Ny bil!!!

Wiiiiiihooooooo!!! =) Vi hade tidigare en Volvo 855 som vi var väldigt nöjda med. Gick kalasfint ända till en dag det kändes som om jag satt i en traktor!!! På tomgången studsade bilen och lät INTE bra. Vi lämnade in den så de gjorde en sån där koll med datorn och det visade att den gick på fyra cylindrar istället för fem. Hela motorn behövde bytas och summan för det kalaset skulle hamna på 20.000!!!! NJET! Bilen såldes för några ören och brorsan fick tag i en billig bil till mig så länge. Nu har den varit inne och lagats för 6000!!! Bromsarna var slut och kopplingen behövde bytas...
Less på bilar som strulas har jag kollat på Mitsubishi Space Wagon och Chrysler Voyager. Samma dag vi åkte ner för att köpa släde stannade vi till på en bilfirma som hade Mitsubishin, men den var bara sexsitsig och vi måste ha sju säten... Så vi åkte till en annan firma som sålde Chryslern och den slog vi till på!!!Vi känner oss helnöjda!!! Någon som vill köpa en Volvo 945?? =)

Kommentarer
Postat av: Mia

Ett jätte grattis till er!Kan du inte berätta också hur lill pojken blev till. Hur ni gick tillväga!

Det är så att jag är gay och har nu börjat känna att min klocka tickar bara snabbare och snabbare.

Så de skulle vara vara intressant att läsa om hur ni gick tillväga!

Har funderat på Danmark men jag bor en bra bit från gränsen så de skulle nog bli lite jobbigt.

Sen är ju de Svenska vänte tiderna så hemskt långa.Men iaf grattis till er prins och ha en underbar dag.Jag frågar igen men jag vet att de kanske är känsligt att svara här inne men du kanske skulle vilja mejla mig och berätta hur ni gick till väga?!

Min mail är chockgravid@hotmail.se (ja jag vet dröm tänknade)!Tack på för hand

2011-03-09 @ 13:23:38
Postat av: Maria

Hej Mia!Japp, jag kan maila info till dig!! =)/Maria

2011-03-11 @ 09:08:59
URL: http://drifwa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0