Safir kan konsten att njuta!


Detta är Safir- Funny Lass Face Off. Min alldeles egna afghan- taliban!

Affe afghan
Åkte till stan
Köpte en banan
Han var där hela dan
Konvertera och blev en taliban
Kapa nåra plan
Å åt nåra barn....

Hans egna låt... Han älskar även när man spelar piano på hans rygg, helst något med Mozart! ;) Då ställer han sig som en katt! Safir är ju en vinthund med knotor både här och där. Man förstår om han inte vill ligga på golv, det måste ju göra svinont! Så han får vara i både soffa och säng, han lossar ju inte hår så det är lugnt. Iallafall kan han konsten att njuta! I sängen slänger han sig på rygg så fort han kan!


Vad är mer avslappnat än detta?? =D


På utställningar satt han helst så här, dumt att få gräs i pälsen liksom! ;) Kolla så vacker han var som långhårig!!! Men då han kissar på frambenen gick det inte!!! =(


Uppställd! Gud nåde den som rörde hans päls!!! ;) Han morrade om någon kom inom en meter från honom. Rädd om sitt hår! Åkte håret ner i ögonen gjorde han något vi kallade för svanen; han slängde bak huvudet, skakade till lite så allt hår hamnade bakåt och tog sedan sakta tillbaka huvudet, så håret stannade kvar. =D Åhhhhhh Safir är den i särklass smartaste hund jag varit med om! I alla listor kommer ju afghaner på sista plats i smarthet- VILKET BULLSHIT! Testet gick ut på att lyfta en mugg och ta en godis. OINTRESSANT! tycker afghaner. Däremot hur man öppnar kökslådor för att hitta något ätbart, och sen stänga för det inte ska synas att de varit där eller öppna kylen, DET är tecken på intelligens. Att de sedan är svåra att lära konster kan man ju diskutera. Är en hund smart för att de lyder DIG? De är framavlade att tänka själva, de var själva tvungna att fälla sina byten tills jägarna kom. Då krävs både styrka, uthållighet och INTELLIGENS!

Jaja... Affe Afghanius är som sagt bra på att slappa...

Oavsett om det gäller att spana eller bara ligga och vila...


Nån som kan räkna hans ben??


"Vad är fram och vad är bak? Titta en sån konstig sak!"


Safir har en alldeles egen plats i mitt hjärta... En hund med denna personlighet kommer jag ALDRIG få igen! Folk har fördomar om afghaner. När jag lär känna nytt folk är det sällan de säger: "WOW! Har du en afghan, de är ju underbara!" Det är snarare: "Nej usch, de tycker jag inte om..." Men alla smälter som smör när de lär känna honom. Och nog smälter man väl när man ser denna bilden? Afghanvalpar är nog de sötaste valparna...

Inte alla kan se ut som olika saker i en och samma bild. Han är ju en afghan, så det är väl sak nummer ett... Vad ser ni mer i denna?


Haha! Själv ser jag en fraggel och rymdvarelsen Alf! =)

Afghaner får vara alla färger, Safir är Black And Tan. En av mina favoriter är Blå Domino, är helt kär i Tiara som bor på förmodligen världens bästa afghankennel- Kennel Azmindahs! Kolla på www.azmindahs.com så får ni se. Här är Tiara i en skön layback stil. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0