Vacker!

Jag har den vackraste flickvännen av dem alla!!! =)Hoppas vi får mys på vår tripp söderut morgon. =) Älskar dig!

Älskar tulpaner!!! =)

Och att knäppa kort på dem, eller blommor över huvud taget... Knäpper bara med min mobil, ändå blir det fina bilder. =)

Åh åh åh!!!

Från vilken dator tror ni jag nu skriver?! MIIIIIIIIN!!!! =D Wiiiiiiiiiiiihooooooo!!!! Alla virus borttagna och nytt antivirus program installerat!!! Tack än en gång Jörgen! Guld värt alltså! =)

Så.... Vad kommer hända nu?! Naturligtvis måste jag blogga lite om alla våra dragturer med mera, men gumman min är iväg på jobb och jag har lovat att diska och tvätta någon maskin innan hon kommer hem, s det står faktiskt högst upp på min What To Do- lista. =)
Sen måste jag ju föra över bilderna från min mobil också, blir aningens roligare blogg med bilder ju. =)

Så, om någon timme sitter jag här och bloggar!!!! =) Rekommenderar världens bästa Mallas bloggunder tiden! http://ilskas.blogg.se =)


Underbart!

Ni kommer inte att tro era ögon, men min dator är lagad! Mallas pojkvän Jörgen lagade den på ett kick. =) Skriver ännu från telen för jag är på jobbet, men ska nog hämta hem datorn efter jobbet! Säger som Calle Moreus- UNDERBART! =D Tack snälla Jörgen för hjälpen!!!

ANMÄLD! =D

Wiiiiiiihooooo! =) Nu så är vi anmälda till Nationella utställningen i Sundsvall! Bäst av allt är att Drifwas uppfödare har flyttat norröver och nu har jag 55 minuter till henne!!!!! =) (Istället för typ 55 timmar...) Hur bra som helst. Iallafall har hon anmält två av sina hundar också, så Drifwas mamma ska ställas ut!!! Efter det tänker jag kidnappa Ayla tror jag och ta hem henne en stund. Är tokkär i henne. ;)

Vi har kattungar!!! Men tyvärr fortfarande virus på datorn så kan inte lägga upp bilder, kolla min facebook så länge! =)

Over and out, jag och min kennelpojke Noa har lite ärenden att utföra nu. =)

Bröderna brothers!!!

Idag har Pirat åkt och det värker i hjärtat på mig!! Flocken saknar honom redan, Melwin och Noa är ledsna...
Tänk att alla raser behöver träffa sin ras för att leka på samma vis, de tänker lika på något sätt. När Safir träffar en annan afghan står de ju med tassarna emot varandra i luften och "dansar" medan schäfrar är mer för att brotta ner varandra. Goldens försöker vara coola, men ser mest bara klumpiga ut! =D Det har jag ju då insett nu på senare dar då jag har min Action-dog Drifwa!!! =) Både hon och Pajas är otroligt smidiga i sitt sätt att vara.
Men eftersom Pajas nu är en blandras har han ju inte hittat någon som leker precis som honom. Visst- han har många vänner som han älskar men ingen som är PRECIS som honom. Så att få umgås med Pirat betyder nog otroligt mycket för honom. De delar BIA-bädd på nätterna och dricker vatten samtidigt; tvättar varandras öron. Bär på samma leksaker när de är glada. Delar ALLT!

Idag kom min älskade granne Soffe över med sin kamera och knäppte kort på hundarna. Viktigast kände jag att det var att få på Pajas och Pirat- bröderna brothers!


Pirat och Pajas, är de inte varckra så säg?! =) Sååå lika men ändå så olika...

Tack Soffe!!!

Och Pirat, jag längtar redan hem dig!!!

Är det så här de har det???GLAD PÅSK!!!!

RSS 2.0