.....

My baby gives me the love I've looked for all my life 
She's the only girl that I would take for my wife.
Our relationship is good yeah it's one of it's kind
but i've gotta leave my troubles behind
I'm acting supersticious when she's been away
a jealous little woman with nothing to blame
screaming and threating that I would leave her
well it's my troubles i should leave behind
my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare her away from me oh,
how i love her
i've got to have faith in you and let you feel free
then life would be as good as you are to me

honey i don't want to mess this up one more time
promise i will leave my troubles behind
my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare her away from me oh,
how i love her
my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare her away from me
don't want to scare her away from me oh,
how i love her
oh how i love her
how i loove
how i love her
how i love her

Lycka i en påse!!! =D

Mina älskade föräldrar kom nyss förbi, min faster och farbror likaså, och jo, jag älskar dem med! =) De har ju varit utomlands och Maritta och Kjelle följde med mamma och pappa norrut idag- hem till Ö-vik. De stannade till här på en fika och jag fick en vit påse av mams och paps. En svartvit palestinasjal, har velat ha en jättelänge, men inte hittat någon. Jag kan nog vara med på Outsiders pga min relation till sjalar. LOVE THEM! När jag reser får de en egen väska...
Iallafall, fick även en av m ina favoritparfymer, den gröna DKNY äppeldoften. =) Mamma sa att de hade något specialgrej, så man även fick med den röda, YEAH RIGHT MAMMA!!! Den fanns nog att köpa lös också men du är för söt för det. ;) Så nu har jag två supergoda parfymer!! =) Fick pengar också av gullisarna. TACK!
Sen var det även en godisburk där som jag kände igen direkt!!! För 14 år sedan var jag och mamma och pappa och en kompis med sina föräldrar till Rhodos och där hittade vi de där godisarna som blev en favorit direkt!!! Tänk vilket minne man har. =) Var tvungen att öppna burken direkt och ta en... SÅÅÅÅÅÅÅÅ goda! Hårda kolafärgade med smak av kola och mint, med florsocker på. MUMMA!!! =)
Skulle baka innan de kom men den fastnade i formen så det sket sig. Ha ha ha! Får äta det med sked efter lydnadskursen istället. På tal om det; dags att ge hundarna mat, gå på en liten prommis och förbereda Pajas för vad som komma skall. Timrå brukshundklubb kan skatta sig lycklig som har Helene där!!!

Melker

Mitt lilla brorsbarn, 10 månader har mest troligt fått diabetes... =( Mamma Mona kollade blodsockret då de tycker han magrat mycket och dricker mycket vatten, det låg på 22 har jag för míg mamma sa. In till sjukan och där på 35!!! Jag vet ju hur illa pappa mår när han har runt 20, vad gör då diabetesen med en sån liten kropp och vid 35??? =( JÄVLA SKITGREJER!

TEXTFASCIST!

JAJAMENSAN!!! =D

Jag har ju mina älsklingar inom musikvärlden som jag håller högt, men för den skull går inte deras skivor dygnet runt. Men får jag välja så väljer jag deras musik, musik där texten kommer från hjärtat. Den är intelligent med gott språk. Usch jag låter som min gamla svenskalärare, INTE MIN MENING!
Men texter där man hör att de varit med om det de sjunger. Det är en enorm tröst att höra och hänvisa till låtar när man har det svårt och jobbigt med olika saker. Hjärta, smärta, död och födelse.
Som sist jag var hemma i Övik höll jag och Jörgen på att laga mormors avlopp i källaren, jag skulle då gå in i morfars gamla hobbyrum där jag inte varit på länge. Fick minnen från när jag var liten och följde med honom ner i källaren för att bygga båtar. Hur vänlig och snäll han var. Så började jag nynna på en låt, alltså bara melodin. När jag sen gick ut funderade jag på vad det var för låt. Det var Irmas låt, som hon skrev till sin mormor och morfar, eller om det var farmor och farfar, men ni förstår poängen? "Alla dessa ting, de lämnar kvar..."
Har länge sagt att Lisa Ekdahls och CajsaStina Åkerströms texter är som min bibel, jag lever efter dem och har man något problem kan man hitta svaret i deras texter... Hahahaha jag låter sinnessjuk, I know!
Men som sagt; är ju inte bara favoriternas låtar som går, ibland vill man ju höra verkligt lättlyssnat och då går väl radion varm, så man bara kan sjunga med utan att tänka på vad man sjunger.
Men en regnig och blåsig höstkväll kan man nästan garanterat hitta mig ihopkrupen i soffan under en filt med en stor tekopp lyssnandes på Lisa Ekdahl... ;)


Bild från igår (BIS-2)


Foto: Margot Engström/Mittlabben.se

Drifwa BIS-2! =)

Idag var det inofficiell utställning i Nordvik, Mittlabben höll i. Över 100 hundar var anmälda och Drifwagumman blev BIS-2! =) En pudel slog henne, svensk och finsk utställlningschampion, kalasfin! Drifwa slog däremot både champions och en nordisk juniorvinnare. Är så stolt över min tös!

"Tilltalande juniortik med vackert huvud och uttryck. Utmärkt hals och stark rygg. Bra bröstkorg. Bra vinklar fram och bak. Utmärkta rörelser. Vacker päls av bra kvalité. Trevlig och väluppvisad!"

Idag Nordvik; om två helger NORDIC! =D Första internationella... =)

Stackars Miss Li!!! ;)

I´m a little girl
trying to survive
in a psycho world

I was a spoiled child
and I am fighting every bloody day
to change my ego mind

I am evil
and I pay my friends to say
I´m loving, caring and so kind

and I´ve got a big mouth
and a heart full of shit
but I don´t care about it

cus I am Miss Li
yes that´s me
come on and catch me
set me free
yes, I am Miss Li
poor, poor me
I am so tragic
this is the real truth about me

I used to be blond and stupid
But yes, I dye it dark
cus it makes you think I´m smart

yes I´m so ugly
but I wear all this make-up
cus it makes you think I´m cute

I´m so patethic
I am vein and wicked, self-loving
and rediculously naive

hell yeah, I´ve got a pair of big ones
but the truth is without support
they´re hanging down to my kneesHa ha ha ha!!! INTE LÄTT!!! Åh vill sååååå gärna se henne live! Men i sommar har hon ju turnerat med Sveriges mest överskattade sångare, hate him, så det gick inte så bra... Well, hon måste ju turnera själv snart??


Tänk så liten madame har varit!


Drifwa hos uppfödaren, 7 veckor gammal! Heeeelt otroligt söt!


Och så här såg hon ut stående. Saknar bebislukten!!! Hoppas jag hinner ner till Skåne och hälsa på innan de säljs så jag får pussa sönder dem. =)

Foto: www.anglayzors.se

SYSTERYSTER!

SHE'S A BITCH! ;)

Maya har verkligen pappa Carl- Philips ögon, så lika, roligt att se!

Tack för bilder på galna systern Angelica! =)

Man blir så himla trött

av att vara på utställning med matte!!!


Skönt att mysa en stund...


"Åh jisses så trött... Måste sova en stund..."


Mysigaste tjejen!!!

Tack för bilderna Soffe! =)

Ser tillbaka på tiden som varit...Dags att sammanfatta valpklassen.

Drifwa ställdes ut 6 gånger som valp.
2 x BEST IN SHOW
2 x BIS 2
1 x BIS R
1  x BIG

Måste lägga ut bilderna på mamman och pappan, snor från Anglayzors.se och Bedarra.se ;)
Myskväll

Har varit barnvakt idag hos Stefan och Helena, de skulle iväg och provdricka alkohol under Statt! Låter ju ruggit trevligt. ;) Barnen var små änglar som vanligt, vi åt middag, kollade på Bolibompa, spelade spel och mös i soffan. Sen gick de och la sig, var sååååå duktiga. =)

God natt!

JÄVLA OHYRA!

Tron´t du på faaan att jag hittade en fästing på Safir alldeles nyss?! JÄVLA DJUR!!! Fyller ingen som helst funktion i denna värld!! Tack och lov att jag fick ut hela iallafall, kämpar fortfarande med Pajas fästingbett han har på halsen! Huvudet stannade kvar i honom och det vätskas och jävlas, tydligen är det bra för då kan den åka med vätskan ut! Hmm.. Är säkert den Safir fått, att kroppen vuxit ut igen.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Så nu luktar det brandrök i hela huset, eldade upp den i slasken, the only thing to do!!! POFF sa det! Är glad det inte blev som med min förra hund Charlie. Uppfödaren hade tagit med sig honom till Sthlm en vecka och när han kom hem igen satt jag och Soffe och plockade MASSVIS med fästingar på honom. Vi la dem i uppeldade värmeljusbehållare och skulle tutta eld på dem, och alla som gjort det vet ju att de poppar sopm popcorn, iallafall hade jag ett u-ringat linne på mig och naturigtvis åkte en av dem ner där när de "poppade". Jag som är livrädd för fästingar skrek rakt ut, slet av mig linne och BH och sprang gråtandes runt i lägenheten som en galen höna! Fattar INTE att de ska finnas och att de nu finns i Övik!!! Är nog första jag tagit på en hund häruppe tror jag... Soffe hade själv haft en också nyligen. URK!

ANGLAYZORS!!!


Bild Angelica Rothoff/ kennel Anglayzors

Världens bästa kennel har valpar och sötnosarna är nu fem veckor gamla! Alla är inte tingade, så in på www.anglayzors.se och sug i er fakta om dessa underbara skönheter! Samma mamma som Drifwa, pappan blev junior världsvinnare i Sthlm i sommar och uppfödare är Angelica, det blir liksom inte bättre!!! =D

HIGH ON YOU!

I get high on you baby 
And I don't think we should wait (2x)

Every little day
Every other little daaaay
You take my breath away in
Every little way
Every other little waaaay
It feels so good and


I get high on you baby
And I don't think we should wait (2x)


Every little night
Every other little night
I dream of you and
Every little time
Every other little time
It feels so good and


I get high on you baby
So I don't think we should wait (2x)

No I don't think we should wait (2x)
I get high on you baby
So I don't think we should wait (2x)No I don't think we should wait

Stairway to heaven!!!

Såg Alvin och gänget igår och mös i soffan. =)
Walla walla bing bang! Ganska söta chipmunks. =)
Trodde jag var ensam om att kunna klappa med fötterna som en säl, att det är en talang som bara jag har, men INTE! Nu är vi två! =)

Kom hem SENT. Sov till halv elva med en liten trött huskytös i sängen. Hon var nog helt slut efter gårdagens utställning. Hade inte hennes stadiga bur med mig så hon satt bara i kompostgaller och det känns inte alltför tryggt så hon var ute mest hela tiden. Idag har varit en lugn dag. Prommis med jyckarna, bus på tomten och sen MSN med vänner. Ska nog ner till mormor en sväng och börja på tomten tror jag. Jag och Helena ska ner med barnen mest troligt imorgon och fixa. Hemtjänsten har inte ringt något idag så jag antar att allt är lugn där... Hon ringde 5 i morse...
- "Hej Maria, vad gör du?"
- "Ligger och sover, det är ju mitt i natten mormor..."
- "Mitt i natten??"
- "Ja klockan är 5!"
- "På eftermiddagen ja!"
- "Nej på morgonen..."
- "Åh jisses då, god natt, vi hörs sen!"

Söt mormor... Inte lätt. Inte alls lätt!

Nä om man ska ta och göra någon nytta?! Solen skenar och jag sitter inne, fyyyyy mig!


Känns som det blir snabbmat idag... ;)


DÖDLIGT SUGEN PÅ PICNIC!!!

Wiiiiiiiiiiiiie! Detta måste åtgärdas! =D Rödvin, Swingfly, Jason Mraz, filt, Brittanlåtar på speciellt vis, värme, vila och ljus...
COLAKORKAR! ;)

Dusch och mat-time nu. Prommis med de som fått vara hemma idag... Önskar det gick att ställa Safir även fast han är nerklippt, han rör sig ju som en dröm!

-"Fågeln verkar sjuk..."
- "Ja det måste ha hänt något vid förlossningen."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Någon som på allvar vet om Swingfly är svenska?? Det står "Sverige" bak på ryggen på en av dem, men va faan, jag har en tröja "Made in Taiwan" med men inte tusan kommer jag därifrån för det! ;)
Önska kan och får man!

Försökte impa igår. Böjde mig över ett bur och pratade med en råtta. Tog den till och med på svansen (den stack ut) och kände mig mycket nöjd med mig själv. Yeah right!!! Var sen "tvungen" att klappa den och försökte hålla i den men ICKE sa min hand, det gick den inte med på. Råttan hann iallafall sätta ner en fot på min hand så liiiite stolt är jag att jag inte bara drog iväg handen! =)

HUNGRIG!

DRIFWA BIS-4!


Bilder dock från förra utställningen, kommer med nya.

Så har man varit på utställning idag! =) Drifwa debuterade med de vuxna hundarna eftersom hon blivit nio månader och hon klarade sig riktigt bra! Jag anser att en nio månaders "valp" inte har samma chanser som en färdigutvecklad fyraåring tex, så därför har jag inga som helst förhoppningar om goda placeringar medan hon är junior, men hon blev alltså BIS-4! =)

Örnsköldsviks brukshundklubb 20/9-08 Domare: Jessica Björling
"Tilltalande juniortik. Vackert huvud och uttryck. Utmärkt hals och rygg. Utmärkt bröstkorg. Välvinklad fram och bak. Rör sig bra fram, kunde ta ut steget mer bak. Vacker päls. Välvisad."

Sa redan när jag kom dit att "hur i hela friden ska Drifwa kunna ta ut steget i den pytteringen?!" Den var verkligen liiiiten och det nämndes ju även i kritiken.

Moahahahahahahahahahahahaha!

Okej, jag är 27 år. JAG ritar ILLA!!!! Som fan! Ha ha ha! Men det gick snabbt, vad nu det hjälper... =)


Rätt snygg ändå måste jag få påstå! ;)

Oh girl! ;)

Oh girl
You make me feel like
oh girl
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh girl
You make me feel like
oh girl
You really turn me
on girl
and I don´t know what to do
I really really want to..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest girl I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

oh girl
you make me feel like
oh girl
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh girl
you make me feel like
oh girl
you really turn me
on girl
and I don´t know what to do
I really really want

you make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

and I don´t care
about your so damn good excuses
cus they turn me on
yeah they turn me on, they turn me strong, you know how to light my fuses

Hihi!!! ;) Text Miss Li, den underbara!!! =) Vill tipsa er om att kolla på henne på youtube, och just denna låt när hon sjöng på allsång. Log man inte innan så lovar jag er att ni får knyta upp mungiporna bakom nacken! =)


Har lovat att rita en teckning, ska göra det så lägger jag upp den sen. På tal om teckningar!!!! Saga, konstnären har varit i farten igen! Kolla in dessa!!!En pirat!


En trollkarl som sjunger! Noterna plockade hon bara ut från sitt minne! Otroligt duktig!!! =)

Nu har mamma och pappa åkt till Spanien och jag ska vakta huset. Moahahahahahahaha!!! Trodde dom ja! ;) Och plötsligt blev jag femton igen. Riktigt känner allt bus man ville hitta på. Just nu sitter jag vid datorn och dricker kaktusjuice, det är ganska gott faktiskt! Käkar salta pinnar, klubbor och kexchoklad och mintskruvar!!! Wiiiiiiiiiie! ;) OCH LYSSNAR PÅ SÄKERT!!! =) Hinner nog med lite Miss Li också... ;) För övrigt har Veronica Maggio gjort en cover på en Nirvanalåt och jag tror en liten bit av mig dör (eller nåt) varje gång jag hör den. Shit! Rekommenderas också!

Imorgon fyller min ena svägerska år! Ska dit och gratta och busa med "mina" barn. =)

Jaja, ska väl ta och plocka fram Paint på datorn nu och rita. =) Får se om jag hinner lägga in den eller om jag somnar.


Åhåj! MOT SHERWOODSKOGEN!

Mja, om man nu kan kalla Övik för Sherwood! ;) Och i så fall tar jag gärna ett till citat från filmen:
- Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!!!

?????????????????????????????????????????????

Nope, fick inga pengar. =(

Hee hee brist på sömn som står bakom min dåliga humor. ;)

Som sagt; Övik idag till och med lördag eftermiddag!

Nice!

KITTALAJ!

Jag fattar ingenting. =(
Fick höra något hemskt i förrgår. Grannen har dött. Favoritgrannen som alltid knackade på fönstret när man gick förbi med hundarna för att få prata med Safir. Gick jag inte med Safir frågade hon alltid var han var. Hon tyckte om honom och det var verkligen ömsesidigt. De stod jämt och pratade. Alla som känner Safir vet ju hur han kan prata, men med Berit SKREK han verkligen! Huvuden poppade upp som små svampar i fönstren i grannskapen för att se så jag inte tog ihjäl hundstackaren... När Safir fyllde år för något år sedan plingade hon på dörren med ett ben med en röd rosett på till honom. =)
Fick en chock när jag hörde det. Har sedan dess tittat extra mycket mot hennes fönster, förväntar mig att det ska vara en annan med samma namn bara som gått bort. Visst, det var ett tag sedan jag såg henne men hon verkade inte sjuk!!! Så idag träffade jag en annan granne och fick höra hur det var... I slutet på förra veckan avled hon efter att ha brutit lårbenshalsen sex veckor tidigare. I samband med operationen upptäckte de cancer, SEX VECKOR!!!!! Från frisk och glad till... Sorgligt. Förstår inte varför sånt här ska hända bra människor. Världen är full av rötägg, varför vänder sig inte detta lottospel, som cancer är, till dem???!!! Världen, och i synnerhet Sundsvall måste få ha kvar glada, snälla och trevliga människor! Inte undra på att världen går under...

Ta hand om varandra!!

/Marre 

Musik- just nu

Är Säkert! Älskar verkligen svensk musik! Det, om något, är Säkert! =)

Läs bara detta liksom!

"Varje träd har en rot,
varje hus en byggd grund.
Det är bara min som ryckts bort från mig.
Gud, när ska jag bli fridlyst?
Slå upp i en bok;
"Hon är en ovanlig art,
så förbjudet att såra,
sätt henne tillbaks där hon stod."
Jag har en Elle i min väska
så att det ska se ut
som att jag sitter och tar det lugnt bara,
inte går patrull som förut.
Elle, när ska det bli inne att vara som jag?
Blek och feg och sävlig och lat.
Jag har köpt varje nummer Elle sen 96,
men det som fortfarande gäller är
vacker och lycklig
och just nu kjol med särskilda veck."

Del från låten Ditt Kvarter med Säkert!

STRÅLANDE!!!

Steg 1

Igår började höstens Steg 1 på Timrå brukshundklubb. =) Känns spännande att se hur det kommer gå för Pajas! Roligt var att också Pernilla och Zeb från valpkursen var där! OCH NATURLIGTVIS!!! Heléne som ledare!!! =D
Var blandade raser där, småsuddar upp till schäfer. Pajas var äldst. =/ Nu jädrar ska han få visa att "gamla" hundar visst kan lära sig sitta!!! =D

Veterinärbesök!

Idag har gänget varit hos farbror... veterinären.  Nu skulle noskvalstren bort en gång för alla plus att Safir och Pajas skulle vaccineras! Safir kan ju vara lite känslig mot karlar han inte känner så jag tog på honom en nosgrimma för säkerhetsskull. Det visade sig att den INTE behövdes. Safir viftade på svansen hela tiden och var gladare än gladast! =) Lite kul var det också; Safir och Pajas fick gå in samtidigt. Pajas hade sitt pajas-humör påslaget och var tvungen att vara överallt och göra allt han kunde göra. När Mats (veterinären) kollade hjärtljudet på honom sa han inte så mycket, när sen Safir fick sitt hjärta kollat sa han:
- Sakta hjärtrytm.
 (eller något liknande) Jag blev orolig och frågade vad som menas med det?
- Att han är en lugn och cool kille. Pajas var lite snabbare.

Ha ha! Jorå. RELATIVT lugn och cool! Vem hade trott detta för bara något år sedan???

Safir viftade till och med på svansen när han fick sitt vaccin. Hi hi!

Som belöning fick de träffa bästa vännen (och Safirs flickvän) Wilda! Hon är här nu och härjar så parketten flyger! ;) De leker verkligen tills de är helt slutkörda och tungorna hänger 30 cm utanför huvudet. De har hållt på i cirka två timmar nu, så har väl en timme kvar skulle jag tro?? ;)

BIS
Bild som fotografen på goldenklubben knäppte vid BIS.

Söker sponsor! ;)

Drifwa och jag har hittat ett timrat hus vi vill ha!!! Någon som ställer upp och pröjsar?? ;)


Har redan lovat rosa panellängder i vardagsrummet och Drifwa har lovat att alltid ha nybakade kanelbullar om någon kommer och hälsar på, så come on!!!! =)

Drifwa anmäld till Internationella utställningen på Nordic 11/10!!!

Iiiiiiiihhhhhhhhhhhh så nervös jag är redan nu, funderar på att låta någon annan visa henne... =/ Fast å andra sidan har ju hon samma likhet som King, att hon lugnar mig. Är inte nervös när jag visar henne. Jaja, vi får se hur det går. Är även anmäld till Ljusdal 21/9, Nordvik 27/9, Sundsvall 12/10. Funderar även på Övik 20/9 men vet inte riktigt ännu...

Hon är ju junior nu lilla damen, så snabbt allt gått!!!

HITTADE!!!! =D

Naturligtvis kunde jag inte låta er blogglovers vänta på denna underbara text! ;)
L- is for the way you look at me.
O- is for the only one I see.
V- is very, very, extraordinary.
E- is even more than anyone that you adore.

Love was made for me and you! Love was made for me and you!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

L.O.V.E

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR låten i nya Hondareklamen! Kan inte texten helt och hållet men nåt i stil med:
L- Is for the way you look at me.
O-
V- is for very, very, extraordinary
E-

Mäh! Kommer inte på nåt alls nu. Men BRA är den!!! Ska spana och skriva in!!! PROMISE! Går runt och sjunger den hela dagarna. =)

Och bilder från Soffe...

... från utställningen!

TACK SOFFE!!! =)
Och grattis till Sigges BIS-2 på Open Show!!!

Some pics from Tony

Gingers owner Tony took some pictures to, and here they are!
Thank you Tony for these pictures of your handsome dog (and his cute sister) ;) !!!!

Meeeeera Hamra =)


Är han inte fin lille Piraten? =) Vi fann ett vattenfall inte långt från stugan som vi inte sett förr, men å andra sidan har vi inte varit där sommartid heller. =)


Kollar in fjället i blåsten.


Han kommer blåsa ner från fjället!!!


Okej... Är han fyra månader eller fyra år??? Ser helt valpig ut! =)


Avslappnat. Långt från stans bekymmer.


Vill dit igen!!!!


Vattenfallet igen... Andersåfallet.


En av få bilder av Safir i sele... ;) Han tycker det är riktigt obehagligt...


Prommis


Var tvungen att byta brillor, såg exakt ut som en amerikansk polis i pilotbrillor och hjälmen!!! =)


Detta bådar gott...


Skönt med en paus.


Drifwa vid fallet


Allt från Hamra denna gång!

Ö-vik IGEN! =)

Dagen efter festen var det bara till att kliva upp tidigt, packa bort alla prylar jag bara dumpat i vardagsrummet och sen ge sig iväg till Övik med Sofia!!! =) Tyvärr var Wilda halt så hon följde inte med... =(

Vi stannade till på $$DollarStore$$ coh kollade läget och töntade oss på vanligt Marre och Sofia manér.

Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

;) TSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Före detta trodde Sofia att jag fortfarande var... Låt oss kalla det onykter då jag satt och sjöng för Kung och fosterland i bilen.


Vi gick över till Soffe på kvällen efter vi badat Drifwa för att kolla på lill-Sigge och Gizmos egna stil när han fönas. =)


Efter lördagen tjoflöjt i ringarna vilade vi lite innan vi gjorde oss klara för att gå ut. Även Huckel-Höckert drack enbart öl denna kväll, nåväl, förutom varsin drink hos maaaamma och paaappa först.

ETT, TVÅ, TRE, TÅLAMOD!!!!!!
Jag har bilen i cigaretterna!!!

Moahahahahaha!!! XD


På söndagen var vi RELATIVT trötta... Chips var icket att förneka denna dag! Fast... Det är det å andra sidan aldrig... ;) Middagen åt vi på mamma och pappas baksida. Mamma stekte på strimlat fläskkött och wokade grönsaker på Muurikkan (eller hur det stavas) och till det vitlökssås med åtta vitlöksklyftor i. Joooodå, smakar fortfarande vitlök!!! ;) Sen lindade vi in detta i ett Tortillabröd. GOTT!!!!


Mamma!!!


Mmmmm, mmmm, mmm!!! Sofia ville dock inte ha efter gårdagen! ;)

På måndagen skulle vi hem, men hann förbi en av mina bröder med fru och barn och fika gofika!

Det blev denna bror den här gången! =) Fiiiiin bild va??

Nu är det så tråkigt att vi inte knäppte något kort på mig och Sofia, vad vi hade för kläder på oss. Saga, 4 år och 4 månader sitter och ritar och börjar titta på mig. Viskar sen till mamma att hon ska rita av mig. Klockrent!!! Sen börjar hon snegla på Sofia med och bredvid mig på teckningen hamnar Sofia! =)


Jag i vit tröja, jeans och ett stort silversmycke. Har längre hår än Sofia. Sofia hade rosa tröja med knappar på, jeans och ett mindre  halsband än mig. Är hon inte duktig?!?!?!

Efter vi var där åkte vi snabbt förbi stan och hittade skinnjackan åt mig!!!!!!!!!!!!!!!! =DFest med jobbet

Direkt från Funäs, hem, dumpa prylar, duscha och iväg med Johanna en sväng på stan för att försöka shoppa lite. Var på jakt efter en skinnjacka, men hittade ingen. (Jag har dock köpt en nu!!!! =D ) Bytte om hemma och sen mötte vi upp Pettson på Bishop för en snabb öl. Tur han kunde hjälpa mig. Har svårt nog att dricka öl, att verkligen hälla i mig är... Sådär alltså vilket han också märkte.
- "Du tycker inte om öl va?"

Ha ha!! JOJE!!! Håller ju på att lära mig!


Ann-Helen och Johanna.


Pettson


Pettson å ja!

Så när vi kom till Medvind och mött upp Andrea och Ann-Helen bad jag honom köpa första ölen, så kunde jag ta andra. Mhmm! Vad kom han med då?? EN KANNA!!! =D Jaja, har jag inte lärt mig nu lär jag mig aldrig... ;)
Det var buffé på båten och en god sådan. Var mycket jag kunde äta, inte så mycket nötkött med andra ord. Bra bra.
Efteråt var det bara jag och Pettson som ville vidare och vi började gå mot O'learys först men insåg snart att Casinot skulle vara betydligt mycket roligare. Jag drömde ta mig tusan om de där maskinerna på natten!! Gubben bredvid vann 8400:- SURT! De ville ju VI ha!

Maya


Måste naturligtvis visa Drifwas kullsyster också- skönheten Maya!


Naaaaaw!!!!!!!!!! Sååå söt! Hoppas även de får träffas!

Vill ni se mer av henne rekommenderar jag www.anglayzors.se =)

Ginger

På väg mot Hamra stannade jag bilen vid Hotell Tänndalen, där Drifwas kullbror Ginger bor. Det var en ren chansning då jag trodde de skulle vara i Italien. Men i receptionen stod husse Tony! Så han hämtade Ginger och jag Drifwa så de fick leka och träffa varandra. Han var FIIIIIIIIIN! =) Synd som bara den att de är syskon, annars hade jag nog haft honom i tankarna om det blir aktuellt med en valpkull.
De var de enda röda i kullen men nu visade det sig att han inte var röd längre, snarare cremefärgad, vilket var väldigt fint! Han hade även en gul ring på huvudet, runt den vita "bläsen". Cool kille, och enorm! Angelica sa att han var minst i hela kullen, jag fattar ingenting... =) Å andra sidan var han röd förr med, så ingen är otroligt med honom... ;)

Bilder:


Wiiiiiie!!! Kul att ses igen efter en si så där 6 månader! =)


Kolla in färgskillnaden! =)


Frågade Tony om de börjat träna Ginger i drag ännu, det hade de inte men i vinter ska de sätta in honom i sina vänners spann så han får lära sig av de andra hundarna. Ska bli riktigt intressant att se hur det går!


Sååååå fina! =)


Enorm pälskvalité. Kolla in bakbensvinklarna!!! Ja fram också för den delen! HEJA ANGELICA!!!!!!!!!!! =D


"Vagöru syrran?! Är fimpar där!"


Heeeeelt slutkörda.


Ser ni ringen?? =)

Fixat med lite bilder idag så här kommer mer om... ALLT! =)

Vi börjar väl med underbara Hamra i Funäsdalen. =)


Jorå, bilden var fullpackad och ännu värre på väg hem då jag hade både Krisses och Johannas packning i bilen också. OCH Pirat. =D


Instämmer helt och fullt! Skulle fasen kunna bo där!


Funäsdalen i sikte!


Café Loftet, vad kan man äta där tro??  ;)


SOUVAS FÖRSTÅS! Kanske det godaste... Hann pressa i mig två stycken! =)


Ett annat überbra ställe är butiken där nere där dörren är öppen. Hon kände igen mig sen i våras!!! =) Här finns allt möjligt renkött. =)


Titt söt-nosen. Ser ut som en hoppbacke. Vi tog en promenad i regnet och testade selarna på hundarna.


Drifwa och Pirat släpar på matte.


Hmmm... Ja detta sammanfattar dagarna bra. TV-tittande, soffsittande, drink, öl och Edel. ;)


Så här "nära naturen" ligger stugan. Buskarna växer genom fönstren snart!


Hihihi det gick sådär med elden till en början alltså. Nej, det är  inte ett ljus högst upp, det ÄR elden. XD


På väg mot Ramundberget. VILL ÅKA MERA!!! =D


Fjällvandring på Hamrafjället. HEEEELT underbart! =)


Medan Safir HUSKES när han får på sig en sele så beter sig Drifwa som en HUSKY och drar! =) Hon är sååååååå duktig, är liksom bara "jobba, jobba" och "framåt" i hennes huvud, precis som det ska vara! Skönt också att vid en paus så pausar hon också. Klar fördel.


Närmar oss Svansjön.


Vacker eka...


Drifwa inspekterar stenen och vattnet...


... som var ganska klart.


Skön paus på en sten. Passa på att njuta av den underbara utsikten.


Svansjön igen


"Så skimrande var aldrig haaaaaavet..." som i Svansjön! ;)


Piri-piri i sitt rätta element. Saknas snö bara. =)


Inte ofta man kallar björkar för gulliga, men den här var fan GULLIG! Alldeles ensam och pytteliten!


Affe-afghan och jag åkte och köpte pizza i Funäs. Han älskar att sitta i framsätet och kolla på utsikten. Vad tittar han på då kan man undra??


Funäs såklart! Storslagen natur!


Känner ni igen den här grenen Martina och Goa??? =D
Goa knäckte den i våras när vi var där, fast den är betyyyydligt högre upp nu. =)

RSS 2.0