GET THE POINT!!!!


Read my mind!!!!! READ Y LIPS! Eller känn mina gaddar!!!!! =D

Hungriga lilla snöflingan min! =)

En dag på stranden!

Förra veckan var jag och killarna på stranden mer eller mindre varje dag. =) Vi hade lilla Flinga med oss som fick härja runt som den lilla buse hon är. =)


Lite kallt är det nog allt vid havet. Och vi fick balansera lite på stenar en stund.


Flinga balanserar hon med!


Mamma/mormor fann en bra stan att vila rumpan emot och njuta av utsikten:


Nog har vi det vackert i Övik alltid! =) Semester är inte ett måste när man bor så här vackert till. I år blir det dock nödvändigt för oss; berättar mer om det sen... ;)


Till och med JAG doppade mig! Då är det rätt okej varmt faktiskt! =) Killarna plaskade runt om de inte fikade eller lekte på stranden.


Noa, min kennelpojke med Flinga som verkar vilja ut till Melwin!


Lilla sjöjungfrun! =)


En trött Flinga efter allt bus i sanden, i vattnet, på stenarna, under grenar, bakom en båt, snurrat runt vagnen mm mm! =D


Så här däckad var man i bilen på väg hem! =D


Älskade mästerbebis!!!

Igår hade vi tid på bvc för vaccinering... =( Jag HATAR sprutor! Så jag hade tagit med mig mamma som fick hålla i honom medan de stack. Förra gången höll jag honom själv men.... NEJ! Aldrig igen! Förra svängen fick han inte någon feber, men däremot en liten "kula" under huden som höll i sig ett bra tag! Men denna gången kom febern... =( Vi var uppe hos mamma då han började gråta och ingenting dög. Han var kokhet! Så jag åkte hem och hämtade tempen och Alvedon. En Alvedon senare så somnade han... SKÖNT!

Han har sovit bra i natt, men vaknade med febergråt i morse- och mycket riktgt: FEBER. Så en till Alvedon och han sover vidare... Nu har det gått fyra timmar så är nog dags för en till...

Han var 66.5 cm lång och vägde 6900 gram! =) Storkillen våran!!!


RSS 2.0