Eliyah sju månader idag!

Det firas tyvärr med förkylning från hans sida... =( Fy. Men jag ska fira det med att lägga upp sju profilbilder på mitt lillhjärta, en för varje månad han förgyllt denna jord. =)

Januari:

Om bilden: Här var vi kvar på BB. Han var född klockan 21.00 den 24e och vi hade sovit en natt först och ville hem den 25e, men det gick de inte med på, de ville att amningen skulle sitta tack och lov. =) Sen var han ganska gul också och ville att värdena för det skulle lägga sig. Bilden är tagen mitt på dagen den 26e då vi båda piffat till oss för att få åka hem. =) Det FICK vi och med  dagsturer i sparklådan samt "sola" på en fårskinnsfäll på sängen i solskenet så la det gula sig ganska snabbt. =)

Februari:

Om bilden: Kvällen före min 30 årsdag. =) Ligger och kollar på film men somnar bort från eländet... ;)

Mars:

Om bilden: Älskade lilla troll!!! Två och en halv månad och full koll på kameran! =)

April:

Om bilden: Tre månader ganska precis och ska ut till mormor och morfars stuga för att hjälpa till att snickra. Då MÅSTE man ju ha en sån här body på sig. =)

Maj:

Om bilden: Älsklingsmästerbebis i sin fina body som bästa Malla gjort! "Pack leader" =)

Juni:

Om bilden: Hahahaha!!!! XD Detta ser ut som såna jättebrillor man kunde vinna på gröna lund på 80 talet!! =D I själva verket är det mamma Thereses partybrillor! Säga vad man vill, pojkstackarn är snygg i allt. ;)

Juli:

Om bilden: Den 15 juli, 9 dagar innan hans sex månaders dag kunde han sitta själv! Var som om han inte gjort annat och har efter dess endast trillat en handfull gånger. =) I juli kom även tre av hans nu fyra tänder. =)

Augusti:

Om bilden: På sin första semester! På den avverkade vi många orter och städer! Först till Stockholm, sen Gränna, Örkelljunga, Danmark, Karlstad, Västerås, och sen hem! =) Han var väldigt duktig på att åka bil. Grät till och från, men vem sjutton skulle inte göra det alla dessa mil?!

Nu har lilla snoris somnat i sin vagn på altanen och jag kan passa på att diska så jag får det gjort! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0