Jesus!!!

Händelserik dag igår! Jag tog med Drifwa ner till sjön för första gången. "Vilken sjö?" kan man då undra. Jo "min alldeles egna" lilla sjö vid stugan!!

image90

Vi gick ner till hällan för att jag skulle fiska. Där finns en sån där "båtring" att sätta fast båten i så där satte jag fast lillan i ett långt koppel. Hon var så fin där vid vattnet så jag passade på att knäppa kort!

image91
Detta var dock i princip det enda jag hann knäppa på madame innan hon fick för sig att hon var Jesus och kunde gå på vattnet. Det gick INTE! PLUMS!!!! Sa det och jag fick syn på en hysteriskt förvånad Drifwa som simmade in till kanten. Jag riktigt kände alla hennes funderingar om livet så här långt! =) Efter det var hon inte riktigt lika modig, hon doppade sig igen, absolut, men det var lite mera glida i än hoppa i denna gång. Mycket tassar i vattnet var det också.

image92
Kul med vatten!!

image93
Här glider vi (motvilligt) i!

image94
Livet är häääärligt!

image95
Spanar'n!

image96
Ihhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

image97
Cyklop är onödigt...

INGEN FISK FICK VI HELLER!!! Kan det bero på att Drifwa plumsade runt i vattnet hela tiden och skrämde iväg alla fiskar? VÄGRAR inse att jag är dålig på att fiska!  ;)

Efter detta fick hon ligga ute och torka till sig, dricka vatten och äta en glass.  Sen tränade vi lite inför valpkursen. De hade ju en uppgift, sitta kvar medan jag gick och hälsade, remember? Så vi tränade lite på parkeringen och hon är faktiskt duktig... Tänkte hon skulle vara lite slö inför valpis och slippa få hennes huskyfnatt när Helene och Karin står och pratar så jag tog med henne och Pajas på prommis till skogen. Plötsligt ser jag hur Drifwa springer fram en bit och sen hoppar rakt upp i luften. När jag kollar vad det var var det en HUGGORM!!! =/ Avskyr ormar, verkligen! åtminstone de som har någon form av gift i sig. Är van att när en hund viftar på svansen kan man gulla med dem, men med en... Låt oss säga Skallerorm är ju inte det någon hit direkt! Well jag drog henne snabbt åt sidan och inspekterade ormen. Jo då, den hade zick zack mönster på sig. En man kom förbi i en bil så jag bad honom titta om det var en så inte hjärtat bara hade skenat iväg i rädsla. Han sa att det var det, tog en pinne och kastade bort den från vägen. Jag kände paniken komma, vände om och gick tillbaka till stugan för att ringa några vänner och rådfråga. Inom en halvtimme skulle stället ha svällt upp. Jag tyckte hon andades tungt men det kan ju ha varit för dagens bravader med, men höll tummarna så hårt att de blev blå i den stackars halvtimmen. Märkte ingenting på henne på valpkursen, inte när vi kom hem eller och idag så mår hon prima. Har gett mig sitt dagliga morgonflin. Hon är väl det sötaste... Måste få det på kort någon gång!!! Öronen bakåt, mungiporna uppåt och ögonen kisandes! =)

Iallafall... Tyckte alla klarade uppgiften riktigt bra på valpkursen! Jag fick gå fram till tekoppen och hans matte Pernilla och hälsa innan jag vände om. Hon sa med lugnande ord då hon såg skräcken i min blick "Det går bra!!" Ha ha ha! Och visst gjorde det det, Drifwa satt kvar!!! =) Sen skulle vi prova budföring och då kom hon på att hon inte haft sitt obligatoriska huskyfnatt, så hon fixade ett sånt. ;) Jag provade även på lite inkallningar bland alla hundarna och det gick bra. =)

Känns tråkigt, nästa tisdag är det sista gången på valpkursen. Tror nog jag måste anmäla mig till Steg 1 i höst med. =) Hoppas Helene är tränare då med och så många som möjligt från valpkursen är med, vi är ju ett glatt gäng! =) Men nästa gång ska vi tydligen ha något som heter rally-lydnad. Låter farligt... Fast rally borde ju onekligen passa Drifwa, min lilla dåre!

Ha ha i söndags när vi var i skogen fick jag se hjälpledarens golden. Mitt hjärta hoppade dubbelslag! Min Charlie i en ny tappning! Hans huvud, han pälskvalité och färg. Jag blev helt paff och frågade om han var efter Kakis To Be Continued. "Näe, det känner jag inte igen!" Men så åkte hon hem och tittade på stamtavlan och det visade sig att min gubbe var morfar till Rufus!!! Kul, kul, men liiiite läskigt också att de var så lika i huvudet...

image98
God natt!!

För övrigt vann vi senaste matchen med 8-0!!!!!! =D

image99
Matte och Pajas sitter och fikar på altanen.

image100
Till nästa gång, use sunbriljers!!!!

Nu bär det av mot min kära hemstad ÖRNSKÖLDSVIK!!!! =) Wiiiiie!!! Idag vet jag inte vad vi hittar på, imorgon blir det picnic iallafall som jag ska planera. Ooops! Där kom jag på en sak som ska med!!! =) Och fredag blir det jäkligt roligt! Kan inte riktigt skriva vad ifall min underbara moder går in och läser... ;) Jag blir iallafall där hela dagen och hämtar väl mamselrosen senare under dagen. =) KUUUUL! Ljuv musik i mina öron... ;)

Jaja, kaffe och klädtvätt väntar först och främst! Adjöken!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Härliga bilder:)

2008-05-28 @ 08:17:35
URL: http://wasteofspace.blogg.se
Postat av: Lina&Wilda

Hej=) Tack för grattiset!! De är inga utställningar som jag har planerat in, när är dom?? Våran lilla klubb har en utställning den 14 juni, ska ni inte komm dit då?? ;-) Hoppas ni har de bra, vilka härliga bilder på Drifwa i vattnet föresten:-)
kram

2008-05-28 @ 09:47:39
URL: http://wibach.dinstudio.se
Postat av: Pernilla

Ha ha, kommer på mig själv att sitta och dumflina för mig själv när jag läser er blogg.... hur underhållande som helst! Å vilka mysiga bilder sen... härligt! Hoppas ni får det bra i Ö-vik. Ses på tisdag. // P. och tekoppen =)

2008-05-28 @ 17:41:20
Postat av: Mamma

Roligt skrivet och fina och vackra bilder!

2008-05-29 @ 09:29:45
Postat av: Indla

Härliga bilder på dig o vovvarna!:-) O vilket underbart ställe du/ni verkar ha vid sjön! Ser helt fantastiskt ut!!!

Hur gick det för Therese på uppträndandet då? Kom mig ju aldrg dit!:-(

Kram kram!

2008-05-31 @ 19:54:41
URL: http://metrobloggen.se/indla

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0