSTA år eller om det är nån inofficiell utställning i närheten av Övik i höst så måste Saga få springa i Barn Med hund! =) Fast Drifwa är upptagen redan, henne ska Melwin springa med. De matchar varandra så bra... ;)


Jag och min älskade mormor!!! Sicken spjuver hon blitt på äldre dar! =) Här hade hon ramlat så hela hennes ansikte var blått ett tag... =/


Saga fyllde fem år och hon och mamma Mona sitter och spanar på en present. =)


Mona är skicklig på tårtor!


Thera och jag väntar på smarrtårta! =)


Lilla familjen på prärien hälsade på hos mamma och pappa i deras stuga. MYS!


Drifwa tigger inte. Hon TJATAR som Melwin säger. =) Fiiiiiiin bild! =)


Safir trivs inte i skogen... Eländiga flugor vid hans öron...


Pajji är avslappnad iallafall.


Gogubben!

Nä nu ropar barnen att de vill upp ur badkaret!!!

So long!

Älskade älsklingsälsklingen!!! ;)

Japp, det stämmer! Ryms MASSOR av kärlek i mig! =)

Är så otroligt glad att jag funnit Therese. Med all kärlek hon ger mig mådde jag prima till och med när jag låg i njurbäckeninflammation!!! DET NI! =D Det är en skön känsla att ha henne vid min sida då vi vet att vi delar samma drömmar. Vi har till viss del varit med om samma saker vilket gör att vi vet hur vi ska hantera saker och ting så inte den andra behöver känna något. Naturligtvis gör vi fel som andra andra men ibland har man fördelar av sitt bagage även om det är tungt!

Nåväl, jag älskar verkligen Therese av hela mitt hjärta och jag hoppas hon känner det och att det snart är vi som är på TV programmet som vi såg igår...!!! ;)

Med Thera kan man:


* Festa (ahhhh I see vad ni menar med att jag har hjärtögon när jag tittar på henne)


* Pussas


* Vara riktigt jäkla barnslig!


* se henne barnslig (eller med barnsasinnet kvar kanske man säger?) =)


* Göra absolut ingenting!!!!

UTAN att känna sig dum, fånig eller något annat dumt!!!!

ALL MIN KÄRLEK TILL DIG GUMMAN!!!!

PUSS!

Älskade bonusbarn!!! =)

Vem i hela friden hade kunnat tro att jag skulle få bonusbarn och till råga på allt inte behöva vara den elaka styvmodern?? ;) Hihihi! Har fått världens underbaraste killar och det är en sann plåga att bara få ha dem varannan vecka.

Denna veckan är de mestadels med mig då gumman jobbar på Örnexpo. Igår var vi ute hela dagen från det att vi lämnat av henne tills vi hämtade henne vid fem. Då hade jag lärt killarna hur man tankar och var man öppnar motorhuven ;) men så var vi även och inhandlade blommor och blomjord för att göra fint här hemma! =) Så nu är rabatten på baksidan klar samt att vi har fått lite fint i några krukor. MYS! Barnen var skitduktiga och hjälpte verkligen till, speciellt Noa som verkar ha gröna fingrar! =)
Efter vi hämtat hjärtat så grillade vi och det var sååååååå gott! =) Önskar oss en STOR grill bara så ni vet, våra vänner! ;) Helst skulle jag vilja ha precis en sån jag har i stugan. Grillus gigantus heter den på latin skulle jag gissa på. ;) Det (en grill) och en hammock är nog det enda jag känner att jag saknar ute faktiskt. Barnen har sina leksaker- vi har möbler.Mer än så behövs inte. Joooo vill ha staket med... Och kanske ett till äppelträd, Och körsbärsträd...? Åhhhhhh! Mycket vill ha mer! Men det görs inte förrän huset har skrivits över. Måla och greja... ÅH! LÄNGTAR!

Idag hade jag tänkt vi skulle ha ordnat en massa mer innan gumman kom hem med jag har haft en idiot-huvudvärk hela dagen som inte ger med sig. Så jag har påtat lite inne istället trots att solen skenat med all sin styrka idag. BORING! Kanske dags att ta en tablett ändå så jag hunnit göra NÅGOT ute innan Therese kommer hem?? Vore roligt...


Här var vi i lekparken i vintras och hade skoj!


Nyfrissade snyggingar i april!


Familjen valross:

Noa Von Valross


Melwin Von Valross


Thera Von Valross (hahahahahahaha jag dör!!! Värsta slekflinet hon gör!!!! =D )

Maria Von Valross hade trasslat in sig i tänderna och kunde inte vara med på bild...
Vill passa på att gratulera Ida och chihuahuan Wilson för deras fina placering och goda poäng på lydnaden!!! GRATTIS!!!

Blev något knas på förra inlägget! =/

Det blev bara stor text hur jag än gjorde så jag var tvungen att posta iväg det. Bilden är tagen från Ankans blogg där Safir har gästbloggat, länk finns till vänster...

Man kan inte annat än ÄLSKA denna "hund". Slår man upp ordet personlighet i en uppslagsbok dyker en bild på Safir upp. TRO MIG! Han kan prata och förstår man inte honom på en gång så tjatar han tills man förstår. Han ljuger aldrig och ibland är han så smart så man bara häpnar! Säger han att han vill ha benet som ligger på bänken, så vill han ha benet som ligger på bänken! (Nähä...!) Det är bara det att ibland så ligger det där benet kvar i sin förpackning, under en massa bråte, man vet inte ens om att det finns där! Så man säger åt honom att sluta för det inte finns nåt där. Då får man världens blick av honom där han dömer ut en totalt och man söker febrilt efter det där förbaskade benet!!!

Hundar är han inte så förtjust i. De luktar, hårar och kommer åt hans päls, men inte på ett positivt vis. Så därför får hans knotiga lilla kropp vara ifred i soffan nattetid där han ligger på rygg med tassarna i vädret. Han kliver inte upp förrän runt tio- före det är han rejält morgonsur och jag har god lust att hälla i honom en kopp kaffe! Är med nöd och näppe han äter hundmaten. Det gör han först när magen kurrar ordentligt på honom. Annars är hans absoluta favoriter korv, ost- gärna Brie, skinka och köttbullar. Hundgodis är inte så gott...

Dom han känner- de känner han och visar all sin kärlek med en kärleksserenad när han ser dem. De han inte känner- de känner han inte och ger blanka fan i. Han vet precis när vi träffar någon ny människa, när de säger något snällt om honom. Då plockar han fram sin horisontblick och ser igenom dem, långt bort i fjärran med en uppsyn som "tror du inte jag redan vet det...?" Sen är det knappt han viftar på svansen åt dem eller ens vill att de tar i honom.

Safir är verkligen en En På Miljonen- Hund. Är så otroligt tacksam för denne ädle herre. En bättre afghan än honom kommer jag nog aldrig få tag på! Han är verkligen smart på ett mänskligt vis även om det naturligtvis trillar över lite hundolater över honom då och då också som att skälla på svarta hundar och gula labradorer. Det med gula labradorer är nog för han har en liten pälsfetish. Han vill helt enkelt de ska se ut som en golden i pälsen. =)


Saffes gaddar! Hur han ligger?


Så här förstås!! =)


Vacker eller vacker??? VACKER!


Att sova är nog det bästa Safir vet!!!


Denne noble herren ligger på detta vis med sina framtassar. Den lilla pricken du ser på mitten av bilden är hans trampdyna, då kan du förstå hur han ligger. =)

Nä nu ska det födas bebisar!!! ;) So long!!!

Älskade Safir!!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


SVININFLUENSAN HAR NÅTT SVERIGE!!!

VARNING! Stark bild av sjuk kvinna!!! Grisig rent utav!!! =/URK!

Åkte på en tvåa...

BLÄK!

I lördags bar det av mot Hammerdalsutställningen... En officiell, SPHK nedre norra. På plats insåg vi att det inte fanns en enda showhusky på plats- ALLA var working huskys. Så antingen hade vi en STOOOOR chans, eller ingen alls. Det visade sig vara det senare...
Kanske känns det logiskt så här i efterhand att SPHK tar in en domare som gillar den arbetande typen?? (Kroppsmässigt alltså, Drifwa gillar också att arbeta)

Well... Såg en hane som jag tyckte var kalasfin, den var även en av få som kunde bete sig i ringen. Den hamnade på en femteplats i sin klass. DÅ fattade jag att det är KÖRT!

Så när det var Drifwas tur så var de tre i hennes klass. Drifwa skötte sig utmärkt men efter domaren kommit fram och klämet och känt så gav han henne en tvåa.

"- Du har fel modell på hunden! Det här är ingen husky, mer en grönlandshund. För grov päls. Saknar tre tänder. Visst är hon grann att se på, och hon har stor fördel som har dig som handler men... Mer än så är det inte. En tvåa!"

ANGELICA HAR DU LURAT MIG, TRODDE JAG KÖPTE EN HUSKY?!?!?! ;)

Kritiken: "Feminin tik.
Lätt lågställd.
Något lågt ansatta öron vilket breddar skallen.
3 st P:or.
Korrekt bett.
Bra resning och rygglinje.
Välkroppad.
Kraftig benstomme.
Bra tassar.
Harmoniska rörelser.
Grov päls.
Mycket välvisad."

Trist när det är sån skillnad på domare- att de måste gilla den ena eller andra sorten!
Jaja, nu laddar vi för SKK Piteå i juli!!! =)

Sofia och Lina, hur gick det för er Piteå i helgen??? =)

VÅÅÅÅÅÅÅR i luften!Jag ser gudomligheten i ALLT! ;)


SJUKT VACKER!

Kolla in detta!!!! VAD SÄGER MAN?! Finns det ens ord? NOPE! Jag ska skriva en egen ordlista!!!

Jag kom just på ett! odshgfsdljäiwhfälkszNFLSdngälSGNFSFnmsdlkfHDÄLAKGH-FDLKGkjsgö uttrycker ganska så väl hur jag känner- be mig bara inte upprepa det! ;)

Ett år!

Jisses Amalia! Här kan man både säga att tiden gått oerhört långsamt, samtidigt som rasande snabbt! Idag, den 8/5 är det precis på pricken ett år sedan jag träffade Therese för första gången! =)
Tiden har gått långsamt när man tänker på att det känns som vi har varit tillsammans i många år, men snabbt ändå då tiden alltid går snabbt när man har trevligt och roligt! Det här har utan tvekan varit mitt trevligaste och roligaste år tack vare dig Therese! =)


Den absolut första bilden på oss, knäppt den 8/5-08. =) Vi ser ju totalt helt fliniga ut! =)


Dagen efter umgicks vi igen! =) Pappa hade en fest som Therese fick sjunga på. Jo då, helt såld! =D

Det är inte en klyscha och det händer inte bara på film. Rätt vad det är kan Hon med stort H stå mitt framför dig och du känner bara att det här, det är kvinnan man vill dela resten av sina dagar med. Det var var som hände för mig och jag hoppas innerligt att det är flera som får uppleva den sanna kärleken!

Älskar dig Therese!!!

Vackra Bandsjön!

Knäppte även lite andra kort när vi var där... ÄLSKAR verkligen min stuga. Stället att finna ro på. Samla krafter. NJUTA! Se utsikten, oavsett vilken årstid det är...

Här följer lite bilder...

Vilken vinst! =)

Mamma ringde 8.20 imorse. 8.20 ligger lilla familjen på Proppis och sover så ringer man då så är det något viktigt! =) och det VAR viktigt!

"GRATTIS NI VANN!!!!!" hojtade hon så Thera hörde det ända in i sovrummet.

VAD?! VAD HAR VI VUNNIT?!

"Det Therese skrev in om till ÖA!"

Av alla bidrag hade de alltså valt Thereses bidrag! =) Thereses och ett äldre par. Så vi kommer få ett Delicard hem i brevlådan med en trerättersmiddag! Hur nice är det??? Sååååå vårt möte har varit en vinst på många sätt nu då vi vann detta också! Vi vann både maten och kärleken! =)


In med er på ÖAs hemsida och läs! www.allehanda.se/nara


Tack Martin!

Han knäppte lite kort på Drifwa och mailade tre av dem ikväll. Resten ska han skicka upp på en skiva. TUSEN TACK!!!!
BIS-2 på söndag!

På hemmaplan och allt! =) Jag må ha flyttat tillbaka till Övik, men Timrå brukshundklubb är TIMRÅ BRUKSHUNDKLUBB! Trevligt folk och härliga jyckar! =)
Ifjol vann Drifwa hela fadderullan som valp och nu var hon nära igen! =) Domare var Annicka Eriksson och kritiken löd:

"En mycket tilltalande tik av utmärkt typ.
Vackert huvud och uttryck.
 Mycket god resning.
Välvinklad fram och bak.
Står och rör sig väl.
Bra päls.
Välpresenterad.
 Bra temperament!"

Än en gång härlig kritik på min underbara tjej!!! =) Roligt att det inte bara är jag och de mina som gillar henne. =)
Det var sju hundar i BI, fina sådana också så jag hade inga planer på att gå vidare. Domaren tyckte annat och det var även hon som skulle bedöma finalen! =) Drifwa blev slagen av en Irländsk Varghund.

Sofias Midas blev BIR, BIG-1 och BIS-4!!! GRATTIS! =)


När ska vi in i ringen matte!?


Uppdrag granskning!


Lite mys med Therese stod såklart på schemat! =)


Så var helgen avklarad... Fattas på bilden gör en BIG-1 rosett och en BIS-2 rosett! De skulle komma på posten... =)


Mys på lördag kväll...

Jag, gums, Malin och Eva begav oss mot Sibylla efter utställningen för att äta lite mat och sen åkte vi till stugan. Vi gick ner till hällan och fikade och fiskade. SKITMYSIGT verkligen med våra vänner i mitt paradis! =)


Grodorna hade rajtan tajtan i vattnet och strax lär man väl se små yngel där nere. ;)


Jag döööööööööör! Men väck mig för tusan inte, ´coz I'm already in heaven!!! ;)


Malin är inte så stark som hon ser ut, jag brottar ner henne LÄTT! (Min blogg, jag skriver PRECIS vad jag vill!!! ;) )


Eva med Malin i bakgrunden som gubben i lådan. ;)


Naturligtvis hanns det med lite pussar...


... och kramar! =)


Malin var en hejare på att fånga grodor!


Varför ska du pussa den när du redan fått din drömprinsessa?? ;)


Thera håller också i en men...


... det verkar vara med skräckblandad förtjusning! =) TUUUUUUUR hon inte ser ut sån när hon håller om mig! =)

BIG-1 lördagen!

På lördagen var det dags för utställning i Härnösand!


Vi hängde mycket med Malin och Eva och Sofia och hennes mamma (Aslakkgårdens kennel) hela helgen! Tack för trevlig sällskap och grattis till goda placeringar!!! Selma- HP, BIR (inget BIG utan ett stort BIS för alla BIR, där placerade hon sig inte). Sixten HP, BIR, BIG-2. Amber HP, BIM. Midas HP, BIR (in i stora BIS där han vann!!! Tror de var 18 tävlande!!)
Hur det gick för Drifwa framgick ju av rubriken. I BISet var det sju tävlande och hon blev oplacerad. SYND det inte var samma domare som gjorde den individuella bedömningen, då hade hon nog blivit placerad.
Domare var Pernilla Olsson och kritiken löd:

"Mycket tilltalande helhet.
Vällinjerat härligt huvud och uttryck.
Utmärkt över- och underlinje.
Välvinklad fram och bak.
Vacker päls och färg.
Rör sig med drive.
Utmärkt temperament."

Lite bilder:
Mys med matte Sofia och Amber (eller tar jag fel hund nu...?) ;)


Eva med Selma.


Hon är så duktig lilla semlan! =)


Sixten visar tänderna.


Sixten och matte på språng

När vi skulle packa ihop gick tältet verkligen inte att fälla ihop. Det satt pinnar det det omöjligen skulle kunna sitta en pinnjävel så vi fick knäcka det och kasta det åt pipsvängen!


Malin demonstrerar så ni ska fatta galoppen! Surt sa räven! Skitbra tält ju! =(
Cooling bilen!


Kan inte säga annat än att jag är stormförtjust i mamma och pappas kapitän! =)

Hahaha!!! Faaaan vad dåligt! Sökte på Youtube efter Opel Kapitän, tänkte det kanske fanns nån låt om den? Hittade en gammal reklamfilm från Tyskland!!!


Ja vad säger man...? ALLT var inte bättre förr! ;)

Nämen!!! NU HITTADE JAG! Varsågod mamma och pappa! ;)


YODA!


Joda, relativt lik Yoda är vår lilla Irma. =)


Dessto sötare så här dock! =) Förmodligen den sötaste katungen jag sett! Även om jag svär då och då åt hennes dumma påhitt så kan man ju inte komma ifrån att hon är hysteriskt söt och omtyckt! =)

TRE NYA LÄNKAR!!!

Nu finns Lindas, Jessicas och kennel Asslakgårdens länkar i min samling!!! In och läs! =)

Sista april

Vi städade som sagt altanen och blev riktigt nöjda! Räcket var vitt trots allt, inte grått! ;) Nä det blev mysigt och vi åkte och köpte lite saker dit så det blev vår altan, möblerade även om så det känns att det inte är mormors altan längre!


(Nu har vi hunnit få dit mera saker...)

Så hände något stort i mitt liv. Nåt som inte kan klassas annat än gränslös kärlek!!! Alla som känner mig vet att bland det värsta jag vet är LOPPIS! Jag hatar loppis. Kräks bara jag tänker på ordet i princip! BLÄ! USCH FY OCH TVI!!! Detta bottnar sig i att när jag var liten var jag med mamma och pappa på en loppis där en mycket äcklig kvinna var och drog i handdukar och annat snusk. Jag var tvungen att gå ut. Nån månad senare var mamma och pappa iväg med deras vänner Inger och Leif på en sån... loppis... igen. Visste inte att de var där, trodde bara de hälsat på dem!!! Så när jag ringde Leif och de sa att de var där fick jag en chock! Han avbröt min tystnad med att säga:
"Ja jag tyckte de se något om att köpa något täcke till dig?!"
USCH OCH FY OCH TVI!!!
"De hittade även ett par trosor med bruna fläckar i, men det går ju att tvätta bort!"
USCH OCH FY OCH TVI x10000000000000
DÄR! DÄR var min fobi rotad!
Jag gick omkring hemma, orolig för vad de kunde tänkas köpa. Såg bara snusktanten framför mig som slet i äckelprylar...Täcket och trosorna... Så jag låste helt enkelt ytterdörren. Där utanför hade jag lämnat en hink med vatten i, samt en tvål och handduk. På dörren stod en lapp:


Behöver jag säga att jag ALDRIG mer varit på ett... loppis...? Naturligtvis hade de varket köpt eller kollat på trosor och täcket, Leif hade bara jävlats med mig då han visste jag tyckte det var äckligt... De har skrattat gott åt detta efteråt...

I vilket fall... Thera ville så gärna in och spana lite på det som ligger inne vid stan, mot vattnet. Efter hon förstått vilket uppoffring det skulle vara från min sida att ens titta på byggnaden så skjutsade jag dit henne och väntade utanför. INSER NI?!?!?! Inser ni hur stort det är?!


Här kommer hon ut. Ser ni skylten??? = Bevis nämligen på att jag varit utanför.


Här kommer hon, glad i hågen och lycklig in i benmärgen över sitt köp.


Så här tyckte jag som saken.Well, väl hemma fixade vi till lite till på altanen och smuttade på varsin öl. Blev kalas efter TRE (ja du läste rätt) klunkar och var villiga att gå och lägga oss för natten vid femtiden. Men vi härdade ut!!!


CHEERS! =)

Sen var det hög tid att laga mat. Grillad kyckling stod på menyn!


Mumma!


Mörkret föll och kylan kom med den men vi vägrade gå in från altanen utan tände massvis med ljus överallt och en stund senare kom våra vänner Malin och Eva. Vi hade mysigt som alltid med dem även om det var kallt så in i bängen! Vi har köpt filtar i helgen så nu vågar ni komma och hälsa på igen! ;)


Little sisdah and her wife! ;)


Drifwa hoppade upp och värme mig, go som hon är! =)

Min sångerska!!! =D


HEE HEE!!! =D Thera sjunger upp sig lite innan hon ska åka iväg på ett gig! =) Änt na snygg så säj?!


Här sjunger hon "Fångad av en stormvind"... ;)


Fast för dig, ingenting kan hindra mig, när det blåser i mitt hjärta...


Det KAAAAAAN vara så att hon är den vackraste jag vet!!!! =)

RSS 2.0